Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cena sice není vysoká, ale vzhledem k tomu, co se dnes vyskytuje za hry na tablety, telefony za ceny pod 20Kč a jaké hry můžeš v těch slevových akcích koupit (i tahle je se slevou 50% za 85Kč), případně jaké donedávna byly freewarovky (teď je to všechno na steamu pod indie), tak to zase až taková sláva není. Na Vánoce to bude v nějakým bundlu s 95% slevou (ne že by ta cena byla nyní tak vysoká, že by kvůli tomu někdo čekal půl roku).
    Každopádně je tam Star Wars: Knights of the Old Republic za 55Kč, Just Cause 2 za 120Kč, Hydrophobia byla včera za 60Kč.
    Ale tak co, autorovi tahle malá záležitost vydělá víc, než je roční mzda profesionálního kodéra utiskovaného v R*. To bych bral hned.
  • Urug
    Já jsem teda nebyl schopen v demoverzi vytvořit středně velké slunce.
  • Trefil ses zrovna do období "summer sale", nákupního šílenství a stahování, kdy servery Steamu nestíhají. S tím se musí počítat stejně jako s hromadou lidí v obchoďáku přes Vánoce :)
  • Hanzales
    Kupil, zásek. Chytlavka neskutečná :) Kam se hrabe stařičký asteroids :)
    EDIT: já to pařil celou noc i přes to, že mám čerstvě nainstalován FakeFactory pro HL2, Crysis2 s DX11 a sandboxem, a znovurozehraným Metrem 2033. No nic, tahle hříčka se nezdá, ostatní věci odsunula stranou jako fouknutí do pilin :)
  • johnysak
    Kdyžs to nehrál, tak nemůžeš vědět, že by tě to nebavilo.
  • Hra vyžaduje, aby byl v počítači nainstalován Microsoft .Net Framework 4, což ale ty očividně máš, protože ti to neháže chybu, jen se to nespustí. V tom případě musíš ještě nainstalovat XNA Framework 4 a pak by to mělo jet v pořádku.
  • Kdyz jsou tyhle velke slevove akce,tak je steam vzdycky hrozne zasekanej.Ale mimo tyhle akce,kterych je tak kolem 3 do roka ,neni se steamem problem.
  • Sakra tak jsem to koupil nainstaloval ale po pokusu spustit hru se nic neděje nevíte co s tím???
  • jj no,malo tam toho boucha a je tam malo cool spomalovacek co?Ach jo :-D
  • No nevim,jestli je hra,u ktere se musi premyslet to co by hraci CoD zrovna vyhledavali :-D.Jinak za ty penize co to tedkom stoji ,to je vazne zadarmo.V indie scene se da najit spoustu dobrych her,jen se nekdy nesmi clovek nechat odradit tim,ze hra nema super cool audiovizual.
  • A mně to nejde *9*
  • sleepless
    Staci to zkusit za moment nebo vyzkouset jiny server, to je kvuli te vyprodejove akci, obcas se to na Steamu stava
  • Tak tedy že si koupím svojí první hru na Steamu, cena mile překvapila. A ouha! Hra koupená, ale těch pár MB prý nejde stáhnout kvůli přetíženým serverům, milé přivítání hned takhle ze začátku.
  • Málem jsem zapomněl. Ve hře je kopec hodně specifického humoru. Jestli se v demu pousmějete, tak se budete celou "kampaň" dobře bavit hláškujícím stvořitelem vesmíru.
  • To tvuj komentar taky a jsi tu. Za me je to proste neco jineho, ne pro kazdeho, ale jako indie hra..super, preju ji at si fanousky najde.
  • me osobne by to asi nebavilo ale to neznamena ze to neni dobry
  • no podle me taky trailer nic moc.. ale musí se to zkusit :-)
  • 13_11
    To leda tak tvůj "konstruktivní" komentář.
  • Vypadá to jako pěknej šit. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit