Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    tohle je uhozeny :) koho to jeste bavi? hadat se jaka z konzoli je "lepsi", nejlepsi je konkurence, tak dejte pokoj a hrajte si treba na pocitadle
  • vasekveselej
    Můžu se zeptat někoho s pamětí kolik stálo PS3 a X360 když vyšli na trh ?
    • zirafcatko
      No jelikoz to byla dotovana konzole tak asi dost:) ale obchody ji prodavali za 18000+ A xbox byl za 8000 teda pokud si dobre vzpominam:)
      • vasekveselej
        Mám trochu strach kolik budeme cálovat za příští generaci... *7*
        • Jelikož je to levný HW a ještě dotovaný, tak se bát nemusíš.
  • keny11
    Co tu zase blbnete? Proč na toho Pavla vůbec reagujete prostě chtěl flamovat a vy ho v tom jen podporujete. Kašlete na něj a ono ho to přestane bavit.
    • Jasný, ale v čem nemám pravdu? Říkám tu snad nějaký nesmysly? Nemá Xbox většinu her hezčích?
      • smejki
        má, ty multiplatformový. a to především proto, že jeho HW je velmi blízký PCčku a tedy tradiční architektuře. PS3 je výkonnější, ale jeho architektura je natolik atypická, že se pro něj blbě programuje/optimalizuje.
        nicméně mi stejně přijde střelené se hádat, kde je o trochu lepší grafika, když je technologicky ze softwarového i hardwarového hlediska v obou případech zoufale zastaralá.
      • vasekveselej
        A proto to omíláš stopadesátkrát dokola ? *3*
        • Co mám dělat, když PSN pořád nejede? S dětma je alespoň trochu sranda.
          • Hmm proč máš potřebu zapadnout někam kde s tebou lidi(děti) nesdílej názory?
            • To není soulad pokud to sou dvě rozdílný věci který si konkurujou.
            • Já tam soulad vidím. Oni mají potřebu něco vyzdvihovat a já také.
          • Říkáš s dětma ale podívej se jak se chováš ty.
            • Chci zapadnout, jinak by na mě nikdo nereagoval.
  • Pavle, ty jseš fakt blb, musím se smát :D :D
    • Myslíš, že tvůj smích přidá PS3 další procesor, aby se výkonem vyrovnal Xboxu? *8*
      • Nejlíp je na tom s grafikou PC:)
        • vasekveselej
          ALe ber to tak, za jakou cenu ? :)
          • jj, v pohodě, ale grafika je to poslední co by mi vadilo, spíš konzolový prvky a zjednoduššování a přizpůsobování konzolím a to jsme na nich vyrostl v 90. letech, ale to už je jiná kapitola.
            • vasekveselej
              Jo, Atari Jaguar, první tuším 64bitovka, to bily časy, ale nestěžuju si ani teď :) BRONZ JE DOMA !!!
            • Ne konzolím, ale trhu.
          • no grafika her stagnuje od vydání konzolí, takže za moc velkou cenu to neni nebo jsi jeden z těch co argumentuou tim, že se PC musí hráči upgradovat každý týden?
            • vasekveselej
              Hlavně že si rozumíme, můžeme to uzavřít, jakmile vlítnou na hřiště nový generace konzolí všichni budou spokojení *4*
            • Samozřejmě že to nejde stejně jako ten tvůj scénář o každoročním upgradu PC a proto jsme to taky napsal, dokud prostě existuje konzole, tak to bude tak jak to je, ta tvoje teorie je možná jen kdyby zmizely konzole :) je totiž blbost aby vycházeli skvěle vypadající a pokročilé hry pro PC, který by se tak muselo upgradovat jak říkáš a k tomu dělali nějakou lite verzi pro konzole za tu samou cenu, to je přeci blbost :D
            • vasekveselej
              Ale sám víš že tohle je nemožný, pc můžeš průběžně po jednotlivých komponentech upgradovat, tohle u konzolí bohužel, nebo spíš bohudík nejde. A pokud by každej rok vycházela nová konzole tak už to ztratí to kouzlo, musel by si každej rok vyplácnout 20k a to už je smysluplnější koupit opravdu pc, tohle prostě nejde ;)
            • no ale to je kdyby a víš co znamená takový kdyby? :)

stejně tak PCčkáři můžou říct, že by museli v takovym případě každý rok vycházet nové konzole a museli by konzolisti kupovat stále novější model.
            • vasekveselej
              Ne, to vůbec :) Sám mám rád hraní na PC i na konzolích, ale berte to zase tak, je to jen dobře, pokud by vývoj her nezávisel na výkonosti konzolí tak by se opravdu muselo upgradovat každej rok protože je mě jasný že studia by potřebovala být pořád o krok dopředu před konkurencí a pohodlněji než mindblowingovou grafikou to nejde...
        • RDR tam vypadá fakt našláple.
    • Pavel je hlavně troll *4*
      • Zkouší naši trpělivost :D
  • zirafcatko
    My máme hrani on line zdarma:) PSN+ si platim:) a dostavam za to každy mesic 4hry zadarmo(+ 1hru na psone) a z tech dvou sou to dve minis par themat,slevy na hry+ prednostní vstupy do beta testu her:)A k tomu sem tam DLC zdarma:) treba minulý mesic to byl map pack do KZ3

Takže jsem spokojeny:)

A ten vypadek jim odpustím:)
    • Tushan
      ty jim platíš za to že ti propůjčí par blbostí a darují zbytečný odpad
      Cool as FU *1* cK
  • Jako k tomu flamu co se opět nečekaně rozjel, online hraní přes placenou službu xbox live je podle mýho skromnýho názoru mnohem lepší v tom, že na psn se napíchne každý imbecilní tele který sotva udrží gamepad v ruce a pak ta kvalita online hraní podle toho vypadá...
    • zirafcatko
      No ješte pred tim nez sem x(kraksnu)box prodal,tak mi neprislo že by tam byly tak uzasny hraci:D a hlavne tam se muze napojit stejne tak jako na ps3 kazdej kokot:D presne jako ty:)
      • zirafcatko
        Ja. Jsem taky jen konstatoval ze to je na obou stranach uplne to same:))
      • Jo, pokud mě nazíváš "kokotem" tak seš přesně ty jeden z těch kteří si sotva vycucali palec, vyprosili u rodičů měsíční účet a dělají ramena. Jde o to že na PSN se ti napojí opravdu každej proto že je to zdarma, na Xboxu musíš platit, to odradí většinu těch, kteří to prostě neumí...
        • zirafcatko
          Bohužel sem u rodicu penize nevyprosil:D:D:D a musel sem si to opravdu zaplatit sam:D Jakozto zamestnanec JRC:D(Teda ted uz GAMECZECH:)
          • Tak se aspoň zkus chovat jako dospělej člověk ;)
            • vasekveselej
              Navíc tím na nikoho neútočím, jen konstatuju situaci *1*
            • vasekveselej
              Aspoň se vyjadřuju v rámci slušné mluvy *3*
            • zirafcatko
              "se napíchne každý imbecilní tele který sotva udrží gamepad v ruce a pak ta kvalita online hraní podle toho vypadá..."Tak promin ale tohle mi teda nepříjde o nic lepší a ani o nic dospělejší:))))
          • Mahcake
            Podle tvého typu vyjadřování dost pochybuji, že pracuješ v GAME.
            • zirafcatko
              Copak se ti na mém vyjadřování nelíbi:)Jinak nemusis pochybovat:) pracuji na pobocce. Hradec Kralove Atrium:)TAk se stav:)
        • Hlavně na PSN si běžně dělaj děti tři účty denně, aby mohly šikanovat a svůj pravý účet měly v pohodě. Pak nemá být 77M účtů :D
      • Ale aspoň máš na Xboxu při hraní víc snímků, což už stojí za to.
  • Vlastním ps3 i pc. Hraji na obou mašinách. Každá má svoje. Xbox mě nijak nezaujal, ale nemám potřebu ho nijak hanit. Naprosto nechápu šašky, jako je například Pavel. Dlouho jste ,,dřeli" na brigádách a půlku Vám zaplatili rodiče. Váš vysněný xbox je konečně doma a s prvním uhrem na tváři jdu dokazovat, jaký jsem to king. Tak to na mě působí.
    • Možná sis měl pořídit i ten Xbox, který tě nezaujal, abys věděl, jakou má grafiku.
      • smejki
        jakou? tři generace a pět let starou? kthxbye
        • Starou ano, ale pořád o dost lepší jak na PS3.
          • smejki
            nějak mě výběr mezi žigulem a stodvácou neuspokojuje
            • Když bys měl jen žigula, mluvil bys jinak.
  • a cesky hokej se spousti dolu do hokejoveho smetiste, aspon tam slovensko bude mit spolecnost
    • Proč? Vždyť hrajem o medaile.
  • To sem čekal flame arogantních blbečků s "univerzálníma" názorama.
    • To jsou fakta, chlapče.
      • To jsou zvratky, kojence.
        • Takže třeba GTA 4 a RDR nemá na Xboxu větší rozlišení a lepší framerate? On je to vlastně výmysl, protože přece PS3 to umí nejlíp, ne?
          • "Diskuse pro Článek Sony spouští PlayStation Network"

Kde tvrdím že gta a rdr je ps3 only?
            Opět mi cpeš slova do ust to by tak děsně dospělej člověk jako si ty neměl dělat nemyslíš?
            Ptal si se v čem je PS3 lepší a já ti napsal duvod proč ji někdo muže preferovat a bejt tak pro něj lepší, ale jestli ti to do ted nedošlo tak máš docela dost sám.
          • Pro někoho to sou ps3 only tituly ale to ty přes svoji ubohou fanboyskou zaslepenost vidět nemužeš.
            • Odkdy je GTA a RDR PS3 only? Nebo v čem je to teda lepší?

Kde se diskutuje o PSN? Ty máš docela dost :-D
            • Však já se nebávím jen o HW ale reaguju i na toto "Takže v čem je to na PS3 lepší? Má to jiný příběh?"

Btw "že je Xbox silnější?" Co tohle má spolčnýho s PSN?
            • A co to má společnýho s tím, že je Xbox silnější?
            • Pavel:To netvrdim tak mi necpi slova do ust .
              Ale někoho třeba xbox only tituly nezajímaj víš? *7*
            • Třeba takový Uncharted 2, kde když se otočíš blbě, tak se ti pár vteřin dočítají textury z disku kvůli malé paměti. Xbox žádný exkluzivity nemá, co? PS3 only titulů je většina?
          • Ajo, takže ono to je jenom o grafice..
            • Takže v čem je to na PS3 lepší? Má to jiný příběh?
  • Davam plnemu spusteni PSN rok, maximalne dva. Zatim lze stahnout na US update s mutne cumnet, jak to nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit