Přejít na výpis diskuzí
Sony nemá páru, proč je o PlayStation 4 tak velký zájem
22.8.2014 | Adam Homola
292 příspěvků
-
Pokud si to video viděl celý, tak to bylo o tom, že na PC je mnohem větší výběr her a dlouhodobě to vyjde i levnějc, než hraní na konzoli (rozdíl v cenách konzolových her vs Steam, poplatky za konzolové online služby), takže by klidně mohl postavit i silnější stroj.
-
Pointa je v tom, že na tom můžeš hrát každej den jinou hru včetně modů, onlinovek a kun*diliónu starejch konzolovejch her přes emulátory a v lepší grafice. Ty hraješ jednu exkluzivku ob půlrok a ten čas mezi tím strávíš trolováním PC hráčů a onanováním nad každou newskou. Prostě se smiř s realitou, že PC je na úplně jinym levelu, co se týče možností, výkonu a výběru her.
-
Taky bych chtěl takhle vypadat, jako nechudák. Takový hadry a stajl, machrovat vyfetovanej v BWM od fotříka před lidma na zastávce, aby si pak ty "normální" holky rvaly kalhotky. To je sen každého chudáčka.
-
Tjn., ty tráví nudu focením duckface selfíček. :D
-
Nehlede na to, ze se ten PC zaplati za dva tydny bezne prace. *5*
-
Libi se mi, jak jsou negativni komenty na toustovace okamzite mazany, ale veci jako pc mr*ky tu klidne muzou byt. Pekne pokrytecke. *12*
Btw, BF4 hraju na full v 1200p a mam vic jak 60 fps. A to muj pc stal jen o par korun vic jak konzole. Now gtfo fanboji. *3* -
Tvrzeni znelo, ze nezalezi jaky je HW ale jak se pouziva. Tvrdim, ze hw konzole nejde pouzivat v 1440p a 60+ fps. Jestli je to o grafice nebo neni jsem vubec nemluvil. Zkus to znovu a lepe.
-
no asi som genius ale stiham hrat hry... chodit sa bavit von aj sportovat a vsetko stiham...
a nejaka zenska co presedi pol zivota za facebookom by ma chcela odsudit ze si rad zahram hry no to uz kde sme... -
zatim vecina her jede fHD 60fps, výkoný jak se to veme na dnešní hry dostačující co víc chtít ?
co je levná hra ? ja mam PS4 a zatím sem nedal za hru víc jak 850... -
no na tom co sestavil by si sotva rozjel hry tak dobre jako na PS4ce, vecina by byla tak na poloviční detaili a mene fgps nez na konzoli
a další vec ja v tom nechci windows, jak by si to resil ? chci system co mužu ovladat bez myši a klavesnice jen gamepadem nicim jinym -
Na velikosti HW sice nezáleží, ale na jeho výkonu ano.
-
Sakra, to jsme to dopadli - zfotrovatělí, usazení dědkové :-) A přesto Ty jsi z nás evidentně ten nejsmutnější, pokud se musíš pohybovat ve společnosti, kde holky s nálepkou "normální" tvrdí podobné věci.
-
dnes som "vyrazil ven" a stretol som minimálne troch ľudí(?) s týmto outfitom : http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/03/31/article-0-1CB8C24500000578-168_634x872.jpg ... von už tak skoro nepôjdem.
-
holka co tohle rekne a posuzuje člověka timhle stylem není normalni..mozna když ji je tak 17..to ji omlouva
-
To je hloupost, ja se rozhodne nenudim, nehraju z nudy, ale pro zabavu a byva pro me naopak problem si na to vubec vyhradit cas. Normalni holky nejsou omezene fifleny. Manzelka nehraje a nikdy ani nehrala, ale za chudacka me nema.
-
Halo a uncharted si na jedne konzoli nezahrajes, uncharted a last jsou linearni naskriptovane tunely pro konzumni hrace, journey snad ani neni hra, heavy je dobry, infamous prumerny, psychopaticke gta nemusim, ale dobre je jeste rdr, gt nebo dragons dogma. Nejake strategie jsou i na konzolich. Ja mam pc i konzoli, ale na tom pc me nikdy nebavilo hrat, mozna proto, ze jako programator i tak u nej prosedim spoustu casu. Hrat na konzoli, idealne ve dvou, me bavi mnohem vic, odjakziva, jeste kdyz jsem byl dite a hral jsem s tatou. Hrat na pc mi prijde takove chladne, neosobni, nespolecenske, nevim jak to presne popsat. Na pc me nikdo nepresvedci, jeho hlavni vyhoda je vyssi vykon a moznost krast hry, ale ja hraju kvuli zabave, nikoliv kvuli poctu pixelu a za dobrou zabavu rad zaplatim.
-
Tak hrát na tom BF4 s 30fps na low ti možná stačí, já si dám na Ps4 s 60fps. Jinak exklusivitky, to je vám pc mr*kám trnem v oku, jejich existenci se neustále snažíte rozvrátit. No žádné petice vám nepomůžou. *5*
-
Zajímavý, co člověk s tvým názorem dělá na games.
-
Normální holka je mýtus.
-
Zahada vyresena...ODPOVED PRO SONY a celou komunitu:
Jak rekl kamarad (vek 30 let, IT Programator, hral hry kdysi na PC na koleji), protoze ty lidi se nudi, nemaj co delat. Jiny jsou uz hold zfotrovateli dedkove a usazeny. Dalsi cast drepi nekde na vesnici a tam se nudi *1* Potom jako starsi, budou leda vzpominat na to jak prosedeli doma u vobrazovky svuj zivot, misto aby nekde vyrazily ven.
Normalni holka rekne, to jako hrajes hry? To se tak nudis? Maj takovy lidi za chudacky *3*