Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapem co na jednicke vsetci videli, bola to tuctova strielacka z WW II, dost ma sklamala lebo som cakal akysi simulator snipera ale hra sa kludne mohla volat aj Elite Shooter alebo uplne inak bez toho snipera v nazve
    • mám podobný názor, na jedničce mě bavil akorát multiplayer - 1 vs 1, když jsme se oba zakempili a hledali toho druheho. Singl jsem ani nedohrál
  • jindra.veliky
    za chvili si to zahraju tak se uvidi a napisu "spravnou" recenzi *15*
  • Hra zabavna bavi me ALE!! Kdo tam proboha vymejsli ty respawny NPC ?? kdyz na jednu lokaci koukam z par metru vedlejsiho namesti tak tam nikdo neni ale jakmile prejdu do budovy ktera je primo naulici tak se tam najednou vojaci objevi to je uplne protivny tohle
  • Se nesmíte divit když tu píše recenze kde kdo..Demo jsem si projel,Oproti jedničce se mi to zamlouvá víc...
  • idealni hra na vyplneni casu do spusteni d3
  • No dalsi pripad toho ze se nemam ridit dle hodnoceni recenzenta. Recenze od pana Marneho je opravdu marna a kdybych se mel ridit podle nej prisel bych o skvelou hru. Holt neni to CoD ani jina "super" znacka tak to asi nemuze dostat vetsi hodnoceni holt doba uz je takova.
    • "Holt neni to CoD ani jina "super" znacka tak to asi nemuze dostat vetsi hodnoceni holt doba uz je takova."

Uvidíme. Možná redakce Games zareagovala na výtky a pánové se rozhodli dávat vysoké známky opravdu pouze titulům, které si je zaslouží. Počkáme na recenze dalších her, nejlépe pravě takových ze sérií "super" značek a třeba budeme příjemně překvapení ^_^.
      • Ono to tak spise neni ovsem pripada mi to tak posledni dobou. Jakmile to neni neco zavedeneho tak to proste nema sanci (alespon u recenzentu).
  • Prosím prosím upravte v textu "Rusák" alespoň na "Sovět".

Ale až na tyto excesy mi přijde recenze celkem příjemná a hodnocení odpovídající. Ve hře jsou čitelné excelentní nápady, jenže nějaká hlava pomazaná dostala skvělý nápad, že je potřeba hratelnost výrazně okořenit dávkou z pytlíčku "Současné mainstreamové pojetí akce". Zároveň ale (nějaká jiná pomazaná hlava?) asi požadovala, aby produkt pokud možno jako mainstream nevypadal. Výsledek? Tato recenzovaná hra.
    • Sám jsi sovět *15*
  • Ty prase tupý recenzenský,hrál jsi vůbec tu hru?? Vsadím se že sotva pět minut a protože ses bez návodu nebyl schopnej dál dostat,tak jsi to vypnul a napsal takovouhle píčovinu,co?..Už mě zmrdi jako seš ty fakt pěkně serou.Jakmile hra nemá jméno,nemá reklamu a není uměle popostrkována před oči herního fanouška,tak je to hned průměrná nezajímavá hra,plná chyb a bůhvíjaký další špíny co jsi ty dokázal vyhrabat jen proto abys jí co nejvíc očernil..TAhle hra je rozhodně velmi milé , příjemné a hlavně nečekané překvapení tohoto roku..ono se ostatně stačí podívat na hodnocení konkurence,či jiných zahraničních stránek.Doufám,že se už konečně redakce chytne za nos a toho "Marnýho" blba už konečně vyfackujou pryč.Úroveň jeho článků je sotva tristní a navíc není v žádném případě ani trochu objektivní..
    • mas pravdu vyjadri sa ako to dokazes. To ze ostatny ta nevedia pochopit to je ich problem
    • Vrook
      tvoje máma neni objektivní
    • Sice s recenzí vyloženě také nesouhlasím ale ty se chováš fakt jako blbec, chtělo by to trochu klidu hele..
    • Hra možná nemá jméno, zato ty sis ho právě udělal. A co se týče kvality tvého článku, ten je opravdu hodně "objektivní" a "kvalitní" *11* *11*
    • Miserius
      Uklidni se ty fracku, to ze slintas nad obrazkama z toho nedela dobrou hru. Je to SHlT a ten by to byl i kdyby mel masivni reklamni kampan. Fakane
      • Tak sh.t to neni ale nic svetoborneho take ne. Neprestava me udivovat jake dobytky z lidi cini anonymita internetu. Predvest tohle v hospode tak mu ji nekdo soupne pulitrem po kebuli.
      • SH!T bych neřekl, hra která dostane 6-7 (dle jiných recenzí) není Sh!t.
        • Miserius
          Hry co ted dostavaj 6 by pred 5 lety dostaly 4-5, prinejlepsim
          • Nesmysl, 4-5 (a méně) je vyhrazeno hrám co jsou i technologicky nefunkční a špatně odvedené. 7 a 6 je vyhrazeno hrám co mají zajímavý nápad, většinu doby fungují a občas nějak "zaškobrtnou".
            Sniper Elite V2 není špatná hra a není to hra co by si zasloužila dle tvých slov přinejlepším 4-5 bodů z 10, takové tvrzení je stejně hloupé jako tvrdit že Sniper Elite V2 je hra dokonalá.

A to že by tehdá byly hry lépe hodnoceny nebo snad že by byly lepší to je poměrně rozšířený mýtus ale není to pravda. Byly jen jiné ale kvalitní hry vznikají stále.
  • Podle dema souhlasim s hodnocenim. Je to technicky dobre zvladnuta hra s mizernym gameplayem. Imho se pro sniperovku nehodi uzky koridor v kterem je potreba vse vystrilet.
  • Zacal jsem hrat az ted,(X360) Kromne super grafiky ale s zuby a kostickami hra nabizi docela dobrou hratelnost ja hral na marksman obtiznost,turial mne spis otravoval zapomnel sem ho vypnout",zacatek nebyl nic extra Zastreleni nejakeho nemeckeho generala, po prozrazeni ukrytu a naslednem uteku pronasledovanim tankem,pote zastreleni nekolika vojaku thompsnem,pak strileni nepratel v oknech 2mise uz byla zajimavejsi,3byla az moc akcni kde stealth astranka v komplexu musela jit chte nechte stranou,prostrileni se,uteku pote dorazeni nacku kulometem,sem se dostal az do 4respkt 3mise s rusy,docela mne to bavi,je pravda ze stealth to mohlo byt i vic i kdyz se to tak hrat da,trefit se da chvily na cas,zkusim to zitra na nejvetsi obtiznost,pochvalit musim hlavne framerate zda se ze nepadal,zanzam rentgenem jak se zlomily casti zpusobene rozstrelem sou zajimave...Muj nazor je ze to zatim celkem jde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit