Přejít na výpis diskuzí
Sledujte sedmý díl herního pořadu Re-Play
26.3.2011 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
To je, ale tvůj subjektivní názor. Můj je, že se dobře doplňují.
-
Tak třeba ty recenze, co se říkají v RE-play píše i ona ;)
Edit: Mimochodem kde si slyšel větu "kdo chce hradcore RPG, pocka si na konzoloveho Zaklinace 2"? Navíc ve své podstatě má pravdu, Zaklínač 2 by měl vyjít o něco později na konzole a pro konzole byl testován i engine. -
Coz ma opravdu hodne spolecneho s tim co tu resime
-
Muzeme poprosit o odkazy na nektere z nich? Ale vazne, GS uz nectu roky a treba na Hratelne taky nechodim. Ale tam slecna stejne jen papouskuje zpravy, ne?
Nechci ji upirat zkusenosti, ale po hlasce z minula (kdo chce hradcore RPG, pocka si na konzoloveho Zaklinace 2) ji opravdu musime brat hodne s rezervou. ;D -
a je k zulibani, mat taku holku co mu dovoli sa hrat, tak je asi kazdy paran za vodou :D
-
Mozna bych byl trochu skromnejsi byt Tebou.. Chapu, ze se Ti slecna libi.. Ale co vis o me? Tak si to klidne odpust... Nerekl jsem, ze na to nema kvalifikaci... Proste mi tam prijde zbytecna.. Kdyby tam byl jen on, vyslo by to pro me nastejno.. Kdyby tam byla jen ona, bylo by to nekoukatelny.
-
Ne nenapadlo. Tabulka byla v grafice poradu Re-Play, takze tahle moznost automaticky padla. ;)
BTW ja nerikam, ze je to tragedie, jen ze to pusobi vtipne. Podobne jako hlaska z recenze Shogun 2, ve smyslu "hra je narocnejsi na HW, ale to uz tak u dobrych her byva". Tu jsem v prvnim postu vynechal, to je taky pecka. -
je to uplna zbytocnost, ja som hral dvojku na PS2 emulatore na PC a je to ptakovina.
-
Re-play je super, je to něco "nového" a né tak okoukané jako Gamepage. Kdyby tak přešel Ondra Broukal k Re-play a vykládal tam recenze, to by bylo super. Myslím, že on umí nejlepší recenze a také to nejlíp podat :).
-
Ma za sebou napsaných víc recenzí, než ty si kdy četl. A strčí tě do kapsy i ve zkušenostech co se týče her ;).
-
No to je skandál že tam nebyla vlaječka. Nenapadlo tě, že ty záběry z turnaje, včetně tabulky mohly být přejaté, tak jako se to běžně ve sportovních záznamech dělá?
-
O válce v Libyi víš uplný hovno!
Když se nic neděje, tak levicová špína a spol drží hubu...
Jak něco začne, tak krysa začnou vylejzat... -
Jj, nastesti ma Francie a VB atomovky, takze bysme se pak mohli sami oddelat, abychom po zniceni USA nemuseli cekat, az to udela nekdo (kdokoliv) za nas, protoze bez USA bychom byli uplne v *pip*.
-
Ne, myslím to vážně...:)
BGE je moje nejoblíbenější hra. -
jj, Unified Korea, vo videu 15:35
-
uz aby tu posranou ameriku nekdo znicil celou. Nejlepsi by byla americko cinska valka, kde by se rosekali navzajem. Svetu by bylo mnohem lepe bez takovejch mocnosti. Ameeericani haji svobodu a demokracii v zemich, do kterejm jim nic neni, ale jim samotnym umiraji lide pred nemocnicema, protoze je odmitnou prijmout. Vtipny ze se korejci dopusti ve hre zverstev na americanech kdyz zrovna nedavno vyslo najevo ze amici v afganistanu zavrazdili a znetvorili nejaky civilisty ci co...
-
Nejsem si jist.. Tohle je vazne?? Nebo ironie??
-
To je dobra pripominka. Pokud vim, tak se obe Korei nejdriv sjednotili, vznikla "Sjednocena Korea" a ta pak zautocila na USA.
-
ja som sice homefront este nehral, ale otazka v sutazi ze "zautocila na USA serverna korea?" ano/ne, ak som pozeral pozorne tak tam ukazovali ze korea sa zjednotila, serverna s juznou, a asi uz bola iba "korea" alebo ostala sa volat "severna korea" ?
-
S tim naprosto souhlasim!