Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řešte tu věci k tématu a ne pořád ty Vaše pičoviny co je lepší, horčí ps3 x box pořád dokola omílat to samé...
  • jj .. nevim .. všichni píšou že jim to nejde .. já to stáh dal do ps3 a zkusil jsem to na Modern Warfare 2 a de to *3*
  • ty si to jenom stáhnul a pak dal do ps3??
  • však PS3 je lepší než XBOX
  • no konečně .. konečně zas můžu usínat u své konzole *1*
  • co s tim mám udělat když to stáhnu ??
  • Na to musíš použít tu supernadupanou PS3, která má většinu her graficky horších jak na tom pomalém Xboxu. Je to zdarma služba, tak neměli peníze na zabezpečení, takže se jim to rozpadlo. Zatím se běž proběhnout ven a možná zítra to půjde.
  • Vydělávám si ale nikdy bych neplatil za službu jako xlive za 150 kč :)
  • v jakým to mám spustit programu??
  • PSN už jede? Já myslel, že dneska není apríla *1*
  • Aha. No tak dik za info teda :) A kedze zatial nie je v EU ziadna krajina spustena tak to bude asi aj pravda. No neva, vydrzali sme to 4 tyzdne, tych par hodin ma uz nezabije :)
  • Tushan
    sice live nejelo 14 dní ale nikdy neukradl kreditky ani osobní udaje ty tele makovy a to je mnohem duležitější než že si nemužeš zahrát
  • v pohodě:). normál nick terminator byl zabranej *9*
  • terminator00777: Co to je za nick? Nějaký klon plechového Bonda?

---
    SRY jen rýpu *1*
  • N4G před půl hodkou. Někdo ze Sony Ireland. Samozřejmě může být i spíše, ale tohle je takové poslední neoficiální info.
  • Kde si prisiel k tejto informacii? :) Ja len ze na PS blogu ani na ich twiteru take nic nie je ;)
  • jako ty komentáře tady fakt kvalita....Už se těšim na on-line smažby *3* . nick na psn network: terminator00777. přátel neni nikdy dost:)
  • Tady je vidět kde vznikají flame PC vs konzole. Vždyť konzolisti se nesnesou ani mezi sebou.....
    *1*
  • ...back in Europe by the end of the day. Takže zapnutí zřejmě až o půlnoci. Nu, počkáme. *5*
  • Cajk
    tu jízdu na kancelářský sesli :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit