Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
No právě, proto ten starý Xbox je jednoznačně lepší jak ta dokonalá PS3. Proč bych měl hrát hry v menším rozlišení a s horším framerate, když existuje zastaralý Xbox, který to zvládne lépe?
-
Neni, proto je lepsi PS3 :-).
-
a cesky hokej se spousti dolu do hokejoveho smetiste, aspon tam slovensko bude mit spolecnost
-
To jsou fakta, chlapče.
-
To sem čekal flame arogantních blbečků s "univerzálníma" názorama.
-
Davam plnemu spusteni PSN rok, maximalne dva. Zatim lze stahnout na US update s mutne cumnet, jak to nejde.
-
A to je chyba vývojářů, že v Sony neuměj dělat konzole? Kdyby to bylo tak náročný, tak by se za ty roky někdo naučil s tou konzolí, ale bohužel pořád máš lepší hry na Xboxu. Jsem myslel, že reklamy od Sony nebere nikdo vážně. Je vidět, že i po těch letech tomu někdo věří :-D
-
bo je dělání her na ps3 složitější
-
Lepší pouze v reklamách a PR článcích. V reálu ho převálcoval Xbox jak nic.
-
ale když už jsme u toho .. tak ps3 je lepší *1* to je přece jasný *1*
-
Co to máte to PSN plus? Vy něco platíte? Já jsem myslel, že to máte zdarma...
-
Tak proč má Xbox skoro všechny multiplatform hry lepší? Když je tak příšerně zastaralý...
-
nevim proč řešíš že je xbox lepší než ps3 *1* jsou na tom úplně stejně jedinej rozdíl je možná v HDD a vzhledu *1*
-
ne *1* zkus to .. mě to funguje a jestli ti to nepude tak se koukni tady na nějaký komenty nebo to vygoogluj *3*
-
ja mam sice len PC ale aj tak ...PS3 fuuuuuuj :-D xbox 4ever!!
-
Toto tu psala jako první Amylee.Anderson a teď to každej neandrtálec píše do diskuzí o PSN. Už je to trapný... *11*
-
sry že se ještě ptám :) takže ty si to stáh a jenom dal přes flashku do ps a nic si neinstaloval na kompu a v ps si taky nic nedělal? :D
-
jak jinak .. *3*
-
Horší grafika a menší framerate je lepší? Ahaaa...
-
a ty si to tam dal pres flashku??