Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Koukni se na příspěvek nade mnou od Tushana, to samé platí pro tebe. *3*
  • Zkouší naši trpělivost :D
  • Mahcake
    (Bravo) Zvláštní, nevzpomínám si, že bych něco takového řekl. Byla to reakce na BaRYS , ale když se k tomu hlásíš, tak proč ne. *7*
  • Pavel je hlavně troll *4*
  • Jo, pokud mě nazíváš "kokotem" tak seš přesně ty jeden z těch kteří si sotva vycucali palec, vyprosili u rodičů měsíční účet a dělají ramena. Jde o to že na PSN se ti napojí opravdu každej proto že je to zdarma, na Xboxu musíš platit, to odradí většinu těch, kteří to prostě neumí...
  • Pavle, ty jseš fakt blb, musím se smát :D :D
  • Takže v čem je to na PS3 lepší? Má to jiný příběh?
  • Ale aspoň máš na Xboxu při hraní víc snímků, což už stojí za to.
  • Ajo, takže ono to je jenom o grafice..
  • zirafcatko
    No ješte pred tim nez sem x(kraksnu)box prodal,tak mi neprislo že by tam byly tak uzasny hraci:D a hlavne tam se muze napojit stejne tak jako na ps3 kazdej kokot:D presne jako ty:)
  • zirafcatko
    My máme hrani on line zdarma:) PSN+ si platim:) a dostavam za to každy mesic 4hry zadarmo(+ 1hru na psone) a z tech dvou sou to dve minis par themat,slevy na hry+ prednostní vstupy do beta testu her:)A k tomu sem tam DLC zdarma:) treba minulý mesic to byl map pack do KZ3

Takže jsem spokojeny:)

A ten vypadek jim odpustím:)
  • Jako k tomu flamu co se opět nečekaně rozjel, online hraní přes placenou službu xbox live je podle mýho skromnýho názoru mnohem lepší v tom, že na psn se napíchne každý imbecilní tele který sotva udrží gamepad v ruce a pak ta kvalita online hraní podle toho vypadá...
  • Proč? Vždyť hrajem o medaile.
  • Myslíš tu slabší grafiku a podivný procesor? Tak to jo. PSN nebylo zabezpečený, když ani nevědi, jestli se něco stalo. Tohle by MS neudělal.
  • Možná sis měl pořídit i ten Xbox, který tě nezaujal, abys věděl, jakou má grafiku.
  • trolo
    ja som trol ja mozem vsetko *12*
  • Takže třeba GTA 4 a RDR nemá na Xboxu větší rozlišení a lepší framerate? On je to vlastně výmysl, protože přece PS3 to umí nejlíp, ne?
  • To jsou zvratky, kojence.
  • Vlastním ps3 i pc. Hraji na obou mašinách. Každá má svoje. Xbox mě nijak nezaujal, ale nemám potřebu ho nijak hanit. Naprosto nechápu šašky, jako je například Pavel. Dlouho jste ,,dřeli" na brigádách a půlku Vám zaplatili rodiče. Váš vysněný xbox je konečně doma a s prvním uhrem na tváři jdu dokazovat, jaký jsem to king. Tak to na mě působí.
  • Moudri vedi a mlci. Cim vic tu spamujes, tim mene jsi duveryhodny. PS3 ma lepsi hardware i hry, a i ten multiplayer ma zdarma. Az se hackeri oprou do Live, budete mit ten samy problem, to je jen otazka casu, protoze Microsoft se nechova nijak rozdilne oproti Sony. Ale PS3 je samozrejme lukrativnejsi, takze vyvolava vice zajmu a pozornosti a to i ze strany hackeru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit