Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Tak to si mel strasny stesti, ja si pamatuju ze kamos mel v ty dobe quad a ten to rozjel na "high" s prumerem 40fps
  • Doted jsem nepochopil proc se vsude pise o zmrsene a nevydarene PC verzi GTA IV. Mel jsem hru na steamu a hral bez vetsich problemu v den vydani. A to jsem mel "jenom" dvoujadro Intel E8400 s grafikou nVidia GTX 260.
  • no ja se obcas treba dodivam i na spatny film, na ktery bych se znova uz nepodival a na ktery, kdybych vedel co to je za kravinu, bych se nedival ani poprve...
  • Hnisavec
    a PC hráči dostanú za warezenie GTA IV dva roky starý rozmrdaný PC port, kde budú zase 3 roky nariekať ako to ide iba na Titane Z za 3000 eur...ostatným to pôjde Fullhd s 15 FPS na ich nadupaných mašinách, čo žerú elektrinu za tisíc eur ročne...
  • Mato1987
    GTA online aj tak stojí za prd, ja som to počas celej tej doby odkedy mám GTA V na PS3 ani raz nevyskúšal, po tom čo všetko som sa o tomto multiplayerovom móde dopočul a dočítal, tak mi to za tie problémy ani nestálo.
  • Tak jo, potkáme se v GTA Online... oh wait *1*
  • Vylepšená grafika, zvýšená vykreslovací vzdálenost, 100 nových songů v rádiu, nové vozidla a zbraně, video editor, rozšířená fauna. Jasně, žádný zájem o PC hráče.
  • ucho
    Modurit: "chlubí" a "chválí" jsou dvě rozdílná slova. napsal jsem poměrně jednoduchou větu. to ji nezvládneš vstřebat? a rovněž si nejsem jistý, zda chápeš užívání oné fráze, aby někdo nebrečel. to taky nemůžeš aplikovat na jakýkoli příspěvek. jestli jsi mě chtěl nějak shodit, určitě by se daly najít rozumnější reakce. takhle jen stvrzuješ toho hlupáka...
  • Kdo se tu chválí ty ucho? Já to jenom konstatuji, tak nebreč.
  • ucho
    mně je jedno, co pro koho děláš, narážím jen na to, že když máš potřebu to zde tímto stylem ventilovat, není to jen o tom, co se snažíš tvrdit... jde o jakousi veřejnou obhajobu toho, co děláš.
  • ale když mi někdo s*ere na hlavu, jásat nad tím taky nebudu a ano, Rockstar s*ere PC na hlavu, ať už v podobě totálně odfláklé konverze GTA IV či neustálých odkladů V
  • já si nic obhajovat nepotřebuju šmudlo, ani to někomu nandavat.. dělám to pouze pro sebe, deal with it
  • ucho
    ano, řada lidí se za to nestydí, ale jen hlupák se tím chlubí...
  • ucho
    pěkně jim to nandáš. ale tak hlavně že si to umíš obhájit a máš potřebu o tom zde psát :D
  • tak tak,nechat si nas4at na hlavu a jeste za to zaplatit,to muze jen blazen...
  • nekromant33
    Boží, aspoň se s takovým koko*em nepotkám v Online.
  • Blimp je možná anglicky vzducholoď, ale v GTA je to prostě název tý vzducholodě, takže zbytečné paběrkování o h0vně ...
  • pokud tě zákon nedefinuje jako zloděje, těžko jím ve skutečnosti jsi, jen využíváš dostupných možností, jako každý inteligentní člověk
  • A už zase téma stahování her a "zloději". Opakuji po miliónté: kdo stahuje něco nelegálně z internetu, není zloděj, "pouze" se dopouští porušování autorských práv. Ukažte mi někdo jediného stahovače odsouzeného za krádež. A za sebe všem moralistům vzkazuji: ano, i já sám sosám jako straka desítky a stovky GB warezu a nestydím se za to a klidně mi říkejte i zloděj, je mi to úplně jedno!
  • Blimp je anglicky vzducholoď, takže dostaneme lepší verzi vzducholodě vzducholodě? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit