Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už to někomu jede ? *6*
    • pusti to zrejme az v noci, velka britanie uz jede ale stredni evropa asi ne, vsude by mel bejt plenej provoz v 1 rano.... http://fronttowardsgamer.com/2011/05/15/psn-online-in-uk/
      • Už mě to vyzvalo ke změně hesla jupí !
  • první se spouští amerika a my budem až na konci. kdyby to spustili pro všechny hned, tak jim to spadne.
  • HURÁ! počkat.. já su xboxař :D
  • Ale na jak dlouho? ;-)
  • El-Bravo
    Omlouvám se že jsem pronesl pojem PLEŠTIL a rozjela se z toho hromadná diskuze ve které se jako pohoršená osoba projevil uživatel hm.......
  • stažení noveho update a taky zatim nic .....čekat....
  • Mahcake
    No to je super! Wait a sec....XLIVE jede pořád! *1*
    • Jaksi za penízky no ;)
      • Mahcake
        No jaksi za penízky, ale vás to stálo kreditky, že ano. *3*
      • Mahcake
        Ano, to je pravda. 150,- Kč by člověka zabilo. *7*
        • Člověk co necpe prachy jen do her i těch 150 Kč ocení.
          • Mahcake
            Možná kdyby člověk neseděl celej den na zadku a šel si to odpracovat, tak mu těch 150,- Kč ani nevadí. *3*

A pravda, když si člověk koupí PS3 za 10k a pár her k tomu, tak do toho vůbec vlastně necpe prachy, že ano. *3*
            • Mahcake
              (Bravo) Zvláštní, nevzpomínám si, že bych něco takového řekl. Byla to reakce na BaRYS , ale když se k tomu hlásíš, tak proč ne. *7*
            • Vydělávám si ale nikdy bych neplatil za službu jako xlive za 150 kč :)
            • tím jsi chtěl říct že hry na xbox jsou zadara jo? *3*
          • Přesně tak ;) myslím že výjimkou jsou děti kterým to platí rodiče x)
        • to možná nezabilo ale za nějaký ten roček se ti to naskládá *3*
  • komu tady cpete že máte xbox ? to je článek pro ps3kaře tak stfu... *11*
    • Mahcake
      (VenoM) 14 dní? Trochu rozdíl od 27 dní,nemyslíš? *3*
      • tvl ted se chceš hádat co mělo větší výpadek? lol....
        • Mahcake
          Koukni se na příspěvek nade mnou od Tushana, to samé platí pro tebe. *3*
    • Prej na PS3 nemáte online hraní. To my na Xboxu můžem hrát MP s kamarády. PS3 má asi dobrý singly, ale v dnešní době je MP potřeba taky.
      • na ps3 máme online hraní, taky můžeme hrát s přáteli co-op i obyčejný multiplayer ;) a navíc zadara no x)
        • Tak co jsi dnes hrál? Nebo včera? Zadarmo to bude asi hodně kvalitní, co? :D
          • Jednou za x let je výpadek a hned je to pravidelná záležitost? ostatně myslím, že i xbox live měl jednou dlouhodobej výpadek
            • Tushan
              sice live nejelo 14 dní ale nikdy neukradl kreditky ani osobní udaje ty tele makovy a to je mnohem duležitější než že si nemužeš zahrát
            • Před dvěma lety na vánoce a nejelo to 14 dní. Super skvělá placená služba na které by se něco takového přece stát nemohlo že? *3*
  • Hele ty Hm když tu někdo umyslně zasírá velkou část diskuze tak si tu facku zaslouží.
    • momentálně děláš to samé, asi by si jednu taky potřeboval...
      • Aha jasně Pavel může ty můžeš ale jakmile někdo proti vám něco napíše tak je hned ten špatný. Ujasni si to laskavě v hlavě.
        • "Ujasni si to laskavě v hlavě."

neškodilo by se tim sám řídit, máš to nějaký popletený...
          • El-Bravo
            ty si celý popletený že nedokážeš pochopit tak stupidně dementní věc
            • na tobě je vidět, že dokonale chápeš, to je zřejmý na první pohled, nechceš mi nafackovat borče? : )
      • El-Bravo
        a jsme u toho x) ty mi tu píšeš že bych každého fackoval apři tom sem to myslel úplně ve stejném smyslu jak jsi to teď napsal ty ;)
        • ty si opakoval koho že si to myslel jako já jak píšeš? vždyť si to byl první ty kdo chtěl někoho fackovat za urážku tý černý bedýnky :)
          • no když ti to pomůže pošoupnout egometr, tak ano, máš pravdu...
            • To je fajn že je ti to jedno.
            • Jdu se hrozně stydět za to, že kritizuju výhružky násilím, shame on me.

Upřímně je mi jedno co si o mně budeš myslet, posluž si :)
            • No ty o egu raději nic nepiš. Co jiného si mam o tobě myslet po tom co tu předvádíš?
          • Takže ty jsi stále nepochopil že tu nejde o nějakou urážku ale o jeho chování?
            • Tak jsem měl pravdu děláš to schválně.
            • V každý diskusi na tiscali je offtopicu jak nas*áno, ale nevšiml jsem si, že by chtěl nekdo někoho fackovat, takový silácky řeči člověk vidí jen v diskusi o konzolích a o politice, obojí má zhruba stejnou úroveň.

To jak pořád naříkáš nad tím jak za něj bojuju je dokazuje, že se to v hlavě plete hlavně tobě, hlavně, že to svádíš na okolí.
            • A co takhle to že tu nemá co dělat? On je snad ten článek o Xboxu? Nenapsal nic k tématu a to co dělal bylo jen úmyslné vyvolávání konfliktů. Potom jsi se do toho vložil ty a bojoval za něj jen proto že tu někdo napsal že si zaslouží facku. Tak co na tom pořád nechápeš? I když já si myslim že ty to chápeš velice dobře ale problém je ten že to děláš schválně.
            • napiš mi tu nějaký projev jeho chování, který je na fackování, jestli je to to co napsal yanni níž, tak s tebou nebude něco v pořádku.
            • El-Bravo
              přesně to sem se mu tolikrát snažil vysvětlit, že asi po pátem pokusu to ztratilo význam :P
          • El-Bravo
            tobě to asi nevysvětlím jak myšlené to bylo tak se ani snažit nebudu....
            • ne nesnaž se, už toho bylo opravdu dost : )
        • já jen opakoval recept toho drsňáka na kterýho reaguju, zasírá diskusi, tak by si měl sám sobě jednu vrazit. *3*

jinak se s tím samozřejmě neztotožňuju, jen náznak aby si uvědomil své pokrytectví :)
    • Vůbec nemá cenu s ním začínat diskuzi, protože přijde opět s argumenty jaký je Pavel chudáček a jak bys měl jít na terapii, že ho chceš masakrovat!!!
      • Tushan
        ty nemáš argumenty vubec žádny mazej už do postele smrade
        • Nereaguj na mě, dítko.
          • Tushan
            blbečku až se naučíš obhajovat svoje nazory tak reaguj na ostatní hňupe
      • jde z tebe strach...slitování...
  • PRE REDAKTORA:

ANO, NEZABUDOL SOM, ŽE SI HACKERI ODNIESLI VŠETKY MOJE OSOBNÉ ÚDAJE - ĎAKUJEM ZA PRIPOMENUTIE.
    *1* LOL
    šak to vieme všetci, každemu je jasné, že si má zmeniť heslo a ide to.
    HATER
    • Změň si nick na "CAPSnoob". Tohle jde napsat i normálně.
      Říkej lidem, že jsou hloupí, pokud svoji hloupost ukážou a ne za připomenutí infomace, která ne každému dojde.

Mě taky nedošlo že si mám změnit heslo. I když u mě je to tím, že konzoli nemám a tak nic měnit nepotřebuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit