Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To není fyzikální problém ale jazykovej. Fyzikální problém je třeba to že v tý hře jsou malé hvězdy modré a ne červené.
  • Jen trochu fyziky, ve vesmíru nejsou žádné meteority, ale meteoroidy. Meteorit se z nich stane až po dopadu. Jinak hra vypadá zajímavě.
  • nuda
  • ucho
    demo jsem zkusil, jako hříčka zajímavé, ale nevím no, nějak zvlášť mě to nechytlo.
  • omg looool to co je za kravynu rofl a ta grafyka lmao dawam tomu 0/10 *6*
  • diky za recenzi , perfektni hra ! :)
  • Koupeno, jdu pařit. Díky moc za doporučení vpadá to skvěle!
  • Koukám, že tvůj mozek příliš neumí zpracovávat informace, jelikož přesně tohle jsem tam také dodal.
    Na druhou stranu, pokud někdo hry hraje pravidelně a nemá neomezený rozpočet, tak si bude vybírat. Nenakoupí 50 her dohromady za 5000 jenom proto, že je to všechno levné. Zvláště v těhle výprodejích ti dojdou peníze rychle
  • Odulin
    Včera odpoledne koupeno a za 8 pětek mi to zajistilo moc příjemnej večer a zbylo i na dnešek. Takhle se mi to líbí. ;)
  • koupil jsem a jako super, za 3E paradni odreagovani.
  • i ja pridavam podekovani za recenzi a tobe za doplnujici info - zakoupeno *3*
  • 13_11
    Neříkám, aby člověk nenakupoval za tolik (je-li to možné), na kolik si váží daného produktu. Ale Kristova noho! Opravdu někdo řeší, jestli dá hernímu tvůrci za hru 85 korun nebo si počká, až zlevní na 50? Opravdu jsme to dotáhli až sem?
  • Hanzales
    tak to ja mel v jednu chvili tri stredni hvezdy a kolem toho par planet s meteoritama, ale pak to udelalo bum bum bum bum a zustala mi jedna hvezda a to jeste mala :D Nesika...
  • smejki
    nepodařilo se mi dostat dál než k malé hvězdě...
  • smejki
    to fakt ne. lol
  • do vesmiru by se mela hlavne vystrelit alzbeta, at nekazi replay
  • neni to náhodou pokračování od sins of a solar empire??
  • Jo to pomohlo dík. Je to chytlavá hra.
  • Paul_cz
    Na steam foru vývojář (jen jediný člověk) potvrdil že na hře bude ještě několik měsíců pracovat, přidávat obsah (zadarmo pro ownery hry), dodá sandboxu větší hloubku.
    Díky za recenzi, o hře jsem nevěděl, ale za 3 eura? Už je stažena.
  • Hanzales
    ...alias asdf, killer... Tohle zacina byt docela ukaz. A zaroven i hadanka... Je opravdu tak blbej, nebo chytrej, ale az tak znuzenej? *3*
    EDIT: pardon, pripadne jich je vice :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit