Přejít na výpis diskuzí
Spekulace zasazují Fallout 4 do Bostonu, půjde o Institut?
20.8.2012 | Petr Poláček
119 příspěvků
-
A kdo dneska nedělá hry pro prachy? Samozřejmě to může být i radost, ale taky potřebujou něco jíst (a ferari a vilu a jachtu)
-
tak jelikož ve vanille se postava ve 3rd person pohledu pohybovala lehce nalevo od středu (což někomu nevyhovuje), tak tenhle mod ji, jak je ostatně z názvu patrno, přesune do středu
-
To by s Falloutem mělo společné jen jméno a postapo tématiku. Jinak by tam chyběl program Vaultů, NukaCola, i Pipboy....
-
Vetsi kravinu nez je fallout od bethesdy jsem jeste nevidel
-
Centered 3rd Person Camera? *8*
-
Pravda. Konečně mi to došlo, proč tu lidem vadí Rockstar....to nemá nic společnýho s tim, jaký uměj dělat hry. Je to protože jejich hlavní cílovka není PC elita.
-
Fallout 3 vypnout po dvou hodinách? To se pomalu ani nevyhrabeš z Vaultu *8*
-
Ja teraz idem s Project Nevada, A World of Pain, New Vegas Bounties I a II, Afterschool Special, WMX, CASM, EVE, Nevada Skies, Quick trade, Dynavision, Imaginator, One HUD, Directors chair, Unified HUD, DUINV, Weapon Mod Menu, NMC, Weapon Retexture Project, Bottle That Water, Centered 3rd Person Camera. Na newvegasnexus som si dal top 100 a postupne som si to prechadzal, ze co mi bude vyhovovat.
-
Kdyby to dělal Rockstar zak by tu hru rozjelo tak 20 % hráčů
-
kdo tě pustil z blázince?? zpátky do cely, chovanče !!
-
To si nemyslím, podle mě, teda jestli to Bethesda "nechá" udělat Obsidian, tak jim i dá nebo spíš půjčí engin ze Skyrimu.
-
U Bethesdy mě štve jedna věc, že v jejich hrách hrdina nemluví. Hry jsou to super, ale ten dabing mi k atmosféře chybí. Je to AAA titul, velké studio myslím, že by to pro ně neměl být takový problem.
-
Si najeď na newvegasnexus.com a vybírej. Z těch větších módů ,co mění mimo jiné i balanc, jsou dobré FOOK nebo Project Nevada, jenom na balanc Arwen tweak. Na počasí zase Project Reality nebo Nevada skies. Výborný je i iHud, Electro City, Weapon Mods Expanded. Z grafických věcí třeba NMC Texture pack, EVE, Detailed Normals,Wasteland flora Overhaul, Interior Lightning Overhaul nebo Weapon retexture. A to je jenom špička ledovce.
-
Možná by neškodila trocha sebereflexe a experimentu. Třeba zjistíš, že se nudíš i při bungee jumpingu. *1*
-
Ech, dobry postreh :)
-
Potvrzuje údajné spekulace? *1* *1* *1*
-
He he už jsem se lekl že je to screenshot ze čtyřky *1* Přeci jen proč ten engine ještě jednou nerecyklovat
Stejně to bude stejná blbost jako všechno od Bethesdy. Jediná jakž takž dobrá hra byl Morrowind. Všechno ostatní navrh huj vespod fuj. -
za tu jedničku a dvojku - upálit!!!
-
Taky mi přijde "americké" téma už vyčerpané - něco se stalo na západě země (Fallout 1 a 2), něco na východě (Fallout 3). Pokud vím, tak ta válka, která předcházela Falloutu 1, nezasáhla jen Ameriku, ale i jiné kontinenty, takže nevidím důvod, proč nezapojit i Evropu, byl by to takový nový impulz... Pamatuju si, že nějací nadšenci pracovali na modifikaci k původním Falloutům, jmenovalo se to Fallout: Yurop, byly tam i mluvící hlavy, nový objekty a všecko. Škoda, že to nakonec padlo, jako většina těhle fanouškovských projektů.
-
Fallout 1 nuda 2 nuda 3 nuda a blbost a NV uslo ale nuda ...