-
Mne sa to pači. Pozrel som si Nepriatel pred branami a vravim si, toto by mohla byť dobra gamesa...splnilo sa mi...ked sa kryjem za prekažku, vystrelim a znovu sa schovam, tak nepriatelia nevedia kde som su zmeteny, ale ked som vystrčeny, tak mam po vtakoch, aj AI je rôzna, podla mňa tiež neboli všetci uplne blbi, ale zopar blbcov sa tam našlo, a zase nie totalny zabijaci, mne sa to zda Good, za mňa 9, velmi dobra atmosfera...
-
hra je super až na to patlání se s VPN aby šla hrát dneska - recenzi radši nekomentuji (po přečtení jména recenzenta mi najednou bylo všechno jasný) .
-
ve verdiktu si to autor recenze zachránil, ale za tohle "náš elitní ostřelovač" ho pošlete na 15 minut do kouta...
-
jsem asi v půlce a hra nemá chybu. Pravda, AI by mělo být vychytanější, zvlášť v takovýhle hře, ale jinak jsem spokojen. Hudba slabá, jak píše kolega pode mnou. 7-8/10.
-
No tak jako vycitat stealth hre ze se samopalem blbe strili, to mluvi samo za sebe. Holt je poznat ze tendle zanr uz je mrtvej. Preji vam prijemne hrani CoD.
-
-
jenze jde o to ze ta stealth cast je uplne na nic, a dle recenze soudim (ja osobne hru po par minutach vypnul), ze v tech interierovych castech ani moc na vyber nemas.. ja mam rad stealth, ale tohle me opravud nebavilo
-
-
6/10 je nesmysl. tato hra si zaslouží videorecenzi. jedničku sem nehrál a sem teprve ve druhé misi ale ta hra nemá chybu. už jen to jak to jede plynule. žádné dlouhé loadingy ani bugy. do hry se dostanete během pár sekund. perfektní menu. perfektní intro. jinak dal sem si relistickou obtížnost jen úroveň nepřátel sem snížil na rokie protože se mi zdálo že jim moje kulky moc nevadí. můj první nácek měl smůlu že sem přeslechl vzdálenost a radu mířit výš a tak to dostal do koulí:D prostě pařba a po počátečním nadšení dávám 10/10
-
Omlouvám se, že budu kousavé, ale kvalita článku je v některých aspektech otřesná.
Rusák? Vážně? To došlo v Berlíně k invazi švábů? Neobstojí ani Rus- tehdy to prostě a jednoduše byli Sověti.
Mimochodem na zásahu kulometem přes celé náměstí není nic špatného- kulomety většinově za druhé války používaly stejné střelivo jako pušky. Něco jiného by to bylo se samopalem. -
-
Prosím tě..co chceš od tohohle recenzentskýho blba..ten není schopnej ani sesmolit kloudnej článek,natož aby se zabýval takovými maličkostmi jako je rozdíl mezi sověty a rusy..
-
No jestli Rus nebo SOVIET nemas to fuk?:-)) tohle je recenze a ne historicky dokument :-) Co se tyka tech kulometu......co se tyka te presnosti. Nemecky kulomet MG 42, ktery za druhe svetove valky byl jednim z nejlepsich a nejsilnejsich, ktery budil respekt i ve vlastnich radach nemecka dokazal vystrelit 1550 vystrelu za minutu, jeho dostrel byl sice velmi uctyhodny avsak presnost na velkou vzdalenost diky rozptylu a rychlosti strelby bylo nepravdepodobne......ale zbloudila kulka je svina no, takze mas teoreticky v tomto pravdu *1*
-
To máš marný no.
-
-
Dneska jsem hrál prvních pár misí na Xku a dojmy mám zatím podobné. X Ray kamera mi sice silně připomínala novýho Mortala, ale pocit z ní je příjemnej.:) Určitě tomu dám ještě šanci,
-
Me stacilo demo a diky nechci. Otresna balistika hodna typicke arkadovky.
-
-
MNĚ zase úplně stačila úroveň tvojí gramatiky a okamžitě vím,že jsem narazil na vypatlanýho blbečka na úrovni předškolního dítěte...
-
-
Ty mas mozna doktorat ale chovani reznickeho psa.
-
-
Boože a co si jako čekal? snajperský simulátor?? vždyt tahle hra,má být jen o zábavě a potěšení..
-
-
Minimalne jsem doufal ze kdyz je hra primarne o sniperovi tak tam na tu stranku bude brana patricna zretel. Ovsem misto radosti z "dobre" rany nam je servirovan pochybny killcam.
Kdybych mel moznost se do toho snipera vzit tak bych byl ochoten ignorovat autorem zminena negativa. jenze to co dle meho melo byt silnou strankou hry nijak nevybocuje z prumeru beckovych arkadovek.
Jestli to nekomu staci tak mu preji dobrou zabavu ale ja cekal ze to bude aspon na urovni Red Orchestra. -
-
A co takhle, že by tam přidali "kempení" na jednom postu po dobu 20 hodin, přičemž cíl by se objevil v přesně určený čas na 15 vteřin, kdo by zrovna u pc neseděl, by měl jednoduše smůlu. Myslím, že by to bylo dost realistické, a možná by ti to i vyhovovalo.
-
-
Myslim ze si nerozumime, resis problem ktery nikdo nenastolil. Jak uz jsem rekl pocit ze strelby napr. v takovem Red Orchestra je o svetelne roky realistictejsi. A take tam nekempis 20 hodin.
Za tri stovky na dlouhe zimni vecery to vidim jako solidni pocin ale rozhodne jsem od toho ocekaval neco jineho. Tohle je na urovni Snipera od Polskych City Interactive, jenze tomu aspon Cry Engine 3 zajisti slusivy kabatek.
Zdejsi recenzent byl aspon soudny, to konkurence tomu dala 8/10. -
prečo hneď zachádzaš do extrému ? osobne by som si kludne na ciel 10-15 minút počkal, dovtedy by som si pripravil únikovú cestu, nakládol pasce, našiel najlepšiu pozíciu atď a tých pár minút čakania by mohlo vcelku vygradovať atmosféru. Možno som zvrátený ale preferujem kvalitu pred kvantitou a radšej dám prednosť jednému dôležitému výstrelu po niekolkominútovom nervydrásajúcom čakaní ako pred prestrelkou kde predomnou lahne celé námestie.
-
-
To by fungovalo pouze v případě, že ona příprava by byla pokaždé značně originální. Kdyby to bylo pokaždé stejně, tak by desetihodinová kampaň byla čistý masochismus... U akčních her se člověk nestíhá nudit, tady by se museli designéři hodně snažit, aby to za něco stálo.
-
-
-
-
-
si mel hrat na nejtezsi obtiznost *12*
-
-
Na HARD obtížnost mě vadilo že sem se plížil a náckové mě viděli na 100m.
-
-
a ty si jako nevsimnes borce v rozpadlym baraku na 100 metru?
-
-
Jeste ze si mi poradil. Nebej tebe a lonskejch brambor tak by nebylo co zrat. Takze i pro ty mene chapave, balistika je typicky akradova.
-
-
kdo kdy rekl ze je to simulator? myslim z vyvojaru....
-
-
-
-
Zas až tak úplně špatná hra to není, ale... Trochu mě zklamala umělá inteligence (či spíš debilita) nepřátel. Když několik vojáků prochází náměstí a já jednomu vylepším na dálku vizáž, hned začne hrát dramatická hudba a oni si hledají krytí a snaží se mě najít a zabít. Problém je, že když se na dostatečně dlouhou dobu někde schovám, hned se všechno vrátí do normálu a nepřátelé dělají, jako by se vůbec nic nedělo, a ani trochu je nevzrušuje představa, že tam pořád ještě někde jsem a můžu kohokoliv zase zabít. Na druhou stranu mají nepřátelé docela dobrou taktiku krytí. Když začnou chaoticky pobíhat sem a tam, je docela těžké se trefit. Taky je mi záhadou, jak mě dokáží nepřátelští snipeři vždycky rychle najít a odhalit, když třeba jenom ležím a prohlížím si prostranství dalekohledem. Co se příběhu týká, je to bohužel dost krátké a celé se to točí jenom kolem jedné věci - raket V2. Taky bych uvítal, kdybych si mohl před každou misí vybrat zbraně (po úspěšném dokončení prvních misí se mi nějaké nové zbraně odemkly, ale nikde jsem na ně pak nenarazil) a kdyby si některé mise daly udělat potichu, aniž bych se kvůli tomu musel prostřílet půlkou Berlína (mimochodem, nikde jsem tam nepotkal civilisty).
Co se mi ale na hře naopak líbí, je nádherná grafika, relativně nízké požadavky na hardware a dobře udělané trosky města, ve kterých se dá dobře krýt.
6/10