Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja by som chcel fallout z europy, preco sa stale pozerat na zdevastovanu ameriku? je mi jasne ze slovensko z toho vyhodia, ale co tak pariz, alebo kus anglicka.
  • deridon
    mně ani ne.. Vegas vypadalo jak vesnice (budovy kasín vypadali fakt hodně malé z venku a další nešvary) oproti DC.. obě hry zbožnuju, ale F3 byl v prostředí určitě lepší, kdyby se spojilo to nejlepší z obou dílů, tak bych byl šťastný jak blecha, ve trojce mi totiž chyběli věci co byli v NV a naopak
  • Ach boze, to vase riesenie F3 vs FNV, obe to boli principialne rovnake hry a najviac som sa pobavil na recenzii radoby Fallout odbornika, ktory pisal v com je F3 zly a v com je naopak FNV lepsi, kde hone zaslepenosti si nevsimol, ze co kritizoval na F3, bolo aj vo FNV, stale si pamatam, ze bol taky zufaly a tak chcel dokazat ako F3 zla hra, ze za priklad dal odpalenie atomovky vo F3, lebo to tam nebolo vobec vysvetlene, preco ju chce odpalit pan dotycny, ze to nedava zmysel, aby si len tak niekto chcel odpalit atomovku a vymazal tak cele mesto z mapy bez poriadneho dovodu :D

Dospejte a berte ake hry ake su, zahral som si obe, bavili ma obe rovnako, ani Betheseda a ani Obsidian neurobili Fallout serii hanbu, ale bande fanatikov tazko nieco vysvetlit, F3 aspon nebol tak zabugovany a v zalostnom stave ako FNV. Dufam, ze aj pri F4 sa dockam "odborneho" clanku, preco bol FNV lepsi a ako F4 nedava zmysel *15*
  • To nevím, mně krajina Mojave Wasteland narozdíl od Capital Wasteland dávala větší smysl.
  • Gamebryo zvládli dobře. Narozdíl od předchozích enginů (u Kotora a Alpha Protocolu). A FNV mě baví víc než F3. Tolik chyb ve hře být nemuselo, ale Skyrim jich má mnohem více.
  • Spise bych preferoval stejnou kooperaci jako v pripade Fallout 3 a Fallout New Vegas. Snad bude podobna spoluprace jako ted. Kazda z techto her ma neco do sebe a libi se mi to rozdeleni na Zapadni a Vychodni pobrezi. Sice ve Fallout 3 pokulhavalo zpracovani Fallout universa, ale libilo se mi trosku odlisne prostredi od Zapadniho pobrezi. Tim se krasne rozsiruje Fallouti universum. Uzil jsem si oba novejsi dily jako predchozi Fallout 1 a 2, vcetne Tactics. Byl bych moc rad kdyby 2-4 roky objevaly hry z Falloutiho universa, protoze si myslim, ze ma toho dost nabidnout.
  • Malleth
    To byl, kromě zpracování krajiny
  • Hmm, a proto je New Vegas asi ve všech ohledech lepší než Fallout 3... *15*
  • vojtas562
    Tak samozřejmě *6*
  • vojtas562
    řešíte chujoviny a děláte machra *3*
    Dobrá trojky sice proněkoho neexistujou ale promě skvělá hra (ne nezačal sem na 3kách *3* *5* ) FNV ještě lepší tak nevim co furt remcáte !
  • To je hloupost. Nicmene je mozne ze opet Bethesda vyda F4 a pote Obsidian na jejich Enginu neco jako Fallout New Vegas 2
  • Hrál jsem kromě jedničky všechny díly. V San Andreas snad nebyl hlavní hrdina černoch?
  • Obsidian by byl skvely. Jak koneckoncu dokazal s Fallout : New Vegas
  • Malleth
    Obsidiani jsou skvělý pisálkové, ale technologie a gameplay jim moc nejde. Bál bych se že by to stejně postavili na enginu New Vegas.
  • Malleth
    Tohle si může myslet jen člověk co od nich zná jen GTA4
  • Cahir
    Yep.
  • Cahir
    Hm, tak s tím Rockstarem se teda neshodneme. A už vůbec se neshodneme s CDProjektem, přestože je mám fakt rád. Fallout (alespoň 1,2 a New Vegas) jsou prostě totálně americké hry, reflektující do detailu americkou popkulturu, jsou protkané západním humorem, satirou atd. Tohle prostě můžou zachovat jen tvůrci, kteří vědí, oč běží... Nemluvě o tom, že nemají žádné zkušenosti s openworldem.

Navíc CDProjekt už toho má na malé studio i tak moc. Nebo by jsi uvítal korporátní politiku, která rozděluje talentované lidi do několika projektů a přihodí jim 100 zaměstnanců? Přesně takhle se rozmělňuje osobitá nátura studií...
  • Malleth
    Měl bych zbožný přání, aby další Fallout dali na vývoj někomu jinýmu. Třeba Rockstaru nebo CD Projektu.
  • No, byl bych raději, kdyby čtyřka zůstala na západním pobřeží...a ještě lépe v rukou Obsidianu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit