Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je zdarma, kdyz za tu hru nemusis nic zaplatit. Za PSN zadny poplatek neplatis. Mas nejspis na mysli sluzbu PS+. Jenze to je cena za sluzbu, nikoliv za tu hru, ta ma hodnotu nulovou: http://s12.postimg.org/xdl145q4d/ps_2u.png At si tu hru vezmes nebo ne, cenu PS+ to nijak neovlivni. A naopak, stejne bych mohl ja tvrdit, ze ta hra ze steamu neni zdarma, protoze abys ji mohl mit, musel jsi uhradit s tim spojene externi naklady, jako je cena PC, elektrina nebo internet.

Konzole je levna, protoze je levna. Do ceny konzole nemuzes zapocitavat cenu her. To je stejna blbost jako do ceny hry zapocitavat cenu PC/konzole/elektriny nebo jine sluzby s tim spojene. Muzes to zapocist do celkovych nakladu, ale to uz neni cena konzole.
  • Co to mate s tim Jejdaskem? Nic takoveho jsem nepsal, spis se mi zda, ze tobe nejak chybi argumenty a tak se snazis akorat nejak divne urazet nebo co.
  • Kato: Jejdasek aka Eda je konzolovy fanatik, jehoz nejvetsim argumentem bylo "az vyrostes tak pochopis" *1*
  • Neco takoveho muze napsat jen odpad spolecnosti, uplna stoka :-).
  • Tak pokud je pro tebe nizsi rozliseni a nizsi fps lepsi, pak nemas kladny iq. Je mi lito. *4*

Leda ze bys narazel na limit svoji inteligence a nebyl schopnej spravovat pc, proto tobe a milionum dalsich low lidi vyhovuje konzole. Ale pak zas nemas kladny iq. Stahnout ovladace a nainstalovat hru umi i muj pes.
  • Čtéte to tady po sobě lidi a pochopíte, že jste jen odpad společnosti. Úplná stoka. Až mi je vás líto...
  • Co je to za nesmysl? Porovnej obrat jednotlivych her, kdy neni vyjimecne, ze na konzolich se toho prída i desetinasobek toho co na pc. A to je rozhodujici prí ekonomickou rozvahu, zda vydat titul na pc a v jake podobe ci nikoláv.
  • Nejsou, ja preferuju konzoli a z exluzivnich titulu me zaujaly mozna dva nebo tri, to je bezvyznamne vuci desitkam multiplatforem, co hraju. Nehlede na to, ze na pc je spousta titulu, ktere si na konzoli nezahrajes.
  • Kdyz hraju na konzoli, tak tv mam a ta funguje. Konzoli take muzes pripojit k monitoru stejnemu jako mas u pc. Cena monitoru se do ceny pc sestav nezapocitava a je pitomost k cene konzole pricitat cenu tv.
  • To neni nedostatek konzole, ale konkretni hry, konzole nijak hram nebrani nastaveni ovladani, nektere hry to mají nektere ne. Osobne s tám nemam problem a hraju s tim vychozim, na pc i na konzoli.
  • To nebylo pro pobaveni, ale pro zamysleni. Je neuveritelne hloupe si myslet, ze prígramator neumi udelat ui pro pc. On to umi, ale musi mu za to nekdo zaplatit. A kdyz vetsina hracu na pc jsou zlodeji a neplati, tak tomu holt ta hra odpovida, za malo penez malo muziky.

Ano, pirati mohou neprimo i za autoheal. Vysoka mira piratstvi nuti vydavatele se orientovat na masoveho konzumniho zakaznika a masovy zakaznik je jednoduchy a takovehle zjednoduseni potrebuje. Samozrejme ze piratstvi neni jediny faktor, ale je vyznamny. Dalsi vyznamny faktor jsou rostouci naklady na vyvoj her, ktere maji primou souvislost s rychlísti vyvoje technologii, ktere dopredu zene prave pc platforma, ktera je paradoxne kvuli piratum ekonomicky nejslabsi.

To zda se vyplati mit titul multiplatformni nebo na miru napsany konkretni platforme zalezi jen na hracich a za co a jak jsou ochotni platit. Ze maji konzole unifikovany hw a vyvoj her je na ne levnejsi, to je pravda, ale tim spis pirati pc platformu potapi, dalo by se to kompenzovat mnohem vetsimi prodeji a nizsimi naklady na jeden prodany kus hry. Ostatne pocitace a konzole s unifikévanym hw tu jsou od pradavna a pc s tim nikdy nemelo problemy, prave naopak. PC slo do haje s rozvojem internetu, kdy se krast stalo az prilis snadne. Kdo chce, ten to vidi, kdo ne, tak ne.
  • Á, pán pochází z Ostravy?
  • Milé děti, copak to vidím. Copak jste nacisti abyste se jedni či druzí nazývali "master race"? Ale no tak. Buďte rádi, že je trh segmentován na více platforem, protože Vám nabízí možnost volby a větší rozmanitost. Nemusíte sedět deset let pod fíkovým keřem, abyste přišli na to, že výběr je jen otázkou osobní preference. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že nejlepší je mít v záloze vícero zařízení.
  • *chtěl jsem napsat dotovanou konzoli podpoří hrami, které jsou přeceněné právě proto, aby se zaplatily ztráty z výroby HW, takže správně by mělo být dotujícími, ale moudří jistě pochopili
  • hry zdarma, to je když na steamu vyšel expendabross nebo když na vánoce byly left4dead 2 zadarmo, protože steam není předplacená služba, PSN platíš roční poplatek a za to máš hry, ty nejsou zdarma, sorry ale jestli jsi reprezentativní vzorek typického konzolisty, tak jsem právě pochopil, proč jim konzole příjde levná, přesto že za 8 koupených her překročí její pořizovací cenu dotovanými hrami
  • Jsou zdarma i kdyz nezaplatis, ale nemuzes si je vzit, dokud si nekoupis clenstvi. To je to same, jako kdyz odborari rozdavaji zdarma treba vanocni kolekce. Davaji je jenom clenum odboru a ti plati clenske prispevky. Ale ne za tu kolekci, ale za to clenstvi. Ta kolekce je zdarma a nikdo se nad tim nepozastavuje. Ale hry zdarma u pc master race vzbuzuji zavist, takze se to snazi zpochybnovat.
  • the fff: konzole nezničily herní průmysl, ten zničilo pirátství a konzole jsou jen důsledek, velice smutný, protože multiplatformní hry až na vyjímky nestojí za nic, čest vyjímkám, mass effecty a bioshocky mě bavily, doufám, že ten tomb raider mě bude bavit taky, ještě čvrt hodiny do konce instalace *4* jenže právě u něj mě štve, že udělali vylepšené verze na současnou generaci konzolí a na PC se opět kašle, to mě štve
  • To je fakt, master race je uplne odtrzeno od reality, ty maji svou vlastni virtualni.
  • Preklepy chapu, ale ty otresne a do oci bijici hrubky na ps4 nesvedes.
  • PS3 byla drazsi, vysla o rok pozdeji, dlouho mela malo her a multiplatformy na ni behaly hur. Souhlasim, ze je to hlavne o hrach, ale ten vykon napomaha delat lepsi hry a ted jde o to, jak se te vyhody vyuzije.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit