Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
Dostal se někdo ráno do PS STORE po změně hesla mi to háže hlášku že je stále mimo
-
-
PSstore bude vprovozu co nejdriv to pujde "As soon as it's possible".. S PSstorem musime pocitat do konce kvetna.
-
-
Pavle, ty jseš fakt blb, musím se smát :D :D
-
-
Myslíš, že tvůj smích přidá PS3 další procesor, aby se výkonem vyrovnal Xboxu? *8*
-
-
Nejlíp je na tom s grafikou PC:)
-
-
ALe ber to tak, za jakou cenu ? :)
-
-
jj, v pohodě, ale grafika je to poslední co by mi vadilo, spíš konzolový prvky a zjednoduššování a přizpůsobování konzolím a to jsme na nich vyrostl v 90. letech, ale to už je jiná kapitola.
-
-
Jo, Atari Jaguar, první tuším 64bitovka, to bily časy, ale nestěžuju si ani teď :) BRONZ JE DOMA !!!
-
Ne konzolím, ale trhu.
-
-
no grafika her stagnuje od vydání konzolí, takže za moc velkou cenu to neni nebo jsi jeden z těch co argumentuou tim, že se PC musí hráči upgradovat každý týden?
-
-
Hlavně že si rozumíme, můžeme to uzavřít, jakmile vlítnou na hřiště nový generace konzolí všichni budou spokojení *4*
-
Samozřejmě že to nejde stejně jako ten tvůj scénář o každoročním upgradu PC a proto jsme to taky napsal, dokud prostě existuje konzole, tak to bude tak jak to je, ta tvoje teorie je možná jen kdyby zmizely konzole :) je totiž blbost aby vycházeli skvěle vypadající a pokročilé hry pro PC, který by se tak muselo upgradovat jak říkáš a k tomu dělali nějakou lite verzi pro konzole za tu samou cenu, to je přeci blbost :D
-
Ale sám víš že tohle je nemožný, pc můžeš průběžně po jednotlivých komponentech upgradovat, tohle u konzolí bohužel, nebo spíš bohudík nejde. A pokud by každej rok vycházela nová konzole tak už to ztratí to kouzlo, musel by si každej rok vyplácnout 20k a to už je smysluplnější koupit opravdu pc, tohle prostě nejde ;)
-
no ale to je kdyby a víš co znamená takový kdyby? :)
stejně tak PCčkáři můžou říct, že by museli v takovym případě každý rok vycházet nové konzole a museli by konzolisti kupovat stále novější model. -
Ne, to vůbec :) Sám mám rád hraní na PC i na konzolích, ale berte to zase tak, je to jen dobře, pokud by vývoj her nezávisel na výkonosti konzolí tak by se opravdu muselo upgradovat každej rok protože je mě jasný že studia by potřebovala být pořád o krok dopředu před konkurencí a pohodlněji než mindblowingovou grafikou to nejde...
-
-
-
RDR tam vypadá fakt našláple.
-
-
-
Pavel je hlavně troll *4*
-
-
Zkouší naši trpělivost :D
-
-
-
To je to slavné PS3 a jejich PSN obojí stojí za prd.
-
-
Ještě že tu máme takového znalce.
-
tvoje skladba vety stoji za prd.. :D
-
-
ale ma pravdu, ten chlapec
-
-
-
Pro TRIX, Tebe se snad někdo ptal na tvůj dementní názor kterých tu je nespočet!!!