Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
Jdu se hrozně stydět za to, že kritizuju výhružky násilím, shame on me.
Upřímně je mi jedno co si o mně budeš myslet, posluž si :) -
Ide Vam to?? Ked zadam nove heslo tak mi da 80710D36 error :-(
-
jj už sem kalil mulťák uncharted 2 :D
-
No ty o egu raději nic nepiš. Co jiného si mam o tobě myslet po tom co tu předvádíš?
-
jen by mě zajímalo jak vybrat ty dvě hry...kdy je daj...:/
-
no když ti to pomůže pošoupnout egometr, tak ano, máš pravdu...
-
cože? :D jestli si to někde psal tak sory :D
-
7? oujé
A Arťuchin půjde na sklenáře *1* -
Tak jsem měl pravdu děláš to schválně.
-
Nechcete se ještě začít hádat kdo má doma lepší počítač? Bože kam tady ty diskuze spějou... *7*
-
V každý diskusi na tiscali je offtopicu jak nas*áno, ale nevšiml jsem si, že by chtěl nekdo někoho fackovat, takový silácky řeči člověk vidí jen v diskusi o konzolích a o politice, obojí má zhruba stejnou úroveň.
To jak pořád naříkáš nad tím jak za něj bojuju je dokazuje, že se to v hlavě plete hlavně tobě, hlavně, že to svádíš na okolí. -
Tak jsem si pročetl celou diskuzi, abych byl v obraze ohledně situace s PSN a... ne, dělám si srandu, vždyť se tady jen hloupě dohadujete, kdo by to četl... :)
-
A co takhle to že tu nemá co dělat? On je snad ten článek o Xboxu? Nenapsal nic k tématu a to co dělal bylo jen úmyslné vyvolávání konfliktů. Potom jsi se do toho vložil ty a bojoval za něj jen proto že tu někdo napsal že si zaslouží facku. Tak co na tom pořád nechápeš? I když já si myslim že ty to chápeš velice dobře ale problém je ten že to děláš schválně.
-
Konečně už to jede *1*
-
na tobě je vidět, že dokonale chápeš, to je zřejmý na první pohled, nechceš mi nafackovat borče? : )
-
ty si celý popletený že nedokážeš pochopit tak stupidně dementní věc
-
kamaráde už nemám nervy to řešit...
-
"Ujasni si to laskavě v hlavě."
neškodilo by se tim sám řídit, máš to nějaký popletený... -
ne nesnaž se, už toho bylo opravdu dost : )
-
napiš mi tu nějaký projev jeho chování, který je na fackování, jestli je to to co napsal yanni níž, tak s tebou nebude něco v pořádku.