Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis
    Skvěle, doporučení na nejlepší hru na světe, Beyond Good & Evil, jen si tot taky kupte, ať dostaneme dvojku...^_^
  • Sampon?? Kdyz resis neci uces, tak sampon budes spis Ty! Bez si oholit nohy a nemel!
  • Ono spis zalezi, jak je to v poradu receno.. A ne jak je to mysleno... A receno to je rozhodne jinak!
  • Profesionalni??? *7* *6* No jsem asi jedinej co tak ctu... Ale ta disko slecna mi tam opravdu prijde zbytecna... Recenze na to malovatko je opravdu profesionalni *6* Nevim jestli jsem koukal na stejnej porad jako vetsina lidi tady....
  • Uz jsou zname HW pozadavky na Zaklinaca2!
    http://www.sector.sk/novinka/59610/zaklinac_ma_poziadavky_na_vase_pc.htm
    Uz sa tesim *1*
  • Black_Hand
    nezda, ja jednu takovou znam :).
  • Ono je to asi mysleno tak, ze engin je delany i pro konzole.
  • Zaklinac 2 na konzoly ohlaseny nebol, radi by ho na nich videli no zatial je vo vyvoji len PC verzia. A ze to upravili pre konzolistov? To ma odkial?
  • Jezis, ten chlap co tam je stim malovanim vypada uplne presne jak ty sedacky co na nich sedej a ten moderator by si mel nechat nastrelit vlasy, nechapu jak nekdo muze mit tendle vesnickej sampon hairstyle
  • Opravdu zabavny porad! V novinkach zminka o uspechu Mass Effect 2 na "britskem rocniku BAFTA". Heh? Slysel jsem dobre? Recenze Shift 2 urcite exkluzivni, ale hra vypadala spis jako Flatout 3. Uz je to definitivni, pan Novak neumi ridit a mozna by nemel zavodni hry hrat, natoz je nekomu ukazovat, nedej boze v televizi.
    Neslo mu Gran Turismo 5, nesel mu Test Drive Unlimited 2 a podtrhnul to hromadou havarii a valcovanim kacirku v poslednim NFS. Sorry, ale prezentuje divakum simulator a co to komu da, kdyz ho hraje jako demolition derby? Mozna jezdil i na klavesnici - viz zminka o driftech. O jizdnim modelu jsem se nedozvedel takrka nic, hlavne ze vim to hlavni: "zpocatku si koupite pomale auto - a to neni zabava, pozdeji uz rychle, coz je mnohem lepsi". Tahle recenze byla skutecne minena vazne?
    Trochu v mdlobach jsem domzoural az na konec poradu. Turnaj v Trackmanii zaujal, sam jsem ji pred lety dost hraval. A Slovakum se dari, palec hore, chalani. Ale co ta tabulka s poradim turnaje v zaveru? Tak moc jsme chteli hloupym divakum-primakum ukazat, ze byli kluci druzi (to jest malem prvni), ze jsme to znazornili jeste v grafice. Ale slovenskou vlajecku bohuzel nemame. No co, tak tam prdnem logo Windows, vivat Slovakia!
  • wow, re-play jsem nevěřil po strašlivých, strašlivých zkušenostes s gamepage, ale chvíli jsem se nudil a mile mě překvapil: Profesionální zpracování, zajímavá témata, nic se neždímá tak, že to přestane být zajímavé... Dobrá práce toť
  • fallout
    Game Page byl co se týče smyslu pro humor, vždycky suchý... proto sem se na to nedíval. Re-Play se zdá být daleko lepší...

btw: vím, že počítačový program, není zrovna o humoru, ale GP byl tak nějak celý slabý...
  • zaphod
    lame troll is lame
  • Seš trochu zakomplexovanej, ne? *7*
  • Souhlas, jeden z vývojářů se k tomu nedávno vyjadřoval a jasně řekl, že Witcher 2 je primárně vyvíjen na PC a na konzole by jej rádi v budoucnu vydali (rozhovor můžete najít na gog.com). Proti konzolím nic nemám, jen jsem to chtěl uvést na pravou míru.
  • Souhlas *3*
  • Re-play mě baví víc a víc, moderátorská dvojice je mi přijde mnohem vyváženější než na začátku a to dodává pořadu docela šťávu, jen tak dál .. Call of Honour, Melal of Duty :D
  • Lukinsons
    btw: dneska ráno jsem viděl Game Page a zase jsem brečel smíchy nad trapností. Hlavně jak tam ze začátku přiletěla ta moderátorka a křičela do toho... *12* *12*
  • Lukinsons
    nvm proč, sluší jí to
  • Slečna moderátorka by v první řadě měla zhubnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit