Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
Třeba takový Uncharted 2, kde když se otočíš blbě, tak se ti pár vteřin dočítají textury z disku kvůli malé paměti. Xbox žádný exkluzivity nemá, co? PS3 only titulů je většina?
-
Říkáš s dětma ale podívej se jak se chováš ty.
-
Pro někoho to sou ps3 only tituly ale to ty přes svoji ubohou fanboyskou zaslepenost vidět nemužeš.
-
Jo, Atari Jaguar, první tuším 64bitovka, to bily časy, ale nestěžuju si ani teď :) BRONZ JE DOMA !!!
-
Ne konzolím, ale trhu.
-
"Koho volíš? Losnu nebo Mažňáka?...."Ále, třeba Bahňáka"
-
Jelikož je to levný HW a ještě dotovaný, tak se bát nemusíš.
-
Mám trochu strach kolik budeme cálovat za příští generaci... *7*
-
No jelikoz to byla dotovana konzole tak asi dost:) ale obchody ji prodavali za 18000+ A xbox byl za 8000 teda pokud si dobre vzpominam:)
-
tohle je uhozeny :) koho to jeste bavi? hadat se jaka z konzoli je "lepsi", nejlepsi je konkurence, tak dejte pokoj a hrajte si treba na pocitadle
-
jj, v pohodě, ale grafika je to poslední co by mi vadilo, spíš konzolový prvky a zjednoduššování a přizpůsobování konzolím a to jsme na nich vyrostl v 90. letech, ale to už je jiná kapitola.
-
Můžu se zeptat někoho s pamětí kolik stálo PS3 a X360 když vyšli na trh ?
-
Ja. Jsem taky jen konstatoval ze to je na obou stranach uplne to same:))
-
Co mám dělat, když PSN pořád nejede? S dětma je alespoň trochu sranda.
-
Hlavně že si rozumíme, můžeme to uzavřít, jakmile vlítnou na hřiště nový generace konzolí všichni budou spokojení *4*
-
A proto to omíláš stopadesátkrát dokola ? *3*
-
Zatím to nejde... za to si tu můžeš pročíst ža "ta druhá" konzole je pěkná sračka:) *11*
-
Samozřejmě že to nejde stejně jako ten tvůj scénář o každoročním upgradu PC a proto jsme to taky napsal, dokud prostě existuje konzole, tak to bude tak jak to je, ta tvoje teorie je možná jen kdyby zmizely konzole :) je totiž blbost aby vycházeli skvěle vypadající a pokročilé hry pro PC, který by se tak muselo upgradovat jak říkáš a k tomu dělali nějakou lite verzi pro konzole za tu samou cenu, to je přeci blbost :D
-
Jasný, ale v čem nemám pravdu? Říkám tu snad nějaký nesmysly? Nemá Xbox většinu her hezčích?
-
Navíc tím na nikoho neútočím, jen konstatuju situaci *1*