Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, tohle bych taky chtěl od janchora vysvětlit. Nejsem lingvista ani pražák, ale udělat ze jména města South Park "jižáka" fakt nechápu.
  • Když už tak Himmler hergot. :)
  • Mě delal pekelný problémy jenom jeden boss fight a to s Alem Gorem v jeho "laboratoři".
  • Zeptej se každý ženský/holky a ta ti ráda řekne, že chlapi stonaj s každou teplůtkou, rýmičkou nebo kašlíčkem. Zato holky jsou vždy strášně nemocné. :)
  • sorry já si spletl název, myslel jsem "americký koláč"
  • Mňa ťahovky neberu, ale je to South Park, už len kôli tomu si to zahram...
  • MidnighT91
    Hele jako sorry ale přijít za fanoušky South Parku a nazvat ten seriál městečko jižák, tak ti nakopou prde*..
  • To je v poradku. Stejne to nema krasnou grafiku takze nic pro tebe.
  • N7N7
    Mart9 - Jsem na tom úplně stejně. Videorecenze byla místy až nechutně sprostá, rádoby vtipná. Tohle nemá na slušném webu co dělat.
  • recituje
  • tak jsem to myslel, i kdyz blbe napsal, jsou to primo ty uryvky, cituje je sam hitler *5*
  • michaliuz18
    tak to suhlasim, ...saints row je blbost pre deti
    serial south parku tiez uz nemusim, ale tato hra ma proste bavila az do konca, niektory humor som prekusol ale iny som si zas uzil , hlavne sa tam nedalo nudit :D
    mozno ze kebyze zijes v nemecku tam si to ani nezahras kvoli nacistickym veciam v hre
    inde zas bola hra kvoli blbostam orezana , ako to je**anie do riti vo vesmirnej lodi alebo vlezt do pr*ele tomu teplosovi :D sex scenky kde na teba utocia tatkove gule a podobne

to len stred auropy je taky aky je a preto tu vyrasta taka zdegenerovana generacia:D
  • michaliuz18
    facepalm :D a potom pre takych ako ty sa robia casual hry ktore vodia za rucicku, vam je to vhodne ale normalnym hracom to prekaza
  • Mart9
    Se 14 díly už seš podle mě poznamenaný.
  • Kein
    Hra výborná, recenze utahaná a nudná...IMHO
  • to je nejaka gay verzia "rymy"?
    *1*
  • Error loading media: File could not be played
  • Amylee.Anderson
    Himmel Hergot, právě že poznam! :-D
  • Jen taková rada, příště až budeš dávat příklad dna americké zábavy, zjisti si jestli se opravdu jedná o americký film... :-P
  • smejki
    Mein gott! To už nikdo nepozná Dolfíkův hlásek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit