Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale no tak přečti si všechny jeho komenty chová se tu jako v*l. Fajn je zaslepenej Xboxem ale snad by stačilo to napsat jen jednou. A vzhledem k tomu že tahle diskuze je pod článkem o PSN tak je to i dost nevhodný.
  • Tushan
    navíc druhá strana ani nemůže kontrovat páč je to pravda *1* *1*
  • El-Bravo
    Omlouvám se jestli sem tě nějak pohoršil x) není to myšlené jako nekoho zmlátit, jenom prostě facku za ty proti ps3 kecy atd ;) já osobně proti xboxu nic nemám...neměl jsem možnost si na něm nic zahrát, usuzuju jen z videí *5*
  • jediný co od něj vidim je jen neustálý opakování toho, že Xbox má lepší grafiku a víc snímků což druhá strana barikády nemůže vydejchat.

Opravdu pádnej důvod někoho mlátit... *7*
  • Kdyby sis přečetl kecy co tady valil tohle bys nenapsal ;)
  • "Diskuse pro Článek Sony spouští PlayStation Network"

Kde tvrdím že gta a rdr je ps3 only?
    Opět mi cpeš slova do ust to by tak děsně dospělej člověk jako si ty neměl dělat nemyslíš?
    Ptal si se v čem je PS3 lepší a já ti napsal duvod proč ji někdo muže preferovat a bejt tak pro něj lepší, ale jestli ti to do ted nedošlo tak máš docela dost sám.
  • 7:4 *5*
  • ...a to jen proto, že se mu líbí víc xbox než PS3, opravdu těžko říct kdo z konzolistů má v hlavě víc vymatláno...skóre je hodně vyrovnaný.
  • Kua hej Pavle mám takovou chuť lištit tvému 6ti letemů ksichtu stejně jako bych pleštil tvému vychvalovanému xboxu *6* *1*
  • Když bys měl jen žigula, mluvil bys jinak.
  • Odkdy je GTA a RDR PS3 only? Nebo v čem je to teda lepší?

Kde se diskutuje o PSN? Ty máš docela dost :-D
  • smejki
    má, ty multiplatformový. a to především proto, že jeho HW je velmi blízký PCčku a tedy tradiční architektuře. PS3 je výkonnější, ale jeho architektura je natolik atypická, že se pro něj blbě programuje/optimalizuje.
    nicméně mi stejně přijde střelené se hádat, kde je o trochu lepší grafika, když je technologicky ze softwarového i hardwarového hlediska v obou případech zoufale zastaralá.
  • Však já se nebávím jen o HW ale reaguju i na toto "Takže v čem je to na PS3 lepší? Má to jiný příběh?"

Btw "že je Xbox silnější?" Co tohle má spolčnýho s PSN?
  • smejki
    nějak mě výběr mezi žigulem a stodvácou neuspokojuje
  • To není soulad pokud to sou dvě rozdílný věci který si konkurujou.
  • A co to má společnýho s tím, že je Xbox silnější?
  • Já tam soulad vidím. Oni mají potřebu něco vyzdvihovat a já také.
  • Hmm proč máš potřebu zapadnout někam kde s tebou lidi(děti) nesdílej názory?
  • Pavel:To netvrdim tak mi necpi slova do ust .
    Ale někoho třeba xbox only tituly nezajímaj víš? *7*
  • Chci zapadnout, jinak by na mě nikdo nereagoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší