Přejít na výpis diskuzí
Sony nemá páru, proč je o PlayStation 4 tak velký zájem
22.8.2014 | Adam Homola
292 příspěvků
-
http://www.metacritic.com/game/pc/depression-quest...
-
Nová pc-exkluzivita, vypadá to velice dobře *15*
-
PS+ nabizi ruzne sluzby, treba sejvy v cloudu, automaticke provadeni nekterych cinnosti, multiplayer, ruzne slevy. Rade hracu ty hry zdarma nevyhovuji, protoze ty zajimave uz stejne maji a o ty nezajimave nemaji zajem a ps+ si presto plati. Ja mam ps+ od zacatku, kdy jeste tohle rozdavani her zdarma sony neprovozovala.
Hry zdarma ps+ nabizi, to je nepopiratelny fakt. -
https://www.youtube.com/watch?v=s6kFRalEq-M
/thread
Čekám slzy konzoloidů popírajících fakta... -
Co tu vsichni blabolite? O witcherovi jsem nenapsal ani slovo. Nevim co berete, ale ten vas matros je hodne dobrej.
-
Hele on sice nepíše zas tak dobře ale dá se tomu i rozumět ne? já to např tak nějak pochopil, vypovědní hodnota atp... je celkem jasná ne.
-
Eda, ty máš problém se čtením? Co sem s*reš obrat jednotlivých her, když je řeč o velikosti trhu? Jen dokazuješ můj první post v tomhle threadu. Peasanti popírají realitu.
-
Co to meleš chlapče? On tu někdo popírá, že je na konzolích pár dobrejch her, který by chtěli i na PC? Nic takovýho nikde nečtu. Já hlavně všude čtu, jak PS4 umí všechno nejlíp a že je tam víc exkluzivek, větší trh apod. nesmysly. Btw, doporučuju si dvakrát přečíst to, na co reaguješ, peasante.
-
Vždyť je to o hrách a ne o grafice. *15*
-
No Ty vole:) ROFL
-
Takze kdyz budu pouzivat PS4 spravne, bude mit full hd a 60+ fps? Vykonny HW? Plno levnych her? Nerekl bych. *7* *15*
-
Přestaňte se už hádat o svých nádobíčkách. Každý přece ví, že nezáleží na tom jaké máte ale na tom jak ho používáte.
-
Pak nemáme být z většiny ateisté, když uprostřed urputně probíhající křížové války hlásáš klid a mír, kde Tvoji stoupenci žízní po krvi :-)
-
No vidíš, já naopak hraji výhradně na PC a na konzolích mě zaujala spousta exkluzivních titulů, které bych si ráda zahrála - asi když něco nemůžeš hned mít, máš velké oči :-) Namátkou, co mě teď napadlo: Halo, Uncharted, The Last of Us, Journey, Heavy Rain, Infamous, GTA V (toho se dočkáme, jupí!). Nicméně rozhodně souhlasím s Tvou poslední větou, hodnotnější jsou pro mě PC exkuzivity; nikdy jsem se na to tak nedívala, ale kdybych nyní mohla hrát pouze na konzoli, byl by to pro mě mnohem větší šok, než situace, ve které jsem teď. Co by byl svět bez strategií *3*
-
@Eda: Nemůžu souhlasit. Poplatek za členství platí odboráři v prvé řadě za to, aby byli součástí odboru a mohli se podílet na jeho aktivitách, ne proto, aby dostali nějakou ušmudlanou vánoční kolekci zdarma. Proč hráči platí za PS+? Aby byli součástí komunity, mohli se podílet na jejím směřování a připadat si dobře? Nebo náhodou kvůli hrám, které tato služba nabízí?
Ač sama Playstation nemám, PS+ je podle mě dobrá služba a využívala bych ji také. Tvrdit ale, že nabízí hry zdarma, je podle mě jako tvrdit, že jsi na festivalu viděl spoustu kapel zadarmo - jen sis předtím musel zaplatit lístek na vstup. -
DD je nemocny fanatik. Upravuje si vysledky testu. A fanbouje znacku.
Vlastne je stejny jako ty, taky fanbojujes konzole a upravujes si argumenty tak aby sedely.
*4* -
nebo dele tele, už se pro tebe chystá nějaká čupr PC exklusivitka o zfetovaném přistěhovalci z afriky, u které budeš moct řádně yntoušsky 0nán0vat.
-
dele dele, ty si tele, kromě mizerného vkusu na hry, máš koukám i mizerný vkus na platformy.
-
Ten nadpis z DDworldu bych trochu upravil viz. Zabij PC-čkáře, bude o idiota méně...
-
Melo by se ti zacit zdat ze si ty blaboly vymyslis na takovym levelu ze uz to neni vtipny a je to docela okaty. Snaz se vic.
Rict ze hrat treba Witchera 3 na low detaily a res je lepsi jak full detaily a 1440p je fakt vtipny. *5*