Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A má snad automobilka něco z toho když si někdo koupí auto z bazaru a ne nový? NE! stejně jako vývojáři když si někdo koupí bazarovou hru. Pokud si někdo myslí že je v tom rozdíl, tak mi to napište. A s nějakou dotační politikou vy vytřete zadek, o to se je nikdo neprosil!!!!
  • možná seš magor, ale máš pravdu. kdyby nebylo konzolí, bazar by se neřešil protože by se hry stále vesele stahovaly z netu.
  • Nenažranost. Čekám kdy si zařídí něco podobného třeba takovýho třeba Škoda Auto. A jejich auto už nebude možné prodávat bazarově, aby na tom také netratili.
  • Hry je v prvé řadě potřeba dělat kvalitní ty šul*ne. A pak za ně chtít peníze.
  • by me zajimalo, jestli se jouda eeeee@tiscali.cz a jemu podobni zamysleli napriklad nad tim, co se asi tak stane, kdyz vam po case odejde ta vase dotovana konsole, ano, budete si muset ty hry koupit/aktivovat znova, protoze uz byly aktivovany na jinem hw

presne to samy dela microsoft, dnes uz pomalu desitky let, na pc s aktivaci jejich "produktu", a jen proto jeste existuje prehistoricka vec jako BIOS, aby ten software dobre videl, na jakym hw jede (jinak by tu uz davno vsude bylo nejaky rozhrani jako napr. EFI)
  • Chci odkaz na analýzu, která to jasně ukazuje. Jinak je to plácnutí do vody.
  • Veskoslav
    Jejdásku, prosím Tě. Chápu, že Sony je tvoje modla. Ale umíš pochopit psaný text? Já psal něco o tom, že svinsto je podávání patentů? Nebo jsem napsal, že svinstvo je to, co dělá Sony, tedy že patentuje svinstva;)
  • eeeee
    Od kdy je podani si patentu svinstvo?
  • Veskoslav
    Osobně jsem neměl nikdy hru z bazaru, vždy jsem si ji kupoval zcela novou. Ano kromě 7 her za plnou cenu (oba Zaklínači, Stalker SoCH, ME 3, Sc II, Diablo III a GW 2) jsem vždy hy kupoval v akci. Na Xbox zásadně nakupuji hry v Tescu, protože občas tam mají takové slevy, že člověku přechází zrak a na pc nakupuji většinou Steam+GoG, když chci skutečně nějakou hru, tak kupuji krabicovku. Ale osobně nemám důvěru k bazarovým hrám:(

P.S: Tím nechci obhajovat to svinstvo od Sony:)
  • eeeee
    Taky povazuji za vyhodnejsi na bazaru vydelavat (online pass, dlc) nez se mu branit. Tohle by mohlo fungovat spise jako protipiratska ochrana. Ostatne, z patentu nijak neplyne, jak bude v praxi vyuzit.
  • eeeee
    Me to ale vyhovuje, ja jsem s pristupem Sony spokojeny. To je presne ta vyhovujici nabidka. Nemam s jejim chovanim zadny problem a nijak me nepostihuje, naopak me tesi vyhody, ktere to prinasi.
  • Pokud si tu nekdo maluje, ze to pouzije jen Sony a MS na novem Xku nic obdobneho nepouzije, tak zjevne zere seno.Bud to udelaji obe firmy a nebo ani jedna.Ja verim v to druhe.
  • eeeee
    Proc si myslis, ze bazarove prodeje jsou bezvyznamne? Jake procento prodeju her v poctu kusu a ve financnim objemu podle tebe predstavuji?
  • ringmancz
    hlavně že ve článku je napsaný, že "jde o spekulace a navíc nelze automaticky předpokládat, že taková technologie bude v praxi použita"
    firmy si dneska patentují každou kravinu
  • Že by ta konkurence pro Sony v současnosti byla už problematická? Pokud by to nakonec takhle dopadlo a konkurence neučinila obdobné opatření, mohl by to být pořádný gól do vlastní branky.
  • eeeee
    Globalni financni tok je takovy, ze hraci do herniho prumyslu pumpuji penize a ten na oplatku produkuje zadane hry. Pricemz ten tok je ustaleny. Bazar hodnotu herniho prumyslu nezvysuje, ani do nej nesype penize, ani nic neprodukuje. Naopak z nej financni prostredky, ktere v nem tecou, vyznamne odcerpava.
  • Kamarát ty nemáš ani poňatia ako funguje globalny tok peňazí. :)
    Bazar je v ňom úplne nič. To ide Sony len o snahu maximalizacie zisku... v tomto prípade to bude, ale kontraproduktívne. :)
  • Milion lidi sou idi*ti. To neni jen o nabidce, ale i o tom ze kdyz si od nekoho neco koupis tak rikas ze ti vyhovuje jak se ta firma chova.
  • Rest in peace mila Sony.
  • no tak nintendo todle u svy novy konzole zavedlo taky.....a jestli todle zavede i microsoft na xboxu, tak sem z hraním asi nadobro skončil.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit