-
Dneska jsem hrál prvních pár misí na Xku a dojmy mám zatím podobné. X Ray kamera mi sice silně připomínala novýho Mortala, ale pocit z ní je příjemnej.:) Určitě tomu dám ještě šanci,
-
nehral si tak nekomentuj *12*
-
pribeh - co by se asi tak dalo vymyslet za super monstrozne originalni pribeh v tomto obdobi a uprostred Berlina? malo naboju do kulometu? to jen ocenim protoze to je sniperska hra a autori chteli aby nenastalo to ze si vezmete sapik a vsechny pobezite rychle vystrilet. Hral jsem demo a taky mi to ze zacatku nastvalo ale pak mi doslo proc je tam tak malo naboju do samopalu. jinak na cheatujici AI jsem docela zvyklej z Crysis a Just Cause 2. V JC2 taky AI sla furt po vas i kdyz jste byli za zdi nebo budovou a celou jste ji chteli obehnout. A v Crysis zase kdyz jste se snazili potichu projit tak nenapadne miril nepritel k vam a furt vas drzel *1*.
nejvic jsem teda zvedav na tu AI. na jednom videu z namesti se mi taky zdala spatna ale v demu pak dost prekvapila tak se uvidi.
demo me docela navnadilo no tak se uvidi. snad mam jiny vkus nez recenzant *15* *4* -
DEMO bylo spíš dost divný ale posoudím až si zahraju plnou verzi.
-
6/10 ? Dyť demo byla perfektní zábava ! Hlavně že codku dáváte 7/10 ! Hanba vám ! *10*
-
AvP na Atari, AvP na PC, Gunlok, Rainbow Six, to je nic?
-
Na EG to dostalo 8/10 a taky pěkna recenze no holt každej to vidí jinak.
-
ve verdiktu si to autor recenze zachránil, ale za tohle "náš elitní ostřelovač" ho pošlete na 15 minut do kouta...
-
Co znamená zneužívání prostředí u sniperské práce? A jaký druh pastí takový sniper klade? A to je tam tak překulometováno? Nechci rýpat, jenom mě to zajímá.
-
Škoda *16*
-
hra je super až na to patlání se s VPN aby šla hrát dneska - recenzi radši nekomentuji (po přečtení jména recenzenta mi najednou bylo všechno jasný) .
-
Omlouvám se, že budu kousavé, ale kvalita článku je v některých aspektech otřesná.
Rusák? Vážně? To došlo v Berlíně k invazi švábů? Neobstojí ani Rus- tehdy to prostě a jednoduše byli Sověti.
Mimochodem na zásahu kulometem přes celé náměstí není nic špatného- kulomety většinově za druhé války používaly stejné střelivo jako pušky. Něco jiného by to bylo se samopalem. -
Rebellion byli vždycky matláci. Za dvacet let svý existence udělali asi tak jednu dobrou hru, takže se ani nedalo čekat, že tohle bude nějaká pecka.
-
Už pri gameplay videu som videl ze ta AI stoji za prd
-
jasně cod je tupá hra které jste myslím dali 7ku?V této hře je alespon něaký náznak taktiky.Hra má možná blbou UI ale tupá jako cod (celkově)určitě neni ani omylem.
-
Ted je otazka, zda verit cloveku, co neni schopnej psat carky.
-
- Měla to být reakce na uživatele malyvelkyvaloun.
-
Miserius mě předběhl v komentáři :)
Jen dodám, že očekávání u tehle hry taky nebyla malá ( aspon do te doby kdy neukázali gameplay video ) , ale i tak co s tim má to tvoje ''očekávání '' dělat ? -
Tož kdo za to může?
-
Prdlajs jak řikám hrál jsem demo a vim že inteligence tak blbá neni pocit ze střelby je super a celkově se ta hra hraje skvěle