Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam představení PlayStation 4
20.2.2013 | Petr Poláček
355 příspěvků
-
Tim si mi vazne neodpovedel na otazku, tohle ma x86 procesor, coz je imho kraaapet jiny nez v xboxu ;) Tady je v podstate jedinej rozdil v tom ze tam je gddr, coz neni imho nic co by nejak hodne branilo kompatibilite. Samozrejme ze tam bude rada prekazek, ale jestli sis precetl co sem psal tak - az to nekdo hákne, tak budes mit k dispozici x86 proc, v podstate klasickou grafiku atp.
Takze imho zaaas tak mimo nejsem. -
Kdo chce facebook na konzoli?Jo utratim 18tisic korun za to abych tam mel facebook a k tomu tlacitko share u dualshocku. /facepalm.
-
Spis si to nedovedu predstavit. Si jednou reknu, mam chut na neco uplne jinyho, koupim si nejake zavody a najednou ERROR! Mate predem stahnuto 12 dilu Call of Duty, protoze jste hral Battlefield a nemate misto na disku...
-
K tomu automaticke stahovani her na zaklade tvych preferenci, to mi taky prijde jak pro retardy. Velky bratr vi, co je pro tebe nejlepsi *1* .
-
Jo a detail, přepněte si třeba na korejšťinu, hned to zní zajímavěji :)
-
No tak tohle je opravdu delany jak pro debily."Nemuzes pokrocit se hrou na konzoli?" Zavolej si kamarada co ma o pul kolecka vic nez ty. :D That's rubbish.
-
No nic, na nějakou Vitu fakt čumět nepotřebuju, to ať si strčí doprdele, dobrou.
-
viděl jsem jen kousek protože se o konzole zas tak nezajímam...
ALE... tohle je pro me schrnutí v konference http://i.imgur.com/ZRQNCqv.jpg (ten chlápek měl výraz jak úch*l /hezké zakázané slovo/ *15* ) -
Díky, teď mám ty uspávače hadů v HD *1*
-
asi jo no... posloucham to na pul ucha. takze 64.
btw: co rikas na davida perryho? predstava, ze kdyz mi neco nejde, tak to za me udela nekdo jiny je docela strasidelna. takhle se lidi nikdy nenauci hrat hry. -
Je to custom build PC, ktere bude fungovat krapet netypicky. Bude tam rada prekazek. Xbox 360 je take postaveno z beznejsich komponent, ale stejne na tom nikdo bezne neprovozuje jine operacni systemy.
-
Ahaaaaaa už to chápu, tak to je ten next gen, 100 percent realitime, já myslel, že jen 50 procent v reálném čase...
-
Vzhledem k unifikovaným 8GB paměti si můžeš odpovědět sám
-
Místo předraženýho zgarba na volání sis měl koupit noťas :)
-
neukazou *5*
-
Ať si strčej tu socializaci a personalizaci do p... Já chci hrát a když hraju, tak si chci odpočinout od společnosti, né sdílet každou kravinu, kterou ve hře udělám. Já nepotřebuju mít na PSN stovky "kamarádů" který uviděj každý usrání si, který ve hře provedu. Tohle je fakt hroznej trend.. džízs..
-
http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html
-
Tak to si myslel zle :)
Prilis skoro aby predstavovali hry imo. Na to bude E3 a Gamescom. Predstavili technologie, ktore zatial zneju dobre (playing while downloading, zabudovany streaming).
Som zvedavy ci daju nejaky ETA aspon. -
Hmm... už se to sice neseká, ale rozlišení je tak 320x200... když si dělají vlastní prezentaci, trochu bych čekal, že si pořídí pořádný stream.
-
Rofl *1*