Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    Co to máte to PSN plus? Vy něco platíte? Já jsem myslel, že to máte zdarma...
  • Řešte tu věci k tématu a ne pořád ty Vaše pičoviny co je lepší, horčí ps3 x box pořád dokola omílat to samé...
    • ja mam sice len PC ale aj tak ...PS3 fuuuuuuj :-D xbox 4ever!!
      • nevim proč řešíš že je xbox lepší než ps3 *1* jsou na tom úplně stejně jedinej rozdíl je možná v HDD a vzhledu *1*
        • ale když už jsme u toho .. tak ps3 je lepší *1* to je přece jasný *1*
          • Lepší pouze v reklamách a PR článcích. V reálu ho převálcoval Xbox jak nic.
            • Myslíš tu slabší grafiku a podivný procesor? Tak to jo. PSN nebylo zabezpečený, když ani nevědi, jestli se něco stalo. Tohle by MS neudělal.
            • Moudri vedi a mlci. Cim vic tu spamujes, tim mene jsi duveryhodny. PS3 ma lepsi hardware i hry, a i ten multiplayer ma zdarma. Az se hackeri oprou do Live, budete mit ten samy problem, to je jen otazka casu, protoze Microsoft se nechova nijak rozdilne oproti Sony. Ale PS3 je samozrejme lukrativnejsi, takze vyvolava vice zajmu a pozornosti a to i ze strany hackeru.
        • Tak proč má Xbox skoro všechny multiplatform hry lepší? Když je tak příšerně zastaralý...
          • bo je dělání her na ps3 složitější
            • A to je chyba vývojářů, že v Sony neuměj dělat konzole? Kdyby to bylo tak náročný, tak by se za ty roky někdo naučil s tou konzolí, ale bohužel pořád máš lepší hry na Xboxu. Jsem myslel, že reklamy od Sony nebere nikdo vážně. Je vidět, že i po těch letech tomu někdo věří :-D
  • no konečně .. konečně zas můžu usínat u své konzole *1*
    • ty si to jenom stáhnul a pak dal do ps3??
      • jj .. nevim .. všichni píšou že jim to nejde .. já to stáh dal do ps3 a zkusil jsem to na Modern Warfare 2 a de to *3*
        • a ty si to tam dal pres flashku??
          • jak jinak .. *3*
            • ne *1* zkus to .. mě to funguje a jestli ti to nepude tak se koukni tady na nějaký komenty nebo to vygoogluj *3*
            • sry že se ještě ptám :) takže ty si to stáh a jenom dal přes flashku do ps a nic si neinstaloval na kompu a v ps si taky nic nedělal? :D
  • co s tim mám udělat když to stáhnu ??
  • v jakým to mám spustit programu??
    • Na to musíš použít tu supernadupanou PS3, která má většinu her graficky horších jak na tom pomalém Xboxu. Je to zdarma služba, tak neměli peníze na zabezpečení, takže se jim to rozpadlo. Zatím se běž proběhnout ven a možná zítra to půjde.
      • však PS3 je lepší než XBOX
        • Horší grafika a menší framerate je lepší? Ahaaa...
          • Neni, proto je lepsi PS3 :-).
            • No právě, proto ten starý Xbox je jednoznačně lepší jak ta dokonalá PS3. Proč bych měl hrát hry v menším rozlišení a s horším framerate, když existuje zastaralý Xbox, který to zvládne lépe?
  • PSN už jede? Já myslel, že dneska není apríla *1*
  • jako ty komentáře tady fakt kvalita....Už se těšim na on-line smažby *3* . nick na psn network: terminator00777. přátel neni nikdy dost:)
    • terminator00777: Co to je za nick? Nějaký klon plechového Bonda?

---
      SRY jen rýpu *1*
      • v pohodě:). normál nick terminator byl zabranej *9*
  • Tady je vidět kde vznikají flame PC vs konzole. Vždyť konzolisti se nesnesou ani mezi sebou.....
    *1*
  • ...back in Europe by the end of the day. Takže zapnutí zřejmě až o půlnoci. Nu, počkáme. *5*
    • Kde si prisiel k tejto informacii? :) Ja len ze na PS blogu ani na ich twiteru take nic nie je ;)
      • N4G před půl hodkou. Někdo ze Sony Ireland. Samozřejmě může být i spíše, ale tohle je takové poslední neoficiální info.
        • Aha. No tak dik za info teda :) A kedze zatial nie je v EU ziadna krajina spustena tak to bude asi aj pravda. No neva, vydrzali sme to 4 tyzdne, tych par hodin ma uz nezabije :)
  • Drom
    jen takova zajimavost: pokud mate ucet u sony online entertainment a meli jste tam (klidne jen pres trail) aktivovanou nejakou hru, tak vam ted bezi zadarmo 45 dni hrani :) ja si takto aktivoval uz 4 ucty v Galaxies a Everquestu 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit