Přejít na výpis diskuzí
Sony dosáhla prvního úspěchu v boji proti PS3 hackerovi
27.1.2011 | Aleš Smutný
374 příspěvků
-
Super byl i StarReach (skvela hudba) a Golden Axe (mazec ve 2 lidech). Jinak jsi vyjmenoval vetsinu mych oblibenych her te doby *3*
-
Měl jsem poslechnout maminku a jít studovat práva. Takhle vím kulový.
-
Aoyagi, možná to netušíš, ale pojem SVOBODA zahrnuje i svobodu si na svém zařízení dělat nelegální věci ať se ti to líbí nebo ne, můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést diskuzi, ale to je tak vše co se proti tomu dá dělat, takže nějaký procenta o tom kolik lidí chce ten hack kvůli Linuxu(dobré účely) a kolik lidí jen pro hraní pirátských her (špatné účely) zde nehrají roli, svoboda je jen jedna a i kdyby to chtěli jen na pálený hry, tak s tim nic dělat nelze, zločinem je totiž až stažení hry, ne prolomení ochrany na vlastněném zařízení.
-
Ty si riadny chuj chalan...chod sa hrat na tvojej PS3-ke a prestan tu pisat voloviny akoze si najmudrejsi.
Precital som tvoje "gagy" a nemas o nicom ani sajnu iba pises same zvasty.
Nadavas,kritizujes ohovaras a pritom sam patris do toho tvojho "stada" .
Ak sa ti nieco nepaci chod sa hrat na pisekovisko a nepis tu eseje. -
Znám reálnou situaci, takže mě odkazy na google moc nedojmou. Kdybych chtěl něco s rychlým procesorem a akcelerovanou grafikou, tak si pořídím počítač. Je to rychlý, je to levný a je to v případě dobrýho výběru i otevřený. PS3 je konzole na hraní a Geo maximálně zařídí konec herní divize Sony. Když by Sony umožnila od začátku používat HW PS3 na linuxu, je to zase o něčem jiném. Takhle je to o ničem a je to dobrý jen na hry. Což je taky účelem konzole.
-
Ha. Kdy jsi naposled koukal na stránky Sony? Je jedno jestli české, americké nebo japonské. Je to System PS3.
Chápu :) . Taky bych tu nikoho za tohle nebanoval, to bych tu byl skoro sám. Taky ho nemám, ale plánuji nákup. V čem že jsem tak neinformovaný? Ve správném názvu té konzole nebo v potenciálních možnostech toho HW? Obojí vím. Taky vím, že z brambory se dá udělat slabý zdroj napájení. Ale nepoužívám jí tak, protože k tomu není určena a protože mi to tak vyhovuje víc. A kdybych přišel na to, jak z brambory udělat neutronovou bombu, tak bych se o tom v žádném případě nešířil na netu.
Ty se tváříš jako velmi informovaný člověk, víš taky statistiku, kolik procent lidí vlastnících PS3 si nainstalovalo Linux a kolik z těch to udělalo za jiným motivem než potírání protipirátských ochran? -
Krucipísek máš dobrý přehled a Lemings byly taky dobrý hlavně když se ti něco nepovedlo a chudáčci ti pak šli pod sekyru jako ty ovečky xD... Pushovera jsem hrál když táta donesl 386ku domů to bylo někdy tuším léta páně :) 1992 možná 93
-
Já chápu tvou myšlenku, ale nemůžeš mě zažalovat za něco co neni protizákonné, jak si řekl, házení cihlou neni protizákonné, protizákonný je tak maximálně ten skutek kterým tim spácháš, ten už nese označení v zákoníku a podle toho se pak postupuje a žaluje se za konkrétní čin, tedy ne za házení cihlou ale za ublížení na zdraví atd. Nemůžeš jít za orgány s tím, že mě žaluješ za "házení cihlou" to tě pošlou do háje, zkus to a uvidíš : )
A proto jsem se ptal, který zákon řeší "zákaz vrtání se ve vlastněném přístroji" to je vše, já o takovém zákonu ještě neslyšel, samozřejmě se může Sony opřít o nějaký zákon o kterém se domnívá že řeší jeho věc a na základě toho se domáhat svých práv a proto věřim v to, že neuspěje, protože zákon tohle zakazující neni, ani precedns, ten stojí na straně geohota v případu s iphonem či co to bylo. A dokazovat geohotovi takový motiv je dle mého názoru nemožné. -
Cell ma 8 ano. 1 vypnute a 1 pre systemove poziadavky (pre beh OS).
Takze na programovanie mas tak akurat 6.
Tot vsetko -
Tam toho je kvantum na google bral jsem prvni jinak je to co jsem presne rikal ted to pujde podstatne jednoduse kdyz je master key v tomhle nemej obavy... Plnohodnotna 3D akcelerace na PS3 bude tak do 6 mesicu
Tady je o tom článek http://www.ps3news.com/PlayStation-3/rumor-ps3-rsx-driver-in-development-may-arrive-soon/ Nakonec ještě budeš děkovat za Hota :) -
Pokud jde o pocet kvalitnich her, spatne je na tom jen Wii, ktere ma podle nekolika statistik polovicni pocet kvalitnich her (podle hodnoceni v recenzich) nez ostatni platformy (PS3, XBOX).
Pokud jsi to myslel takto, tak take na te "knihovne her" nevidim nic "bezkonkurencniho".
Mam dokonce pocit, ze nejaka statistika a srovnani her konzoli byla i tu na tiscali. -
OK *1*
-
To kazeta na 16bit Mega Drive koštovala přes litr, takže jsem si většinu jen půjčovali z půjčovny za pár šupů, fláky jako Light Crusader, Mortáč, The Story of Thor, Warlock, Pitfall, ooze, Sonic, Streets of Rage, Jungle Strike atd., jedny z nejlepších her co jsem kdy hrál : ) ne nadarmo tak 3/4 herního času strávim s emulátory : )
Znám všechno, ale ten Pushover ne, vypadá dost našlápnutě, tomu týpkovi se roztomilostí vyrovnaji snad jen Lemmings : )
jj, Jackson, to byl Moonwalker a zachraňoval tam malý dětičky, prostě hra z jeho života :D -
"Bad news. Several reports are now stating with the recent firmware update the limited rsx access has been blocked. "
Na konci roku 2007. I tamto bylo "limited". -
To Legie: Ta dlouhá reakce nebyla pro tebe.
-
Kdyz nemas paru tak se nevyjadřuj http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/600893
-
Take uz PS3 nevlastnim.
Sam IBM rozhlasoval jak je PS3 otevrena platforma a skvely (levny) zpusob jak si vyzkouset vyvoj pro Cell procesory a pak Sony udela takovou prasarnu *11*
Diky politice Sony jsem se take zbavil ostatnich Sony zarizeni uz z principu.
Tim nemyslim, ze jsem je vyhodil, ale proste postupne poumiraly a pri reklamacich jsem si je vymenil za jine znacky. Nyni doma nemam ani jedno Sony zarizeni *5* -
Ty mi nerozumíš. Já tě mohu (zvlášť v USA) zažalovat za co chci. Zákon, o který se můžeš opřít najdeš vždycky. Ale to ti negarantuje vyhraný(prohraný) proces. Tam se totiž řeší ten motiv spolu s důkazy. Pro příklad: Házení cihly není zakázáno. Tedy je povoleno. Ty hodíš cihlou a trefíš mě do hlavy. Já tě za to zažalují. A jdeme společně k soudu. Já se ti snažím prokázat motiv, že jsi to udělal schválně. Tedy něco jako záměrné ublížení na zdraví atd. Ty se ale budeš snažit dokázat, že sis jen tak házel cihlou a byla to jenom nešťastná náhoda. Prostě jsem tam vběhl. Když vyhrají já, tak bys mohl jít do vězení. Když vyhraješ ty, tak mi maximálně zaplatíš náklady na léčení. Stejně tak je to i u této kauzy. Sony se snaží dokázat, že to Hotz udělal, aby umožnil ostatním uživatelům hrát pirátské hry na PS3. On se naopak snaží dokázat, že šlo pouze o zpřístupnění Linuxu. Tedy každá strana usiluje o jiný motiv. A to je klíčové pro celý proces. Tohle jsem měl na mysli, jestli mi rozumíš.
-
Microsoft svou konzoli nedotuje už asi rok. A když už tak si uvědom že víc prodaných konzolí znamená i víc prodaných her to je jednoduché.
-
Je jich 8, z toho 1 pro interni pouziti a dalsi SPE se pouziva pro selftest, ale nekdo jej dokazal pro OtherOS pry vyuzit.
S temi jadry co vidis v Linuxu to zalezi na kernelu, takze jestli vidis 1 nebo 14 je celkem irelevantni.
Zarizeni jsou normalne sesitovana.
Nevim, co na tom nechapes? Videl jsi nekdy dedikovany server? Tam take nepouzivas (v99% pripadu) display. Proste pristupujes uzivatelsky pres konzoli/vzd.plochu a systemove pres sitovy protokol.