Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dnes vynimocne nemam co povedat lebo vsetko povedane uz bolo.
    redakcie tiscali... hanbite sa vy nuly.
    • Sice to srovnani je opravdu mimo,ale clanek to prezentoval jako srovnani,ktere zpracoval nekdo jiny a ne tiscali.
      Sice si mohli takovej clanek odpustit,vzhledem k tomu,ze to srovnani je silne zavadejici,ale presto bych si to "nuly" odpustil byt tebou.
      • toto neni prvy ani posledny kontroverzny clanok ktory sa tu objavil.
        amaterizmus jak svina. ja by som nikdy na svoj web takuto zmes nezmyslov nezavesil.
        • Vsimni si, ze pod vetsinou clanku, co vyvolavaji bourlive diskuze, je podepsan levis. Nekdy to spatne prelozi, semtam vynecha dulezite udaje a nekdy nahodi uplne blbosti. Jen by me zajimalo, jestli je to schvalne nebo ne *5*.
          Ja osobne kdyz vidim levisoviny, beru to s orbitalnim nadhledem.
          • Black_Hand
            jj, to jsem se snazil naznacit ve svym prispevku. mozna by chtelo napsat do redakce at mu trochu vycinni, protoze se to nezlepsuje...
        • Tak sem aj link....
        • Anarcha
          A máš tedy nějaký web pokud ano pochlub se ať víme , že jsi skutečně tak dobrý jak silné jsou tvoje řeči.
    • Black_Hand
      jasne "nuly", jiste....taky te maji radi. levis predpokladam neprochazi schvalovacim rizenim, jako pravidelny newskar. nehazej to na celou redakci.
  • dilinja
    to by me zajimalo jestli EA do toho pujde s plnou cenou
    • Veril bych tomu. Mass Effect 2 na PS3 byl taky za plnou, kdyz uz to na PC bylo v obchodech za +-450Kc.
    • SA-reg
      Ne, prej 1600MS points jsem viděl na netu. Ale bůhví jestli je to pravda...
      • dilinja
        to pujde jenom do digitalni distribuce (PSN,XLIVE)?
        • SA-reg
          Nevím... ale podíval jsem se víc a tady teda píšou potvrzených 20$.
          http://content.usatoday.com/communities/gamehunters/post/2011/09/first-crysis-headed-to-ps3-xbox-360/1?csp=34tech

Nechce se mi hledat, jestli 1600MSP = 20$...
          Jo a píšou tam "Crysis download". A taky singleplayer only.
  • BoB.2
    1:0 pro konzole a to jsem PCčkář *5*
    • Jo, je to zajimavi, že to vypadá tak dobře, ale furt mi nejde do hlavy proč to srovnávaj. Je jasný, že grafika bude vždycky na PC lepší (Jsem konzolista, nechci nikoho urážet nebo něco).
      Na konzolích není žádně vyhlazování hran apod. efekti, takže se to nedá srovnávat s nějakým PCčkem, které je půl roku starý. Nemyslím to k tomuto případu ale tak nějak obecně.
    • No nevim. PC verze ma nejaky stahly detaily a predevsim ten "filtr" obrazu nebo co to je, me prijde realistictejsi take na PC. K tomu si vem par let stara hra. Vitez je pro me opacny...
    • misho8723
      Mne príde, že skoro každá konzolová hra má taký do modra filter.. ale je pekný, len som si vždy myslel, že je tam nato, aby neboli vidno dáke horšie textúry alebo tak.. keby tá PC verzia bola v DX10 móde, tak by to bolo 1:0 pre PC, s výnimkou horších textúr na PC
      • Konzolovy hry oproti PC zadny domodra filtry rozhodne nemaj. Max. kdyz si nastavis do modra TV ;)
    • Ten modrej filtr je na tý pláži více než zajmavej a moc se mi líbí :)
    • Jazz
      Taky tě zaujal ten modrej filtr ?
  • Ehm, to mi prijde trosku jako podvod, protoze srovnani je opravdu jen zhruba. PC verze je grabnuta asi bez AA, tak jak je, kdezto konzolova verze je upravena "tak jak to ma vypadat" a ne jak to skutecne bude vypadat (grabnuta obrazovka). Ale orientacne se konzolisti o kvality Crysis 1 nemusi bat, a to je asi to hlavni :)
  • Oni však píšu že maju nastavenie na High a nie Very High, 720P a bez AA.
    • co je to pak za srovnani .. tak to pojdme srovnavat Fabii ktera jede naplno a Lamborghini kteremu zapneme omezovac na 170km/h ... vedeli jste ze Fabie je jen o 4-8 km/h pomalejsi nez Lamborgini ?
      • MishKonn
        Líp bych to neřekl :)

Možná v tomhle případě měla ta Fabia ještě nějaký chiptuning, protože ty screeny z PS3 jsou rozhodně 'polished'.
  • God-of-War
    už podle sreenu jasně vedou konzole...ale zase na druhou stranu, ty trapný řeči od cryteku, že to konzole neutáhnou, za to jim dávam veřejnou facku *16* sou to lemplové, který neumí dělat na konzole
    • Anarcha
      No jsem toho názoru , že každej si může preferovat co chce , ale už za dob PS2 kdy se tvrdilo, že PS3 strčí PC do kapsy jsem tvrdil , že je to hovadina , ale že to drží někoho ještě dnes mě překvapuje. Technicky založenej asi moc nebudeš?
    • no nevim ale na ty konzoli ty screeny nic moc jen se kouknu na ty stromy atd. a chce se mi zvracet *1*
    • God-of-War
      myšleno tak, že od začátku řikali, že na to konzole nemaj...blbost, sou to dacani
  • Black_Hand
    heledte mam napad. moje grafarna utahne crysis na plny detaily jen bez AA a AF, takze ja jsem ze hry. ale ten kdo ma na to zelezo, tak by mohl zkusit najit ty momenty a udelat screeny sam na max. mnohy jsou mista mi jsou dost povedomy, takze by nemel byt takovy problem je najit, pro nekoho kdo ma crysis trochu vic odehrano.
    • to bys to musel poustet v nizkem rozliseni aby to bylo mozne srovnavat ... jakmile screen v HD rozliseni zmensim na tuhle velikost tak bude vypadat mnohem lip nez ve skutecnosti ..
      • Black_Hand
        jo to je pravda. ale dle toho co je v galerii tak 1280x720 by melo stacit.
        • Ale k cemu by to bylo dobry? Kdyz ty konzole screeny jsou upraveny rendery? Napr. PS3 nema AA, jen jakysi blur filter na zjemneni hran. Ve skutecnosti by grafika byla mnohem zubatejsi, kdyby se obraz graboval stejne jako na PC primo data z vystupu. Porovnani orientacne dejme tomu, ale v realu je jasne, ze PC tak jako tak bude vypadat lip (a to hraju na PS3:), at si poronavaji kdesi cosi... Na grafiku na urovni Crysis na PC zkratka konzole nemaji dostatek pameti.
          • Black_Hand
            jo, ja nevim jak to ps3 dela...mohl vzit nakej screen z PS3 ty? jestli mas na to nakou tu kouzelnou krabicku o kterych se porad mluvi.

nicmene by bylo komicky, kdyby poctive vymaxovany PC crysis vypadalo lip, nez todle.
            • Black_Hand
              tak aspon todle :P http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-to-hit-ps3-graphical-/1049192?page=16
            • Black_Hand
              *1*
            • To nemam. Kupovat kouzelnou krabicku jen abych mohl na PS3 grabovat obrazky, to by se mi fakt nechtelo :)
  • Cajk
    Hele, nejdřív by to chtělo screeny z enthusiast, pak se můžeme bavit dál..

http://www.pcgameshardware.com/aid,660402/Crysis-Warhead-Comparative-screenshots-with-DX9-vs-DX10-and-all-quality-settings/News/

O různejch cinematic/natural modech se nemá cenu bavit. Ale upřímně, bavíme se tu o hardware z roku 2006 vs nový našlapaný mašiny.. Není o čem.

PC vypadá i na těhle screenech pořád líp.. Hra z roku 2007
  • Ta pc verze je peknej hnus,konzolova ma grady,jo :).Kazdy rika pc verze je stejne lepsi,nepochybne muze byt lepsi ale na jakem stroji,pc to je siroky pojem,na pc za 10 litru,za 15 litru nebo i vic?,kdyz Ps3 stoji 6500 i z 1 hrou,ovladacem a blue-ray mechanikou,HA...kdyz tenhle hw odpocitam,vyjde vam "pc"za dejme tomu strelim 3000kc,pc za tolik by to ani nerozjelo,by se uvarilo
    • PC za 3000 sem moc nepochopil ;), i kdyz samo taky se da sehnat... Ale myslim, ze snad nikdo nepochybuje (az na par podivinu), ze pokud chce nekdo hrat jen hry (a jen veskrze akcnejsi), tak jsou konzole skvelou volbou. Zase ale kdyz mas nadupany PC, ano za mnohem vic penez nez PS3, nebo X360, uzijes si lepsi grafiku a mas to nejen na ty hry... To uz je kazdyho volba. A ty nejvetsi parani maj stejne PC i konzoli *3*
      • Indy
        přesně tak já když jsem si stavěl pc je to tak konec roku 2009 je pravda že mě vyšlo i s monitorem(10k) a casem(5k) na 55k ale dodnes jsem neměl problém vše rozběhnout ve FullHD a max detaily, jen Zaklínač 2 a jeho Ubersampling mi to stáhnul na 30fps:D:D a vedle toho mi truní z nostalgie ps1 nejlepší konzole všech dob:P
    • zapominas na 10-20 000 tv ... PC dostatecne na hrani vsech her poskladas za 10 000 + monitor (3000-40 000), PC na hrani her v rozliseni a s detaily konzolovych her poskladas za 6000 + monitor ... kdy lidi pochopi, ze je to o tom co chces .. ne o tom co je lepsi ..
      • boze,a vy nemate doma tv nebo co :D,ze bys musel kupovat zvlast k ps3 :D,klidne si muzes kouit 82cm za 5000kc.....nenene,tenhle argument neberu,spis naopak,k pc si potrebujes jeste navic koupit monitor,takze to je dalsi investice za aspon 10 litru,sirokouhly ,nevim presne kolik stoji,sice muzes to pichnout do tv ale malokdo tohle vyuziva,pac to ma radsi u stolku napojene pc
        • Potřebuješ koupit monitor? Ke konzoli ne, protože televizi máš? Hlavně nám sem přijď zkoušet mudrovat, ačkoli si nedohlídneš ani na konec nosu.

Zaprvý nevím, proč by mělo být automaticky standardem mít televizi - sorry, ale nekoukám se na ní. Podstatný ale je, že TELEVIZE a "MONITOR" se ve využití PS/PC dnes neliší, víme? Protože televize je ten blbej monitor, kterej má jen možná nějakej konektor na víc, kvůli všem těm zbytečným jednorázovým krabičkám, co si masy k tomu nakupujou a TV TUNERrem, který je v TV zabudovaný. Neboli v překladu: i PC můžeš zapojit k televizi.

Argumentovat snad můžeš už jen tím, že máš nějakou starou CRT televizi, kterou k PC nepřipojíš ...ale to pak asi není o čem :-). Shrnuto: zobrazovací periferie můžeš použít stejné, ovladače skoro taky (na PC bez omezení, na PS omezeně). Dostupnost her je závislá na marketingu a technologická náročnost pár kousků v podstatě podobně (přičemž dnes větší prostor pro vývoj je na PC a to ti potvrdí každej vývojář). Za konzoli zaplatíš méně, ale také méně "umí" a hry jsou na ní dražší. Je to každýho preference, co chce. Zase konzoli prostě zapne a jede, nic neřeší (ne že by dnes základní obsluha PC byla moc složitější ... ale proti gustu ...).
        • ja treba TV doma nemam a ani neplanuji .. sirokouhle monitory na PC zacinaji na 2000,- :)
          • Ju a kdybys byl TV maniak, můžeš si tam za litr koupit TV kartu, případně SATelitní kartu a máš ALL-IN-ONE. Výběr hw prostě na míru, podle potřeb. Periferie ...všechno dle osobních preferencí.

Ale nic proti, někomu to nevyhovuje - nechce si "customizoat", chce hotovej balíček. V jednoduchosti je síla :-P. Já preferuju první variantu.
        • Black_Hand
          jo, pac ti byt jen 17cka monitor zabira ve standardni vzdalenosti vetsi zorny uhel, nez 50 palcova plasma ve standardni vzdalenosti...zivot je pes.
          • jo,kdyz si das psp displej k cumaku,budes tim zabirat jeste vetsi zorny uhel,to musi byt jeste lepsi,ne :D
            vetsi obrazovka je proste vetsi obraz a hotovo....divat se na nejaky displej z pul metra,pche :D
            • Prosímtě než budeš emotivně hledat útoky, tak se zkus zamyslet. Proč proboha argumentuejš TV? Tu můžeš mít stejně tak u PC. To není rozdíl.
              Ať už máš sebesměšnější argumenty ohledně displaye, tohle by bylo dobrý mít na paměti.
      • Black_Hand
        jo a nezapomen za cenu za jednu hru :).
        • nj koupis 10 her a rozdil nadupadneho PC a konozle je pryc ..
        • jo ja vim 500 je strasne moc,na pc to je zadara :),neni nad pohodlny gamepad a stabilitu hry a online pripojeni
          • gamepad pripojis i na PC, internet jsem mel, co jsem se naposledy koukal, taky a stabilitou myslis ty framedropy, ktere provazeji snad kazdou druhou hru, omg kupte PC na PC hry a konzoli na ty konzolove
          • Black_Hand
            ja hry nepiratim. a vetsinou kupuju za cenu do 300. jen vyjimecne koupim treba zaklinace 2 nebo portal 2. slevy na steamu to jisti.
  • Co je to konzole?
    • *
    • Black_Hand
      Nosný článek vystupující ze zdi a nesoucí klenební žebro, případně římsu, arkýř, balkon, pavlač, sochu apod., někdy jen v podobě výstupku ze zdi. (Zdroj: wiki)
      • To je konzola, panáčku :-).
      • Díky *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit