Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne sa to pači. Pozrel som si Nepriatel pred branami a vravim si, toto by mohla byť dobra gamesa...splnilo sa mi...ked sa kryjem za prekažku, vystrelim a znovu sa schovam, tak nepriatelia nevedia kde som su zmeteny, ale ked som vystrčeny, tak mam po vtakoch, aj AI je rôzna, podla mňa tiež neboli všetci uplne blbi, ale zopar blbcov sa tam našlo, a zase nie totalny zabijaci, mne sa to zda Good, za mňa 9, velmi dobra atmosfera...
  • Tak já nvm, ale demo mě chytlo a nahrál sem na něj přes 3h. Kdosi tu psal že kompabilita je špatná ale hra mi běžela na starém železe velmi slušně. AI je asi jediné mínus co jsem tak postřehl ale jak řekl Miserius je to demo. Uvidíme jak mě zabaví plná verze, ale co sem tak brouzdal tak Snip. zatím dostává průměrně 8. Hra má osobitý styl a nesedne každému, mě baví takže není co řešit. A ti co tu jen nadávají by se měli trochu probrat, stačí to říct slušně a ne se tu hned vyjadřovat jako by vás vychovával nějaký sedlák. :D Lovu zdar.
  • Presne takéto hodnotenie som od hry po skúsení dema..očakával.....AI je naozaj nulová....a aj ked efekty zásahov..sú pekné....po krátkom čase...to omrzí.
  • je plno lidi co na tuhle hru hodne dloho cekalO a sou radi ze vubec vysla je to kvalitni hra ne tuctova proste jina stejne jako byla 1 a pokud to ma par nesvaru ty urcite brzo vyresi naky ten patch a ono soudit hru podle dema na low obtiznost mluvi samo za sebe.Jedina Srajda co tu pisete je ta slatanina od polaku ghost warior ci jak se to jmenuje ale tohle je kvalitni hra co si sve hrace najde stejne jako to bylo u 1 a vubec to nemusi byt masy jako u tupe akce jako je COD
  • Nesmysl, 4-5 (a méně) je vyhrazeno hrám co jsou i technologicky nefunkční a špatně odvedené. 7 a 6 je vyhrazeno hrám co mají zajímavý nápad, většinu doby fungují a občas nějak "zaškobrtnou".
    Sniper Elite V2 není špatná hra a není to hra co by si zasloužila dle tvých slov přinejlepším 4-5 bodů z 10, takové tvrzení je stejně hloupé jako tvrdit že Sniper Elite V2 je hra dokonalá.

A to že by tehdá byly hry lépe hodnoceny nebo snad že by byly lepší to je poměrně rozšířený mýtus ale není to pravda. Byly jen jiné ale kvalitní hry vznikají stále.
  • Skvela recenzia! Hlavne sa mi pacili dojmy podporene screenshotmi. Inak s hodnotenim plne suhlasim. Vyskusal som sice iba demo a necakal som ze to bude plnohodnotny sniperksy simulator ale CoD so sniperkov som necakal. Hru sa urcite oplati kupit.... .....ale az bude stat 9.99 Eur.
  • Chtěl jsem to koupit kvůli Multiplayeru, co myslíte?
  • mám podobný názor, na jedničce mě bavil akorát multiplayer - 1 vs 1, když jsme se oba zakempili a hledali toho druheho. Singl jsem ani nedohrál
  • nechapem co na jednicke vsetci videli, bola to tuctova strielacka z WW II, dost ma sklamala lebo som cakal akysi simulator snipera ale hra sa kludne mohla volat aj Elite Shooter alebo uplne inak bez toho snipera v nazve
  • jindra.veliky
    za chvili si to zahraju tak se uvidi a napisu "spravnou" recenzi *15*
  • Hra zabavna bavi me ALE!! Kdo tam proboha vymejsli ty respawny NPC ?? kdyz na jednu lokaci koukam z par metru vedlejsiho namesti tak tam nikdo neni ale jakmile prejdu do budovy ktera je primo naulici tak se tam najednou vojaci objevi to je uplne protivny tohle
  • Miserius
    Hry co ted dostavaj 6 by pred 5 lety dostaly 4-5, prinejlepsim
  • Se nesmíte divit když tu píše recenze kde kdo..Demo jsem si projel,Oproti jedničce se mi to zamlouvá víc...
  • Ono to tak spise neni ovsem pripada mi to tak posledni dobou. Jakmile to neni neco zavedeneho tak to proste nema sanci (alespon u recenzentu).
  • rancor1223
    I Mario je lepší než příšerný, nudný a zabugovaný Ghost Warrior.
  • "Holt neni to CoD ani jina "super" znacka tak to asi nemuze dostat vetsi hodnoceni holt doba uz je takova."

Uvidíme. Možná redakce Games zareagovala na výtky a pánové se rozhodli dávat vysoké známky opravdu pouze titulům, které si je zaslouží. Počkáme na recenze dalších her, nejlépe pravě takových ze sérií "super" značek a třeba budeme příjemně překvapení ^_^.
  • Sám jsi sovět *15*
  • mas pravdu vyjadri sa ako to dokazes. To ze ostatny ta nevedia pochopit to je ich problem
  • idealni hra na vyplneni casu do spusteni d3
  • Vrook
    tvoje máma neni objektivní

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit