Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvoje skladba vety stoji za prd.. :D
  • Pro TRIX, Tebe se snad někdo ptal na tvůj dementní názor kterých tu je nespočet!!!
  • To je to slavné PS3 a jejich PSN obojí stojí za prd.
  • To je fajn že je ti to jedno.
  • PSstore bude vprovozu co nejdriv to pujde "As soon as it's possible".. S PSstorem musime pocitat do konce kvetna.
  • urcite ten navod najdes mezi hlavnima zpravama na n4g.com hodil bych ti link ale sem v praci a nemam cas to hledat..
  • pokud si pamatujes svoje ID (email sveho uctu) tak jdi na ofiko web psn a tam mas u registrace zapomel jsem heslo, tam zadas to ID (email) a datum narozeni co si zadal pri vytvareni uctu a novy heslo ti prijde mailem.. mozna to ale musis udelat ve webovem prohlizeci ps3 ale tim si nejsem jistej.. na nejakym eurogameru najdes navod...
  • Dobrý den,
    Prosím všechny o pomoc *9*
    Nemůžu se připojit k PSN ale to není důležité, spíš to že si nemůžu ani udělat nový učet. Co se snažím znova zaregistrovat tak to nejde *9* . Nemůžu si změnit ani heslo. Nejsem sice v*l ale vůbec tomu návodu nerozumím na změnu hesla. At tam napíšu jakoukoli E-mailovou adresu vždycky je to blbě *9* nepomohlo ani vymyšlené heslo zmenil jsem i E-mailovou adresu i heslo a ani to nepomohlo *9* . Nevím jestli mám E- mailovou adresu nechat být a změnit pouze heslo. To jsem ale zkoušel a to taky nejde *9* . Je mi líto že vás s tím zatěžuji ale může mi prosím někdo napsat PŘESNÝ NÁVOD. Tam to je popsané dobře ale nefunguje mi to.
    Předem děkuji za váš čas.
    S pozdravem Krömer.
  • Dostal se někdo ráno do PS STORE po změně hesla mi to háže hlášku že je stále mimo
  • Jak s tebou neuveritelne souhlasim *3* Bohuzel je to a to nejen tady velky nesvar, ze clovek se chce v diskuzi neco docist a minimalne polovina prispevku je o nicem, mimo misu nebo a nadavani...
  • písíčkář si možná honí péro na redtube,
    jenže ty srkas ten vas ovladac svy mame do prdele,
    pak oliznes z neho jeji ritni šťavu,
    to mas ale chutnou mámu!!
  • Mahcake
    Jsem sice taky moc štastnej, že vyhráli, ale mohli byste to jít slavit někam do hospody a ne na webu o hrách. *7*
  • Hanzales
    Takovy mazec tady dlouho nebyl. K tomu se snad ani nebudu vyjadrovat *2*
    Proc se nedrzite zasadniho pravidla "don't feed trolls" ? Vite jak to toho trolla nakrkne, kdyz na nejake jeho evidentni tragikomicke poznamky nikdo nereaguje? Nejlip nedavat ani ty minuska, proste to nechat byt, jakoze bez povsimnuti ;)
    Clovek by se tu mozna i docetl neco o prubehu (jede, nejede).
    Neco bych jeste napsal, ale porusil bych vyse zminene pravidlo *1*
  • A mazej chrápat Burger. Večerka byla v devět.
  • Amylee.Anderson
    Já to napsala jako první asi :D Ale původ to má v jednom memečku :D
  • Ty si PÍČÍčkář, klávesnici od spermatu ulepenou máš, a spoustu semene kolem vemene
  • jj skočilo to tam znova ale zahral sem si na 20 min :D
  • porad udrzba --uz je to otrava
  • To si musis pockat, az sprovozni PSstore, pak jinak ti nabehne automaticky PS+ a podle nabidky ktrera bude na PSstoru si vyberes 2 hry z 5.
  • jj jede mi to uplně vklidu už sem valil i mulťák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit