Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
Dostal se někdo ráno do PS STORE po změně hesla mi to háže hlášku že je stále mimo
-
-
PSstore bude vprovozu co nejdriv to pujde "As soon as it's possible".. S PSstorem musime pocitat do konce kvetna.
-
-
Takovy mazec tady dlouho nebyl. K tomu se snad ani nebudu vyjadrovat *2*
Proc se nedrzite zasadniho pravidla "don't feed trolls" ? Vite jak to toho trolla nakrkne, kdyz na nejake jeho evidentni tragikomicke poznamky nikdo nereaguje? Nejlip nedavat ani ty minuska, proste to nechat byt, jakoze bez povsimnuti ;)
Clovek by se tu mozna i docetl neco o prubehu (jede, nejede).
Neco bych jeste napsal, ale porusil bych vyse zminene pravidlo *1* -
-
mazec je to, že teď stále častěji veškeré příspěvky, které se lidem nelíbí, označujete za příspěvky trolů. Nejdřív si to vyjeďte na wikipedii co to trolling je, ať zase nekecáte hovadiny o trollech. Víc než trollové, začínají na diskuzích prudit takoví jako ty, pořád se jen vymlouvat na trolly. Nemohl jsem si to odpusit, ale předpokládám, že mě nějaký neznalec za trolla označí, jen protože se mu nebude líbit muj comment.
No a konečně k tématu:) sony šla do sebe a snad už to bude líp zabezpečené. Ze spuštění PSN mám obrovskou radost, o víkendu zapařím Army of Two zase s kámošem, hurá:D Doufejme, že už to pojede bez problémů a bez hackerů. -
-
Trol je takový ten pohádkový tvor co žije v lesích ne?
-
No vidis, ja bych te za trolla treba rozhodne neoznacil. Prichazis s rozumnzm prispevkem. A neni to o tom, jestli se nekomu nejaky nazor libi, nebo ne. Jde o to, co tady nekteri lidi pisou klidne i 50x dokola a zaserou celou diskuzi nesmyslama, protoze se zdycky najde nekdo, kdo jim bude 50x oponovat a snazit se jim jejich ("spatne" / "nespatne") nazory vyvratit.
Pokud nekdo napise k veci neco, co se s mym nazorem dosti rozchazi, troll to urcite neni. Pokud ale jede stale nejaky paskvil stale dokola, uz to troll je. (mozna jsi necetl diskuzi vice dozadu) Jinak hodnoceni prispevku mluvi samo o sobe. Kolikrat neci rozumny prispevek dostane minuska a pak nejaky vylozene utocny (at uz proti konzoli, nebo PC) dostane nasazino hned +5 ;o) Ja osobne minuskuju pouze prispevky, ktere do diskuze neprinesly nic jineho, nez nadavky, nebo evidentne spatne a velmi zavadejici informace. Naopak pokud je prispevek rozumny, opodstatneny, dam + i kdyz treba stejny nazor nesdilim.
Poenta byla v tom, ze je dobre jednoduse nereagovat na okate utocne, ci extremne hloupe prispevky, ktere vyvolavaji vlakna dalsiho balastu. -
-
naprosto souhlasim s hanzales@tiscali.cz v jeho posledním příspěvku, vi co to trolling je a tímto se mu omlouvám. Vystihl to přesně a pochopitelně.
-
-
-
Jak s tebou neuveritelne souhlasim *3* Bohuzel je to a to nejen tady velky nesvar, ze clovek se chce v diskuzi neco docist a minimalne polovina prispevku je o nicem, mimo misu nebo a nadavani...
-
-
Ty si PÍČÍčkář, klávesnici od spermatu ulepenou máš, a spoustu semene kolem vemene
-
-
písíčkář si možná honí péro na redtube,
jenže ty srkas ten vas ovladac svy mame do prdele,
pak oliznes z neho jeji ritni šťavu,
to mas ale chutnou mámu!! -
A mazej chrápat Burger. Večerka byla v devět.
-
-
porad udrzba --uz je to otrava
-
-
jj skočilo to tam znova ale zahral sem si na 20 min :D
-
-
Ide Vam to?? Ked zadam nove heslo tak mi da 80710D36 error :-(
-
-
jj jede mi to uplně vklidu už sem valil i mulťák
-
-
jen by mě zajímalo jak vybrat ty dvě hry...kdy je daj...:/
-
-
To si musis pockat, az sprovozni PSstore, pak jinak ti nabehne automaticky PS+ a podle nabidky ktrera bude na PSstoru si vyberes 2 hry z 5.
-
-
Nechcete se ještě začít hádat kdo má doma lepší počítač? Bože kam tady ty diskuze spějou... *7*
-
Tak jsem si pročetl celou diskuzi, abych byl v obraze ohledně situace s PSN a... ne, dělám si srandu, vždyť se tady jen hloupě dohadujete, kdo by to četl... :)
-
Konečně už to jede *1*
-
-
jj už sem kalil mulťák uncharted 2 :D
-
-
kamaráde už nemám nervy to řešit...