Přejít na výpis diskuzí
Sony spouští PlayStation Network - po měsíci mimo provoz
15.5.2011 | Petr Poláček
253 příspěvků
-
HELP zapomel jsem heslo a nwm jak ho zmenit HELP . *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Takovy mazec tady dlouho nebyl. K tomu se snad ani nebudu vyjadrovat *2*
Proc se nedrzite zasadniho pravidla "don't feed trolls" ? Vite jak to toho trolla nakrkne, kdyz na nejake jeho evidentni tragikomicke poznamky nikdo nereaguje? Nejlip nedavat ani ty minuska, proste to nechat byt, jakoze bez povsimnuti ;)
Clovek by se tu mozna i docetl neco o prubehu (jede, nejede).
Neco bych jeste napsal, ale porusil bych vyse zminene pravidlo *1* -
-
mazec je to, že teď stále častěji veškeré příspěvky, které se lidem nelíbí, označujete za příspěvky trolů. Nejdřív si to vyjeďte na wikipedii co to trolling je, ať zase nekecáte hovadiny o trollech. Víc než trollové, začínají na diskuzích prudit takoví jako ty, pořád se jen vymlouvat na trolly. Nemohl jsem si to odpusit, ale předpokládám, že mě nějaký neznalec za trolla označí, jen protože se mu nebude líbit muj comment.
No a konečně k tématu:) sony šla do sebe a snad už to bude líp zabezpečené. Ze spuštění PSN mám obrovskou radost, o víkendu zapařím Army of Two zase s kámošem, hurá:D Doufejme, že už to pojede bez problémů a bez hackerů. -
-
Trol je takový ten pohádkový tvor co žije v lesích ne?
-
No vidis, ja bych te za trolla treba rozhodne neoznacil. Prichazis s rozumnzm prispevkem. A neni to o tom, jestli se nekomu nejaky nazor libi, nebo ne. Jde o to, co tady nekteri lidi pisou klidne i 50x dokola a zaserou celou diskuzi nesmyslama, protoze se zdycky najde nekdo, kdo jim bude 50x oponovat a snazit se jim jejich ("spatne" / "nespatne") nazory vyvratit.
Pokud nekdo napise k veci neco, co se s mym nazorem dosti rozchazi, troll to urcite neni. Pokud ale jede stale nejaky paskvil stale dokola, uz to troll je. (mozna jsi necetl diskuzi vice dozadu) Jinak hodnoceni prispevku mluvi samo o sobe. Kolikrat neci rozumny prispevek dostane minuska a pak nejaky vylozene utocny (at uz proti konzoli, nebo PC) dostane nasazino hned +5 ;o) Ja osobne minuskuju pouze prispevky, ktere do diskuze neprinesly nic jineho, nez nadavky, nebo evidentne spatne a velmi zavadejici informace. Naopak pokud je prispevek rozumny, opodstatneny, dam + i kdyz treba stejny nazor nesdilim.
Poenta byla v tom, ze je dobre jednoduse nereagovat na okate utocne, ci extremne hloupe prispevky, ktere vyvolavaji vlakna dalsiho balastu. -
-
naprosto souhlasim s hanzales@tiscali.cz v jeho posledním příspěvku, vi co to trolling je a tímto se mu omlouvám. Vystihl to přesně a pochopitelně.
-
-
-
Jak s tebou neuveritelne souhlasim *3* Bohuzel je to a to nejen tady velky nesvar, ze clovek se chce v diskuzi neco docist a minimalne polovina prispevku je o nicem, mimo misu nebo a nadavani...
-
-
Dobrý den,
Prosím všechny o pomoc *9*
Nemůžu se připojit k PSN ale to není důležité, spíš to že si nemůžu ani udělat nový učet. Co se snažím znova zaregistrovat tak to nejde *9* . Nemůžu si změnit ani heslo. Nejsem sice v*l ale vůbec tomu návodu nerozumím na změnu hesla. At tam napíšu jakoukoli E-mailovou adresu vždycky je to blbě *9* nepomohlo ani vymyšlené heslo zmenil jsem i E-mailovou adresu i heslo a ani to nepomohlo *9* . Nevím jestli mám E- mailovou adresu nechat být a změnit pouze heslo. To jsem ale zkoušel a to taky nejde *9* . Je mi líto že vás s tím zatěžuji ale může mi prosím někdo napsat PŘESNÝ NÁVOD. Tam to je popsané dobře ale nefunguje mi to.
Předem děkuji za váš čas.
S pozdravem Krömer. -
-
Mění se pouze heslo, podrobný návod zde http://cz.playstation.com/ps3/support/playstation-network/detail/item371099/Zm%C4%9Bna-hesla-PlayStation-Network-account-%28%C3%BA%C4%8Dtu-s%C3%ADt%C4%9B-PlayStation-Network%29/
-
urcite ten navod najdes mezi hlavnima zpravama na n4g.com hodil bych ti link ale sem v praci a nemam cas to hledat..
-
pokud si pamatujes svoje ID (email sveho uctu) tak jdi na ofiko web psn a tam mas u registrace zapomel jsem heslo, tam zadas to ID (email) a datum narozeni co si zadal pri vytvareni uctu a novy heslo ti prijde mailem.. mozna to ale musis udelat ve webovem prohlizeci ps3 ale tim si nejsem jistej.. na nejakym eurogameru najdes navod...
-
-
Co tu zase blbnete? Proč na toho Pavla vůbec reagujete prostě chtěl flamovat a vy ho v tom jen podporujete. Kašlete na něj a ono ho to přestane bavit.
-
-
Jasný, ale v čem nemám pravdu? Říkám tu snad nějaký nesmysly? Nemá Xbox většinu her hezčích?
-
-
má, ty multiplatformový. a to především proto, že jeho HW je velmi blízký PCčku a tedy tradiční architektuře. PS3 je výkonnější, ale jeho architektura je natolik atypická, že se pro něj blbě programuje/optimalizuje.
nicméně mi stejně přijde střelené se hádat, kde je o trochu lepší grafika, když je technologicky ze softwarového i hardwarového hlediska v obou případech zoufale zastaralá. -
A proto to omíláš stopadesátkrát dokola ? *3*
-
-
Co mám dělat, když PSN pořád nejede? S dětma je alespoň trochu sranda.
-
-
Hmm proč máš potřebu zapadnout někam kde s tebou lidi(děti) nesdílej názory?
-
-
To není soulad pokud to sou dvě rozdílný věci který si konkurujou.
-
Já tam soulad vidím. Oni mají potřebu něco vyzdvihovat a já také.
-
-
Říkáš s dětma ale podívej se jak se chováš ty.
-
-
Chci zapadnout, jinak by na mě nikdo nereagoval.
-
-
-
-
-
-
Můžu se zeptat někoho s pamětí kolik stálo PS3 a X360 když vyšli na trh ?
-
-
No jelikoz to byla dotovana konzole tak asi dost:) ale obchody ji prodavali za 18000+ A xbox byl za 8000 teda pokud si dobre vzpominam:)
-
-
Mám trochu strach kolik budeme cálovat za příští generaci... *7*
-
-
Jelikož je to levný HW a ještě dotovaný, tak se bát nemusíš.
-
-
-
-
tohle je uhozeny :) koho to jeste bavi? hadat se jaka z konzoli je "lepsi", nejlepsi je konkurence, tak dejte pokoj a hrajte si treba na pocitadle
-
Děkuji za vaše rady. Trošku jsem hledal na netu a pár informací jsem si zjistil. Bohužel jsem tokový d*b*l že to není až hezké protože jsem věděl že něco jako odstávka se určitě stane a tak jsem zadal vymyšlené datum narození ( nechtěl jsem aby o mě někdo věděl kdy jsem se narodil ).
No já si ho nenapsal to jsem asi v prde.... že ??? *9*
To tu PS3 můžu asi rovnou prodat když nebudu hrát po netu kvůli datu narození. -
-
mit PS3 a jeste ji neprodat tak to bych byl jak rikas d*b*l *1*
-
moc to hrotis, staci si zalozit novej ucet.. prijdes ale o trofeje.. nebo jeste zkus ceskou sony podporu na ceskejch ofiko strankach mas telefoni cislo, jsou tam myslim od 12 do 6 a tam ti treba poradi jak to resit.. nejsnaszi ale bude zalozit novej psn ucet..
-
-
to jsem zvědav, co dostanou uživatelé za hry *6*
-
-
tu jízdu na kancelářský sesli :))
-
-
Už to někomu v ČR jede? Já, už si stáhnul novej firmware, restartoval...a prd. Pořád probíhá údržba.
-
ahoj, už se někomu zobrazila možnost na změnu hesla? mě se zatím stáhl update 3.61 a nic neděje...
-
-
Zatím to nejde... za to si tu můžeš pročíst ža "ta druhá" konzole je pěkná sračka:) *11*
-