Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BTW Jedničku šlo dohrát bez zabití jediné postavy a to včetně bossů.
  • Asi je trochu moje chyba, že jsem hrál DX HR celkem restriktivním stylem (nejtěžší obtížnost, pokud možno bez poplachů, omračování nepřátel výhradně pomocí takedown, žádné používání zbraní), ale první boss se s takovou postavou porazit nedá. U něj mi nezbylo nic jiného než granáty a brokárna, stealth styl šel do kopru. Takže nejde ani tolik o to, že by byly souboje nehratelné, ale hra v podstatě těžce zvýhodňuje stealth aby Vás pak několikrát postavila před situaci, kde nelze jinak, než dotyčného rozstřílet brokovnicí nebo zničit granáty. Je hezké, že bosse jde rychle rozsřílet těžkou puškou, granátometem, sniperkou nebo minama, ale pár z nás to takhle prostě hrát nechce. Tohle je jedna z věcí, které měla jednička vyřešené lépe (killphrase).
  • Prvni dva bose jde udelat jednoduse teaserem bez ztraty zdravi. Oni se totiz po zasahu ani nehnou a Jensen staci znavu nabit taser. I na nejtezsi obtiznost primitivni. Staci jim asi 10 zasahu.
  • USER47
    Tlumič je například k dostání u překupníka zbraní, na kterýho tě odkáže Greg Thorpe po záchraně jeho a jeho ženy v úvodní misi.
  • no a to je uz asi 1000ci zpusob jakym slo ktereho koliv bossa zabit bez vetsi snahy ... tak nevim jestli jsou hraci tak nekreativni nebo kde vznikla tahle fama ... ja bych sice bossy vypustil uplne ale alespon je zachovana volnost pristupu k jejich likvidaci ...
  • Ja na hard prvniho bose udelal tak, ze jsem na nej hodil ty sudy (explodovaly) a pak stacila jedna rana odstrelovackou do hlavy. Nastesti, mel jsem jen dva naboje, odstrelovacku jsem sebral chvili pred soubojem s bosem. Ale i v te mistnosti bylo k dispozici spousta zbrani. V podstate me bos celou dobu nezahledl a dostal jsem ho stealth technikou.
  • tlumic i vybusne naboje muzes jak koupit tak najit (chce to prohledavat kazdou sachtu, kazdy stul, kazdou skrinku, kazdy suplik .. v podstate temer vsechno lze najit ..
  • No to je zaujimave, na hard som prveho dal s dvoma normalnymi minami + zasobnik z SMG. Ono staci mat EMP granaty/miny a boss spravi papa dost rychlo. A ak clovek ide stealth, tak bosovia su vlastne jedina rozumna moznost kde sa vybusinin vobec zbavit :)
  • Oboje jde určitě koupit... Ale taky pokud budeš prohledávat důkladně lokace tak minimálně tlumič bys měl najít.. U výbušné munice si nejsem jistej...
  • Kde vůbec vemu tlumič na 10mm a výbušné náboje do revolveru? Nějak mě ty upgrady zbraní při průjezdu hrou minuly.
  • skus to hrat na rozne obtiaznosti, na najlahsej ti staci na proveho jeden granat na najtazsej som pouzil raketomet dva zasobniky samopalu, 3 granaty a musel som ho dorazit pistolou. pre typka co hraje bez zabijania a nema celu zbrojnicu je to peklo.
  • myslim, ze "mit moznost a nechtit cist" je v kazdem pripade lepsi nez "chtit cist a nemit moznost" ... ale chapu, ze rozliknout, napsat par slov, opsat kod a odeslat je mnohem jednoduchsi nez neudelat nic
  • Hairy_Ass
    Vážně? Poslední info bylo o tom, že vyšel PC patch v krátké zprávě minulý pátek. Jeminkote, to je hrozný! *15*
  • je to mozne .. ja uz to chtel mit za sebou tak jsem to proletel rychle bez premysleni ...
  • septicflesh
    To se tady musí řešit denně každý augmentovaný prd o Deus Ex?
  • A nestacilo pri tom poslednom len hacknut konzolu v strede toho zariadenia a potom sa schovat a sklo pred zenskou rozstrielat granatometom? Aspon ja som teda nikoho, okrem nej nezabil.
  • Hej, za predpokladu, ze pred tym tretim si nereagoval na vyzvu a nebol v nemocnici dat si "vylepsit" augmentacie. Potom ti ten typhoon moc nepomoze. Ale dal som ho aj tak relativne lahko s heavy rifle.
  • Hanzales
    První dva bosy jsem taky sundal vlastně hned, granátama. Šlo to tak rychle, až to ani nebylo zábavné :) Naopak u třetího jsem mohl být rád, že jsem měl nepoužité praxis bodíky a mohl si ten Typhoon pořídit, jinak to taky byla pobíhačka, schovávačka, protentokráte trvající naopak pomalu hodinu, než jsem se rozhod si ten typhoon nakonec vzít, i když jsem si bodíky šetřil na něco jiného. Bohužel jsem při tom non-leathal hraní nechával všechny zbraně krom pepsu, taseru a uspávcích šipek chladnými a kdyby u toho třetího bosse neležel u bedny sapík, tak jsem ho ani neměl čím ubít. Ale dalo se to přežít, jen to vyrušilo zážitek ze zbytku jinak skvělé hry. Zabavil mne asi snad jen ten poslední souboj.
  • Cosi
    A to je na Deus Ex príma, každý to hrál jinak nejen souboje s bossy ale i celý průchod hrou. Jinak bych ale byl pro možnost schovat se a bosse nepozorovaně omráčit.
  • Cosi
    Na druhou jsem vyzrál zase s minama. Ani nevim, že tam jsou nějaké generátory co se dají rozstřelit. Šla jsem za roh tam jak jsou dvě přístupové cesty, na každou stranu hodil minu a když bouchla napral jsem do ní zásobník z 10mm pistole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit