Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hohooo! Bethesdi RPGcka pro casual hrace? *15*
    Si mozna pletes pojmy, ne?
    Beru nektery vytky smerem k pribehu (resp. hlavne postavam), ale co do hernich mechanik je F3 a FNV uplne stejna hra, prokrista..

F3 sa vobec nepacil, zato FNV bol super. *15*

Kdybys mluvil o scenari, tak to jeste pochopim, ale celkove? No jeden z nas je asi hodne povrchni, ze? Nebo hloupej pozer (na tebe se divam - trollingu zdar) *15*
  • Jednicka skvela dvojka uzasna Tactics prumer trojka prumer s odrenenyma usima New Vegas skvely :)
  • Já za Fallout považuju pouze 1, 2 a New Vegas. Tactics a Fallout 3 jsem si pomyslně odstranil z univerza a považuju je pouze za hry s postapo tematikou, které byly výrazně ovlivněné "pravým" Falloutem. Takže západnímu pobřeží a Obsidianu tleskám.
  • Abych předešel nedorozumnění, hru jsem již několikrát dohrál, a rád bych nyní využil co nejvíce čar a kouzel moderské komunity :)
  • až tady bude o zase o ničem spekulovat Troll diskuzní, tak z toho taky uděláte článek? *7*
  • Myslím že Avellon těd dělá s Brianem Fargem na pokračování Wastelandu.
  • No pokud's to zrovna rozjel, tak bez modů, dokud to nedohraješ :)
  • Když jsme u těch modifikací. Zrovna bych si s chutí rozjel FVN kompletní edici a špekuluji, jakými módy to nabudit. Vždy jsem modifikoval pouze drobnosti, jako je interface a podobně,
  • Cahir
    Off-topic. Zkoušel jste někdo ten Sawyerův mód na obtížnost? Je to dobrý?
  • vzhladom na to ze to robi Bethesda tak ma to nijak nezaujima. Robia hry pre peniaze a nie pre hracov. A ak by chceli tvrdit ze pre hracov tak jedine pre tych casual.

F3 som sa snazil hrat, nutil som sa do toho, no vobec sa mi to nepacilo.

FNV bol super
  • Cahir
    Tvl tohle mi ani nepřipomínej *11* *11* *11*
    To je panečku humor! *7*
  • Malleth
    To bych právě nerad, chci změnu
  • Cahir
    Mají Avellona, Sawyera a Taťku Šmoulu Tima Caina - není co řešit...
  • Lawliet
    my chceme S.P.E.C.I.A.L *7* a vlohy a spousty schopností k rozvíjení *15*
  • Největší peklo Capital wasteland byla oblast samotého city. Tak nepřehledný a zběsilý level-design aby člověk pohledal :).
  • Promiň, ale Fallout není zrovna série, která by fungovala, tak jak funguje (a safra, že funguje) kdyby nebyla zasazena do prostředí spojených států s futu-retro vizuálem ala 50's. To už si víc dokáži představit sérii S.T.A.L.K.E.R někde na tropických ostrovech.
  • Nah. Kdyby raději udělali znova Fallout s pohledem z vrchu a plný černého humoru jako předchozí díly.
    F3 jsem vypl po 2 hodinách a F:NV jsem musel vypnout asi po 4. Hrozná nuda, není to vtipné a Oblivionská verze gamebrya je naprosto nekoukatelná, nejedná-li se o Oblivion.
  • To s tou atomovkou vysvětleno bylo. Kazilo mu to výhled :D
  • Příběhové pozadí má FNV mnohem lepší a spousta věcí (stav toho a onoho) a jednání lidí je tam vysvětlena. To nemůžeš popřít. FNV je lépe napsaná a i díky tomu mě baví mnohem víc (hraji ji momentálně podruhé).
  • Ale FNV je nesrovnatelně lepší než F3. Dialogy, frakce, příběhové možnosti, design světa, ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit