Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam představení PlayStation 4
20.2.2013 | Petr Poláček
355 příspěvků
-
zachvaty smichu vyvolavas tak leda ty.
-
Už to bude? nebaví mě čekat.
-
Thank you for watching? Áwww Crap! Trollové!
-
Já jsem uplně polichocen, ovladač super, výkon super, tituly super (pokračujou a rozšiřují svoje exkluzivky), konektivita super, a implementace do soc. sítí super, i když to asi nepoužiju protože nemám mezi kamarády moc konzolových hráčů ale třeba čase.......Mě si PS4 získalo, trochu mě štve že neukázali konzoli....
-
-
a ty co si fajcil? mam doma ps3 aj xbox milujem ps3 xbox mam len koli gow 3logy a alan wake
na ps3 su ovela viac a lepsie exclusivky ale jedna vec ktoru ma xko lepsie je ovladac to musim uznat inac je xbox totalna kktinka inac dualshock je stale vpoho a hlavne sa mi lubi ze ho este vobec nezmenili od ps1
ale teraz ten ovladac fuijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ble to co ma byt,nove hry neukazali vobec watch dogs ff sme uz videli diablo a destiny neprosim dakujem,dovidenia idem spat!"!!
-
-
Schválně, jestli se budou dát PS4 hry pirátit na PC. Hry exkluzivně pro PS4 hráče... a piráty na PC.
-
-
No, s emulátorem, asi za 10 let.
-
-
Co chceš emulovat? Má to PC komponenty.
-
-
Tak chlapče ty máš v hlavě opravdu nasrááno :D:D:D:D:D
-
Ty mas hodne jednoduchou predstavu o fungovani pc. :D
-
-
A ty vůbec žádnou. Může to být na způsob WINE pro linux.
-
-
Vykon APU a komunikaciu medzi HW ktora je uplne ina ako ako v PC, aj ked pouzivaju upravene PC komponenty.
-
Já se nikde nehádám o tom, jestli to bude nebo nebude emulátor. Jediná otázka se týkala důvodu, co tak zásadního na tom potřebuješ emulovat, že to bude trvat 10 let.
-
To se dá říct i o Dosboxu, který také slouží k rozběhnutí her a to je emulátor.
-
Wine Is Not Emulator. Navíc způsob je celkem irelevantní. Faktický rozdíl je ten, že jde o rozběhnutí několika málo her, nikoliv o celý ekosystém Windows se vším všudy.
-
Ehm to tezko, wine je vpodstate jen api, to ti v tomhle pripade moc nepomuze. zZz: Wine ma v nazvu pravy opak - "W"ine "I"s "N"ot "E"mulator :)
-
No výborně. Wine se vyvíjí 10 let, a většinu novějších her na tom použitelně nespustíš. Asi tak výhledově můžeš počítat s hraním PS4 her na PC :)
-
To je emulator :D
Maš to v tom názvu WIN Emulátor.
-
-
-
To neznamená, že je to PC.
-
-
Opět, co tam chceš emulovat?
-
-
No prostě počítej s tím, že PS4 hry si na PC fakt nezahraješ, a je uplně jedno, že to bude mít x64 architekturu. Mac má taky x64 architekturu a nic z Maca pod Windows ani Linuxem nespustíš.
-
Relevantni jsou pouze hardwarova kurvitka, zbytek bude zejména zazačátku plný děr.
-
Bios, firmware, operační systém, přímé přístupy k hardwaru, upravený OpenGL es.
-
-
-
-
-
-
Až na watch dogs samý kraviny *1*
-
Takže bych to viděl tak, že pokud nebude zpětna kompatibilita s PS3 hrami tak moc důvodu ke koupi PS4 mít člověk nebude, alespoň zezačátku pokud to není hc fanoušek.
Zároveň pokud se prvních pár let budou vydávat nové hry jak na PS4 tak i na PS3 tak opět nebude třeba ještě kupovat novou konzoli.
Ještě by mě zajímalo jak se bude chovat ten HDD jakmile tam člověk začne stahovat hru, hned ji hrát a zároveň tam zapne broadcast. :) To si to ten HDD půjde hodit :) -
-
bože vy jste jak retardovaný s tou zpětnou kompatibilitou! Když si koupim Novou konzoli, chci hrát Nový hry! na starý mam starou konzoli
-
-
Bylo by to pro lidi co nemají žádnou nebo pro lidi co nechcou mít 2 ne-li více konzolí kvůli tomu aby si něco mohli zahrat :) Jinak díky za tvůj komentář na ůrovni 14tiletého :)
-
-
imho bw compat nebude, kedze uplne ina platforma... max emulacia, ale skor gaikai... a kedze je to pc, gro hier (okrem exclusive) bude vychadzat v rovnakej kvalite na pc.
-
-
no i když nebude zpětná kompatibilita, řada projektů nemá problém udělat verzi pro PS3 i pro PS4, takže bych nečekal extrémní komplikace ve vydání PS4 verzí u řady oblíbených titulů...
-
-
Souhlasím a myslím, že to dopadne tak, že zpětná kompatibilita nebude, ale budou se dále ještě na PS3 hry dělat.Přecejen bylo prodáno více než 70m PS3 tak proč to nevyužít :)
-
-
-
-
je vse ve vyvoji.tak co silite!bude to pecka.a killzone bude bomba.pokrocila fyzika?ta uz je i na ps3.hraju ted killzone2 na lehkou obtiznost jsou nabihajci panaci.ale na hard se pekne krejou,delaj kotouli a kdyz je clovek delsi dobu na jednom miste tak umeji nepritele pekne obklicit.jenom to chce obcas zkusit navysit obtiznost a zkusit take neco jineho nez normal.
-
Buďte trochu zenoví, šulíni:
Přesně, je to okamžik mimo čas, mezera mezi každou sekundou, mezi každým okamžikem času.. Stejné je to s myšlenkami a mezerou mezi nimi, kterou někteří šulíni nazývají zen. -
-
...a pak člověk zjistí že čas je iluze, takové nekončící namalovaná stupnice na nepřetržitém toku času... nebo snad na stojaté hlubině oceánu? A stejné je to i s tím zpropadeným zenem - jedna velká studna na níž jsou namalované naše osobnosti :) Asi *12*
-
-
Čas není abstraktní pojem, ale opravdová fyzikální veličina. Kdyby nebyla, pak by nebylo možné ji používat ve výpočtech (stejně tak, jako ve výpočtech nedáváme hodnotu naší nálady)
Navíc čas je přitahován gravitací (na zemi je čas pomalejší jak ve vesmíru, černá díra také tak přitahuje čas) -
-
Dobrá myšlenka *1* 1*
-
-
-
-
Stejně to bude hnůj, s tím jak to dnes vypadá to bude tak že bez internetu ten krám ani nezapnete a s bazarovkama se nejspíš můžete rozloučit taky... Lhal bych ale kdybych tvrdil že nejsem zvědavej na to co z ní vyždímou...