Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porad udrzba --uz je to otrava
    • jj skočilo to tam znova ale zahral sem si na 20 min :D
  • Ty si PÍČÍčkář, klávesnici od spermatu ulepenou máš, a spoustu semene kolem vemene
    • písíčkář si možná honí péro na redtube,
      jenže ty srkas ten vas ovladac svy mame do prdele,
      pak oliznes z neho jeji ritni šťavu,
      to mas ale chutnou mámu!!
    • A mazej chrápat Burger. Večerka byla v devět.
  • co s tim mám udělat když to stáhnu ??
  • no konečně .. konečně zas můžu usínat u své konzole *1*
    • ty si to jenom stáhnul a pak dal do ps3??
      • jj .. nevim .. všichni píšou že jim to nejde .. já to stáh dal do ps3 a zkusil jsem to na Modern Warfare 2 a de to *3*
        • a ty si to tam dal pres flashku??
          • jak jinak .. *3*
            • ne *1* zkus to .. mě to funguje a jestli ti to nepude tak se koukni tady na nějaký komenty nebo to vygoogluj *3*
            • sry že se ještě ptám :) takže ty si to stáh a jenom dal přes flashku do ps a nic si neinstaloval na kompu a v ps si taky nic nedělal? :D
  • Ataker
    Co to máte to PSN plus? Vy něco platíte? Já jsem myslel, že to máte zdarma...
  • nevíte někdo jestli se dá nějak změnit nick účtu nebo nějak portovat trofeje na novej účet?
    • ani jedno nejde nijak
      • a alespoň savy zkopirovat? dik
        • u nekterych her to jde, u nekterych ne. jdou zkopirovat na usb nebo kdyz mas PS+ tak na servery sony
  • Davam plnemu spusteni PSN rok, maximalne dva. Zatim lze stahnout na US update s mutne cumnet, jak to nejde.
  • To sem čekal flame arogantních blbečků s "univerzálníma" názorama.
    • To jsou fakta, chlapče.
      • To jsou zvratky, kojence.
        • Takže třeba GTA 4 a RDR nemá na Xboxu větší rozlišení a lepší framerate? On je to vlastně výmysl, protože přece PS3 to umí nejlíp, ne?
          • "Diskuse pro Článek Sony spouští PlayStation Network"

Kde tvrdím že gta a rdr je ps3 only?
            Opět mi cpeš slova do ust to by tak děsně dospělej člověk jako si ty neměl dělat nemyslíš?
            Ptal si se v čem je PS3 lepší a já ti napsal duvod proč ji někdo muže preferovat a bejt tak pro něj lepší, ale jestli ti to do ted nedošlo tak máš docela dost sám.
          • Pro někoho to sou ps3 only tituly ale to ty přes svoji ubohou fanboyskou zaslepenost vidět nemužeš.
            • Odkdy je GTA a RDR PS3 only? Nebo v čem je to teda lepší?

Kde se diskutuje o PSN? Ty máš docela dost :-D
            • Však já se nebávím jen o HW ale reaguju i na toto "Takže v čem je to na PS3 lepší? Má to jiný příběh?"

Btw "že je Xbox silnější?" Co tohle má spolčnýho s PSN?
            • A co to má společnýho s tím, že je Xbox silnější?
            • Pavel:To netvrdim tak mi necpi slova do ust .
              Ale někoho třeba xbox only tituly nezajímaj víš? *7*
            • Třeba takový Uncharted 2, kde když se otočíš blbě, tak se ti pár vteřin dočítají textury z disku kvůli malé paměti. Xbox žádný exkluzivity nemá, co? PS3 only titulů je většina?
          • Ajo, takže ono to je jenom o grafice..
            • Takže v čem je to na PS3 lepší? Má to jiný příběh?
  • a cesky hokej se spousti dolu do hokejoveho smetiste, aspon tam slovensko bude mit spolecnost
    • Proč? Vždyť hrajem o medaile.
  • Jako k tomu flamu co se opět nečekaně rozjel, online hraní přes placenou službu xbox live je podle mýho skromnýho názoru mnohem lepší v tom, že na psn se napíchne každý imbecilní tele který sotva udrží gamepad v ruce a pak ta kvalita online hraní podle toho vypadá...
    • zirafcatko
      No ješte pred tim nez sem x(kraksnu)box prodal,tak mi neprislo že by tam byly tak uzasny hraci:D a hlavne tam se muze napojit stejne tak jako na ps3 kazdej kokot:D presne jako ty:)
      • zirafcatko
        Ja. Jsem taky jen konstatoval ze to je na obou stranach uplne to same:))
      • Jo, pokud mě nazíváš "kokotem" tak seš přesně ty jeden z těch kteří si sotva vycucali palec, vyprosili u rodičů měsíční účet a dělají ramena. Jde o to že na PSN se ti napojí opravdu každej proto že je to zdarma, na Xboxu musíš platit, to odradí většinu těch, kteří to prostě neumí...
        • zirafcatko
          Bohužel sem u rodicu penize nevyprosil:D:D:D a musel sem si to opravdu zaplatit sam:D Jakozto zamestnanec JRC:D(Teda ted uz GAMECZECH:)
          • Tak se aspoň zkus chovat jako dospělej člověk ;)
            • vasekveselej
              Navíc tím na nikoho neútočím, jen konstatuju situaci *1*
            • vasekveselej
              Aspoň se vyjadřuju v rámci slušné mluvy *3*
            • zirafcatko
              "se napíchne každý imbecilní tele který sotva udrží gamepad v ruce a pak ta kvalita online hraní podle toho vypadá..."Tak promin ale tohle mi teda nepříjde o nic lepší a ani o nic dospělejší:))))
          • Mahcake
            Podle tvého typu vyjadřování dost pochybuji, že pracuješ v GAME.
            • zirafcatko
              Copak se ti na mém vyjadřování nelíbi:)Jinak nemusis pochybovat:) pracuji na pobocce. Hradec Kralove Atrium:)TAk se stav:)
        • Hlavně na PSN si běžně dělaj děti tři účty denně, aby mohly šikanovat a svůj pravý účet měly v pohodě. Pak nemá být 77M účtů :D
      • Ale aspoň máš na Xboxu při hraní víc snímků, což už stojí za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit