Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No určite makajú na South Parku. Neviem okolo Wheel of Time je už dosť dlho ticho, ani by som sa nedivil, keby s toho zišlo ...
  • to Aoyagi : Myslím, že to je zrovna bitva ve Florencii, nic není naskriptované, můžeš zaútočit na kteréhokoliv z nich. A to, že jsou to "klony" což ve většině případů nejsou na tom nehraje vůbec žádnou roli, ten engie je krásně odladěný a zahrajou si to i lidi s pomalejšími počítači. Jsou tam nejméně 4 druhy brnění (+ několik tříd vojáků), které vojáci v o né bitvě mají, zbraní je tam asi kolem 20ti - možná více. Je snad jasné a logické, že se u některých vojáků bude výstroj a výzbroj opakovat. Hrál jsem už mnoho her, proto to můžu objetivně posoudit.
  • 80? O tom jsem neslyšel, ale klidně si kvůli tomu AC2 zahraji, když už ho mám. Nicméně o tom silně pochybuji. A i kdyby, stoprocentně to je buď naskriptované nebo je prostě nevidíš všechny. Další věc, ve všech AC běhají převážně klony se stejnými ksichty, zbraněmi, pohlavími, brněními a tak dále.
  • Cahir
    Obsidian teď dělá na Wheel of Time, pokud se nepletu. *3*
  • to Aoyagi : Třeba Assassins Creed II, kde na JEDNOM náměstí bojovalo kolem 80 lidí + uličky kolem náměstí ( v postatě se bojovalo v celém městě ) , to se dostaneme k ještě většímu číslu. V Assassins Creed Brotherhood - obléháni Montegioni - to jsem radši ani nepočítal... Nebál bych se i říct, že takovej Cryengine 3 je více optimalizovanější na početnější bitvy, než nějaké Gamebryo, o kvalitě enginu ani nemluvě. Každopádně to provést jde, jenom by někdo musel taky investovat do vývoje a ne jenom rejžovat do nekonečna na Gamebryu.
  • Vlastně jo. *15*
  • Pro mě za mě ať je to fallout třeba z ruska, ale ten obsidian by si to do parády mohl vzít
  • Ne, chtěl bych jednu.
  • to Aoyagi : Nechceš je po mě všechny vyjmenovat, že ne ? *15* *1*
  • Že bys byl maličko konkrétnější, příteli?

Edit: Jo, teď mě napadá Serious Sam a jeho klony, kde je ovšem smysl zabít jich co nejvíc, proto ty počty. Ještě něco?
  • to Aoyagi : Tak tos příteli hrál hodně, hodně, hodně MÁLO her...
  • Když mluvíš o ostatcích, tak byl použit pouze "mozek" Van Buren, protože o zbytek se očividně postaralo Gamebryo.
  • Viděl's někdy hru s více než 100 lidmi najednou? Já teda ne.
  • Pokracovani Stalker serie pod kridla Bethesdy? Pan Buh s nami a zle pryc.
  • Hlavně NE na GAMEBRYU !!! *16* *16* *16*
  • Tak ale to už bude něco špatně, když ve fantasy/post apo. bitvě o nějaké město/místo se účastní 20 max. 30 vojáků na každé straně...
  • Pochybujem, že by Bethesda zverila vývoj Fallout 4 Obsidianu. Myslím, že už pre nich majú prichystaný STALKER 2.
  • Angry Birds jsou pre casualov. Skyrim je RPG jak poleno, a i kdyby 10kk "hardcore" hracu nebylo, toho casual hrace (jelikoz ty jsi koukam taky z tech, co svet rozlisujou jen na A a B) muze zaujmout treba otevrenej svet, fantasy namet, nebo cokoli jinyho. FNV je taky pro casual hrace?
    Pocet prodanejch kusu vazne nemusi vypovidat o cilovce - to se mozna zamysli znovu. No zavery delas opravdu legracnim zpusobem, tak me pak ani neprekvapi, ze jako zasadni herni mechaniku uvedes killcam. Debilita, nebo demagogie? Uz jsem tu od tebe cetl komentaru vic, a rekl bych ze kombinace obojiho *4*
    Nic zlyho ti ale nepreju - neboj. Jsou na svete urcite i horsi lidi. Jen kdyz ctu takhle omletej, prehnanej vykrik, mam tendenci taky prehnane reagovat.
    S "V RPG ide o atmosferu, o svet, o pribeh, o to ako to do seba zapada. A tam je medzi F3 a FNV priepastny rozdiel." bych urcite souhlasil. Az na tu "propast" - prehanet zapory je ale holt popularni nastroj k zapozovani.
    FNV byl lepsi nez F3. A spousta lidi ty ten rozdil mozna fakt ani nedoceni, ale daleko smesnejsi je, kdyz si ti "stastnejsi" pripadaj jako nejmoudrejsi vykvet nasi generace. Pritom neco totalne zavrhovat na zaklade (v celkovym "recenzentskym" meritku) JEDNOHO spatnyho aspektu mi prijde daleko povrchnejsi.
    On je totiz rozdil rict treba "Trojku mi zabili spatnejma postavama, scenarem, ... blabla", ale vzdycky kdyz slysim, jak "FNV a F3 jsou jako hra nebe a dudy", je celkem jasny, ze dotycnej asi nebude moc kovanej na strizlivy soudy.
    Je to fajn, umet si na vecech najit i to dobry - to me naucili mozna uz v ty skolce. Jestli spis tebe by ty deticky nemohly leccos naucit *3*
  • jj, imo bola mapa vo FNV absolutne luxusna. Mal si ju dost rozsiahlu na to aby si sa mohol citit ako putovatel v pustatine a zaroven boli miesta umiestnene tak ze si sa nenudil a aj tam logicky pasovali. co sa o hrach od bethesdy moc neda povedat.

Nechapem ako sa niekto moze stazovat na mapu vo FNV. Bola bajecna
  • dakujem, zaspial som si tento vyrok ako citat do zapisnicku a bude ma tam cakat ked pojdem opat hrat FNV

tento vikend idem do prahy, ak tam byvas mozem ta pozvat na pivo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit