Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
Je mi opravdu líto některých vážně nemocných lidí v této diskusi.
-
přesně to sem se mu tolikrát snažil vysvětlit, že asi po pátem pokusu to ztratilo význam :P
-
Takže ty jsi stále nepochopil že tu nejde o nějakou urážku ale o jeho chování?
-
tobě to asi nevysvětlím jak myšlené to bylo tak se ani snažit nebudu....
-
Aha jasně Pavel může ty můžeš ale jakmile někdo proti vám něco napíše tak je hned ten špatný. Ujasni si to laskavě v hlavě.
-
Už mě to vyzvalo ke změně hesla jupí !
-
Návrh: pojďme spat a neřešmě p*čoviny *5*
-
ty si opakoval koho že si to myslel jako já jak píšeš? vždyť si to byl první ty kdo chtěl někoho fackovat za urážku tý černý bedýnky :)
-
já jen opakoval recept toho drsňáka na kterýho reaguju, zasírá diskusi, tak by si měl sám sobě jednu vrazit. *3*
jinak se s tím samozřejmě neztotožňuju, jen náznak aby si uvědomil své pokrytectví :) -
blbečku až se naučíš obhajovat svoje nazory tak reaguj na ostatní hňupe
-
a jsme u toho x) ty mi tu píšeš že bych každého fackoval apři tom sem to myslel úplně ve stejném smyslu jak jsi to teď napsal ty ;)
-
Nereaguj na mě, dítko.
-
ty nemáš argumenty vubec žádny mazej už do postele smrade
-
jde z tebe strach...slitování...
-
momentálně děláš to samé, asi by si jednu taky potřeboval...
-
Vůbec nemá cenu s ním začínat diskuzi, protože přijde opět s argumenty jaký je Pavel chudáček a jak bys měl jít na terapii, že ho chceš masakrovat!!!
-
Hele ty Hm když tu někdo umyslně zasírá velkou část diskuze tak si tu facku zaslouží.
-
Omyl. V Pepsině není kyselina tuším fosforečná, která odrovnává zuby. Ale Kofola rulez
-
ach jo...to byla reakce na nerváka yanniho
-
Omlouvám se že jsem pronesl pojem PLEŠTIL a rozjela se z toho hromadná diskuze ve které se jako pohoršená osoba projevil uživatel hm.......