Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo boss fighty jsou dobré ale měli by být propracovanější.. většina bossů se od klasických nepřátel liší jen počtem životů a lepšími skilly... A to je o ničem.. Některé hry dokážou bossfight slušně okořenit nějakými specialitkami... Tak by to mělo být... pro mě neni zábava jen rubat bezhlavě do nekonečna a pak se naštvat když po hodině rubání mě zasáhne a já umřu... Chci z toho mít nějaký zajímavý zážitek...
  • Chápu. Souhlasim.
  • Jo ... to byla doba, kdy jsme poprve potkali typka se 2 minigunama, kteryzto nas bez nejakeho tutorialu nemilosrdne rozsekal na kasi. Bez bossfightu by nebyly akcni hry.
  • Tak Deus Ex měl ještě celkem odlehčené bosse... ale spíš jde o jiné hry... I když teda taky mě někteří bossové z deus ex frustrovali... Jde o to kam se boss fight bude ubírat jako takový... Nechci aby se boss lišil tím že má extrémě více hp.. ale spíš tím že je schopnější... Nejde tolik o náročnost herní jako spíš časovou... prostě mě štve dolovat bossáka hodinu (to neni případ deus ex) a pořád dělat to samé... je to spíš nuda než zážitek...
  • Hehe, dětem po dlouhé době předhodili trochu tužší bossáky a hned si stěžují. :) Kam to spěje. :/ Mě se na ně pro změnu osvědčila taktika frag mines. Boje mi tuhý přišli (teda alespoň první dva), ale nijak mě to nefrustrovalo. Spíš sem koukal na zkrvavenou obrazovku z otevřenou hubou a řikal si, že si na tomhle dnešní generace hráčů pěkně nabije papule. :)
  • Souhlas a ten pocit je frustrace.
  • no u ty zensky jsem se chilku vztekal tak jsem hru odlozil dohral Dead Island a pak jsem ji dal na druhej pokus i bez tajfunu a bez stitu na kuzi stacila tezkia puska a par medkitu *3*
  • Ale mne to bolo jasne tiez, vedel som, ze to bude pruser, ale jednoducho som pristupil na ich hru a bol som zvedavy, co sa stane. Co to ma ale spolocne s nehackovanim, nechapem, lebo ja som odhackoval asi vsetko.
  • Na kazdeho bossa stacilo pouzit 2 x Typhoon a bolo po nom. Na najvyssej obtiaznosti to mozno neplati (nehral som), ale na normale to bolo pravidlo.
  • btw - esi chcete vidět co to sou tuhý bossové, skuste dohrát Ninja Gaiden 1 a 2 *14*.
    Konec jedničky je přímo vražednej .... tuším, že tam bylo 5 boss fightů za sebou bez možnosti mezi nima doplnit léčiva a checkpoint byl po prvních 3 boss fightech. Potom co je Ryu všechny vykostil teprve začínala poslední pasáž hry, kde nebylo možné už taky nic nakoupit a na konci cesty čekal Ryua Final Boss.
  • Řekl bych, že ti bossové nejsou až tak tragický :) ... a že by měli milion HP, to nevím. Je možný, že se je někdo snaží doslova ustřílet pistolkou, ale stačí trochu koukat po okolí a dycky se najde nějaká jejich slabina.

SPOILER ALERT !!!!

Berret - například ten je velmi náchylnej na ten zelenej plyn, stačí k němu hodit tlakovou láhev co se válí v bočních místnůstkách a je vymalováno
    ta ženština s čírem - ta se zas dá jednoduše zabít pomocí elektrických výbojů když zničíte počítač když u něj zrovna stojí, stačí párkrát a je zas hotovo.
  • Nová móda neni boss fight sám o sobě... Ale spíš to že jsou bossové čím dál tím náročnější a náročnější... A nejsou náročknější ničím jiným než počtem hp... Nejsou nijak záživnější většinou.. spíš otravnější a otravnější.. Tenhle trend se na chvilku ztratil.. nebo sem ho nikde tak nepociťoval... Ale se zahlcením herního trhu Asijským shitem zase přichází móda velkých čísel kde všude běhají velké bonusy a všichni mají miliardu životů... (Dinasty Warriors styl) Místo toho aby boss fighty šli cestou nějaké propracované akce tak se hry předhánějí v tom který boss má víc hp... Já sem převážně hráč mmo takže na mě hodně dopadá vliv asijského na rychlo vyrobeného odpadu... Prostě mi přijde že se to ubírá spíš cestou číslama přetékajícího Dynasty Warriors než třeba střídmého a rozvážného Oblivionu kde boss fighty nebyli až tak tragický... Nevspomínam si třeba že bych měl takové potíže s Hittlerem ve wolfovi jako mam dnes s některýma bossama...
  • USER47
    Tohle není zrovna "nová móda". Nevím, kdy jsi začal hrát, ale tohle je spíš závan starejch časů, kdy se bez bossfightů neobešla žádná akčnější hra. Už v prvních FPS z osmdesátejch let takový souboje byly (viz. třeba Wolf 3D), nemluvě o ještě starších plošinovkách všeho druhu.
  • Ne, Bob Page při konci, kdy se JC spojí s Héliem a Icarem, nezemře (alespoň to z outra nevyplývá). A jediný konec, kdy JC zabije Boba přímo, je konec za Illuminate.
  • Mě teda docela ta nová móda super nadupaných bossu štve... dolujete je hodiny a když uděláte malou chybku tak jdete do háje.. Nemyslím tím teď přímo Deus Ex.. Jsou ještě horší případy kdy Boss má z nepochopitelného důvodu milliardu životů a vy kolem něho musíte běhat hodinu a půl aby jste ho udolali a ještě k tomu se ten boss mezi tim 10x oživí.. Já nevim koho baví tyhle Epic fighty na celé odpoledne... Já si myslim že fighty s bossem se daj stáhnout na jeden úder ve správnou chvíli na správné místo... Boss fight by neměl být o tom aby jste proseděli co nejvíce času u toho ale aby jste z toho měli nějaký unikátní pocit... udělali nějakej superkill nebo nějakou zajímavou fintu provázanou s pěkným videiem... Boss je samozřejmě silnější protivník než ostatní, ale myslím že by se vývojáři měli zaměřit spíš na to aby Boss vynikal schopností či vybavením a ne monstróznim počtem hp... Proto si myslim že když střelíte bosse do hlavi tak by měl zákonitě chcípnout jako každej jinej...
  • Tahle hra je celá pěkná s*ačka. Jak už jsem zde mnohokrát upozornil, hrál jsem to hodinu a šlo to z disku, ano tak blbá hra to byla.
  • Ano, ale myslím, že kromě Boba Page, ten zemře v každém případě a vždy vinnou hráče...
  • Jo, souhlas.Až na souboje s bossy je hra unikátní.
  • Já si ho dával z toho důvodu, že mě sralo to blikání a rebootování obrazovky. Na podraz jsem ani nepomyslel. *4* Ale tak zase ke konci z toho bosse jde větší respekt, když vám bliká obraz a vy pomalu nevidíte krok před sebe. *4*
  • Jsem dospělej člověk.Hrál jsem DE 1 jako dospělej člověk.Hrál jsem DE 2 a byl jsem spkojen.Nicméně souboje s bosáky v DE3 jsou přiblblé a trapné.Vzhledem k obtížnosti hry, kdy stačí jedna kulka a jdete za Anubisem.Hry aspiruje na hru roku - právem - pokud dojde na souboje s Bossem, nejsem si jist.Hra má pegi 18, příště si uvědomte tvůrci pro koho hru děláte, pokud se vracím unaven z práce, chci hrát reálnou hru kam se uteču schovat, ale sWačky typu Boss si nacpěte do análu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit