Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Číselnému hodnoteniu nedôverujem, aj tak si hru kupujem a teším sa ako malý :)
  • Ellendway
    Dovolím si něčím přispět do diskuze, protože hru si užívám.

    Demo na Steamu obsahuje druhou misi, která není celá. Zdá se mi, že je to demo upraveno tak, aby se nepřátele chovali podivně. To, co se dělo v demu se mi v plné hře zatím nestalo. Nepřátelé mají určitou inteligenci a je pouze na hráči, jak se k tomu postaví. Je jasné, že pokud hráč bude pálit na 10 nepřátel stále ze stejného místa, budou o něm vědět. To, že se do vás netrefí je další věc. Zkuste si vzít pitomou devítku a střelit na 100 metrů a uvidíte, že je to docela složité. Co se týče mise, která byla obsažena v demu... stačí se trochu více hýbat, střídat okna a v klidu si to všechno prostřílíte, protože nepřátele budou v koncích.

    Bohužel jde vidět, že mnoho zdejších má návyk z Call of Duty, Battlefieldu či jiné FPS her. Pokud si myslíte, že nejlepším způsobem jak hru proletět je běžet dopředu a střílet, jste tak trochu na omylu. Není nad to si s nepřítelem hrát. V pozdější fázi hry máte k dispozici nášlapné miny, kamínky a další ptákoviny, kterými si hru rozhodně zpestříte. Zatím mě stále baví rozdělit skupinku Sovětů pár hozenými kamínky tak, abych je vraždil jednoho po druhém, pak odnášet těla, aby na to ostatní nepřišli. A jakmile jde poslední, tak mu tam hodit minu *1*.

    Hra obsahuje mnoho skvělých věcí, které v jiných hrách nenajdete. Jen to chce pátrat, trochu si pohrávat a nesnažit se projet hru do půl hodiny a pak tady nadávat jak je to špatné. Seberte trochu odvahy, pusťte těžší obtížnost a hrajte si na odstřelovače... ale se vším všudy. Trocha stealth akce nikdy neuškodí.

    Hru zatím nehodnotím, protože jsem v sedmé misi a nevím, jak se to bude vyvíjet dál, ale momentálně jsem nad míru spokojen. Přeci jen je to něco úplně jiného než zmiňované FPS, ze kterých tady blázní plno lidí.
    • kickasl
      me naopak demo velmi bavilo a dost jsem se na hru tesil, ale plna hra me zklamala, neni spatna, ale nijak skvela mi taky neprisla, navic to neni zrovna styl hry co by me bavil, ale tak nekohoo treba takovy styl hry bavi, proc ne.. me mnohem vic bavil (ze stealth her) deux ex, splinter cell, hitman
    • Miserius
      Ja souhlasim, ale do puntíku! Tudíž po hře šáhnu v "zimních nocích", tedy až bude za pár šupů - odpovídající cenu.
  • No dalsi pripad toho ze se nemam ridit dle hodnoceni recenzenta. Recenze od pana Marneho je opravdu marna a kdybych se mel ridit podle nej prisel bych o skvelou hru. Holt neni to CoD ani jina "super" znacka tak to asi nemuze dostat vetsi hodnoceni holt doba uz je takova.
    • "Holt neni to CoD ani jina "super" znacka tak to asi nemuze dostat vetsi hodnoceni holt doba uz je takova."

      Uvidíme. Možná redakce Games zareagovala na výtky a pánové se rozhodli dávat vysoké známky opravdu pouze titulům, které si je zaslouží. Počkáme na recenze dalších her, nejlépe pravě takových ze sérií "super" značek a třeba budeme příjemně překvapení ^_^.
      • Ono to tak spise neni ovsem pripada mi to tak posledni dobou. Jakmile to neni neco zavedeneho tak to proste nema sanci (alespon u recenzentu).
  • Ja kdyz totu procitam... existuje vubec nejaky subjektivni nazor recenzenta? Prijde mi to az absurdni, kdyz se tu objevuji opravdu vasnive nazory na recenzenta samotneho :D. Jako ty recenze jsou od toho, aby vas uspokojily, ze vase oblibena hra dostane patricny pocet bodu nebo abyste vedeli jestli to je dobra ci spatna hra? Samozrejme obcas recenzent napise dobre hre spatnou recenzy a naopak, ale uvedomte si, ze to nepise zadny herni guru, ktery ma vzdy pravdu, ale hrac jako my tady vsichni. Je to jeho subjektivni nazor (coz tento fakt jiz bylo receno nekolikrat, ale nikdo to asi necte). Jako kdyz jeden vas kamarad rekne, ze CoD je nejlepsi hra na svete. Proste mu nevymluvite, ze CoD je porad o tom samem, protoze ho to proste bavi.
    Pokud nesouhlasite s hodnocenim recenzenta, tak tu mate prave ty komentare, kde reknete nejakym slusnym zpusobem reknete svuj nazor a ne se navazet na recenzy ci recenzenta. At tu hru recenzuje "kde kdo", protoze ta hra je prece urcena "kde komu".
    Kdo se ridi recenzemi, nema svuj vlastni nazor. Recenze jsou tu jen od toho, abyste priblizne vedeli do ceho jdete pokud chcete dannou hru koupit :)
    • Existuje, a jeho subjektivní názor pak (nejen u Games.cz) visí na Metacritics.com a v nejednom případě se od recenzentova subjektivního názoru, kterým "kdo se řídí, nemá vlastní názor" odvíjí dodatečné finanční benefity pro vývojářský tým.

      Nicméně souhlasím s vaší myšlenkou. Napadat přímo recenzenta je nízké.
      • Samozrejme, ale ja jsem to myslel v kontextu zdejsich ctenaru. Metacritics je preci jen trosku jiny a o neco slozitejsi svet.
  • "Ať se nám to líbí nebo ne, studio Rebellion není a nikdy nebylo žádnou zárukou skvělé hry."

    Autore, nic ve zlém, ale Alien versus Predator je těžká klasika, Judge Dredd: Dredd vs Death byl hodně slušný (a IMHO velmi podceňovaný), World War Zero: Iron Storm (třebaže remake) také nebyl špatný, Rogue Trooper byl naprosto fantastický, původní Sniper Elite byl zbytečně akční, ale pořád slušný a nový Aliens versus Predator se mi i jako fandovi původních AvP líbil výrazně více než většině recenzentů. Shellshock 2 a Rogue Warriora jsem pravda raději nehrál a s konzolovou tvorbou tohoto studia nemám zkušenosti.
    • Mechwarrior_bw
      máš pravdu ale vymenoval si iba zlomok z ich hier, ktoré mnohdy skĺzajú do kategórie totálneho braku. Za AvP som im vďačný, dokonca aj za AvP2010 ktorý síce (ako je u nich zvykom) prakticky zabili niekolkými neduhmi ... ale s výrokom, že "rebellion není a nikdy nebylo žádnou zárukou skvělé hry" sa jednoducho dá súhlasiť.
  • Tak já nvm, ale demo mě chytlo a nahrál sem na něj přes 3h. Kdosi tu psal že kompabilita je špatná ale hra mi běžela na starém železe velmi slušně. AI je asi jediné mínus co jsem tak postřehl ale jak řekl Miserius je to demo. Uvidíme jak mě zabaví plná verze, ale co sem tak brouzdal tak Snip. zatím dostává průměrně 8. Hra má osobitý styl a nesedne každému, mě baví takže není co řešit. A ti co tu jen nadávají by se měli trochu probrat, stačí to říct slušně a ne se tu hned vyjadřovat jako by vás vychovával nějaký sedlák. :D Lovu zdar.
  • 6/10 ? Dyť demo byla perfektní zábava ! Hlavně že codku dáváte 7/10 ! Hanba vám ! *10*
    • Izmæl
      To je přesně to, co jsem myslel u toho článku ohledně Black Ops II. Každý se hned naváží do CoDka. Žádný BF ani MoH, jen CoD. *1* *1* Akorát nevím, jestli brečet nebo to ignorovat.
    • Miserius
      Odnaucte se soudit hru podle dema... To je jako v autobazaru nechat si testovaci jizdu v aute, ale naschval by vas pustili jen na jejich trat a na 2 kola. Pak vyjedes ven a po delsi ceste se ti to rozpadne atd atd... Proste je DEMO a demo...neni to jako driv...
    • Umaroth
      No jo, Cod je sice tupá hra, s tupou Ai ale na az zase tak moc a je technicky dotazene, ale radsi si zahraju sniper elite která má dobrej nápad a koncept, nez z jadra shnilé cod
    • jdi si radsi neco kalibrovat a autory do toho netahej
      • ????
    • BoB.2
      DEMO bylo spíš dost divný ale posoudím až si zahraju plnou verzi.
  • Hra zabavna bavi me ALE!! Kdo tam proboha vymejsli ty respawny NPC ?? kdyz na jednu lokaci koukam z par metru vedlejsiho namesti tak tam nikdo neni ale jakmile prejdu do budovy ktera je primo naulici tak se tam najednou vojaci objevi to je uplne protivny tohle
  • Miserius
    Hra je to opravdu prumerna. Dnes 6/10 jsou proste hry ktery si clovek koupi tak v Tescu za 299. Dobry to prijde max lidem co videli zatim jen videa...bohuzel...
    • jindra.veliky
      nehral si tak nekomentuj *12*
      • Miserius
        Hral jsem, tak komentuju, normalni budgetovka.
    • Prdlajs jak řikám hrál jsem demo a vim že inteligence tak blbá neni pocit ze střelby je super a celkově se ta hra hraje skvěle
      • Ted je otazka, zda verit cloveku, co neni schopnej psat carky.
        • Hrál, jsem, demo, a, rozhodně, to, bylo, příjemné, překvapení, AI, je, průměrná, a, pocit, ze, střelby, je, skvělej, demo, bych, ohodnotil, tak 7,5/10.
          Jak, vidíš, mě, věřit, můžeš.
          • Ty je taky neumis spravne psat.
            • Nepovídej a já myslel že to mám dobře, vidím že už jste to na základce probírali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit