Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
HELP zapomel jsem heslo a nwm jak ho zmenit HELP . *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
naprosto souhlasim s hanzales@tiscali.cz v jeho posledním příspěvku, vi co to trolling je a tímto se mu omlouvám. Vystihl to přesně a pochopitelně.
-
Založil jsem si totiž novej učet pod jinou adresou i heslem. Nevíte prosím jak ho aktivovat do PS3. E-mail mi přišel o nevé registraci na PSN. Problém je v tom že se na PS3 na něj memohu přihlásit. Co to zkusím tak mi to vyhodí chybnou hlášku že se nemohu pod touto e-mailovou adresou přihlásit. Já se z toho zblázním opravdu, jednou něco vypadne a jsme všichni na šrot.
kdyby něco někdo o tom věděl tak sem napište díky. -
u nekterych her to jde, u nekterych ne. jdou zkopirovat na usb nebo kdyz mas PS+ tak na servery sony
-
a alespoň savy zkopirovat? dik
-
ani jedno nejde nijak
-
nevíte někdo jestli se dá nějak změnit nick účtu nebo nějak portovat trofeje na novej účet?
-
Trol je takový ten pohádkový tvor co žije v lesích ne?
-
TAK HESLO JE ZMĚNĚNO.
Díky všem za rady ale stejně to nejede, furt mi to píše že se nemůžu přihlašovat pod jinou adresou. -
Změň si nick na "CAPSnoob". Tohle jde napsat i normálně.
Říkej lidem, že jsou hloupí, pokud svoji hloupost ukážou a ne za připomenutí infomace, která ne každému dojde.
Mě taky nedošlo že si mám změnit heslo. I když u mě je to tím, že konzoli nemám a tak nic měnit nepotřebuju. -
No vidis, ja bych te za trolla treba rozhodne neoznacil. Prichazis s rozumnzm prispevkem. A neni to o tom, jestli se nekomu nejaky nazor libi, nebo ne. Jde o to, co tady nekteri lidi pisou klidne i 50x dokola a zaserou celou diskuzi nesmyslama, protoze se zdycky najde nekdo, kdo jim bude 50x oponovat a snazit se jim jejich ("spatne" / "nespatne") nazory vyvratit.
Pokud nekdo napise k veci neco, co se s mym nazorem dosti rozchazi, troll to urcite neni. Pokud ale jede stale nejaky paskvil stale dokola, uz to troll je. (mozna jsi necetl diskuzi vice dozadu) Jinak hodnoceni prispevku mluvi samo o sobe. Kolikrat neci rozumny prispevek dostane minuska a pak nejaky vylozene utocny (at uz proti konzoli, nebo PC) dostane nasazino hned +5 ;o) Ja osobne minuskuju pouze prispevky, ktere do diskuze neprinesly nic jineho, nez nadavky, nebo evidentne spatne a velmi zavadejici informace. Naopak pokud je prispevek rozumny, opodstatneny, dam + i kdyz treba stejny nazor nesdilim.
Poenta byla v tom, ze je dobre jednoduse nereagovat na okate utocne, ci extremne hloupe prispevky, ktere vyvolavaji vlakna dalsiho balastu. -
ale ma pravdu, ten chlapec
-
mit PS3 a jeste ji neprodat tak to bych byl jak rikas d*b*l *1*
-
PRE REDAKTORA:
ANO, NEZABUDOL SOM, ŽE SI HACKERI ODNIESLI VŠETKY MOJE OSOBNÉ ÚDAJE - ĎAKUJEM ZA PRIPOMENUTIE.
*1* LOL
šak to vieme všetci, každemu je jasné, že si má zmeniť heslo a ide to.
HATER -
mazec je to, že teď stále častěji veškeré příspěvky, které se lidem nelíbí, označujete za příspěvky trolů. Nejdřív si to vyjeďte na wikipedii co to trolling je, ať zase nekecáte hovadiny o trollech. Víc než trollové, začínají na diskuzích prudit takoví jako ty, pořád se jen vymlouvat na trolly. Nemohl jsem si to odpusit, ale předpokládám, že mě nějaký neznalec za trolla označí, jen protože se mu nebude líbit muj comment.
No a konečně k tématu:) sony šla do sebe a snad už to bude líp zabezpečené. Ze spuštění PSN mám obrovskou radost, o víkendu zapařím Army of Two zase s kámošem, hurá:D Doufejme, že už to pojede bez problémů a bez hackerů. -
moc to hrotis, staci si zalozit novej ucet.. prijdes ale o trofeje.. nebo jeste zkus ceskou sony podporu na ceskejch ofiko strankach mas telefoni cislo, jsou tam myslim od 12 do 6 a tam ti treba poradi jak to resit.. nejsnaszi ale bude zalozit novej psn ucet..
-
Děkuji za vaše rady. Trošku jsem hledal na netu a pár informací jsem si zjistil. Bohužel jsem tokový d*b*l že to není až hezké protože jsem věděl že něco jako odstávka se určitě stane a tak jsem zadal vymyšlené datum narození ( nechtěl jsem aby o mě někdo věděl kdy jsem se narodil ).
No já si ho nenapsal to jsem asi v prde.... že ??? *9*
To tu PS3 můžu asi rovnou prodat když nebudu hrát po netu kvůli datu narození. -
No tvl.-... uz se tesim jak to bude mit spustena Evropa =D uz konecne si zagemblim CoD:Mw2 .... Tvkle .. .... Nechapu ze si pak musime zmenit HESLOOOO !"!!! xD uz mne vo.. zadny nenapada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ještě že tu máme takového znalce.
-
Mění se pouze heslo, podrobný návod zde http://cz.playstation.com/ps3/support/playstation-network/detail/item371099/Zm%C4%9Bna-hesla-PlayStation-Network-account-%28%C3%BA%C4%8Dtu-s%C3%ADt%C4%9B-PlayStation-Network%29/