-
Podle me zatim neni trestne stahnuti cehokoli ,,, to v zakone neni !!! CD projekt si asi zakon ohyba podle sveho a delal BUBUBU takze se CDPorjekt nemuze stavet nad platne zakony CR nehlede na to ze si myslim ze to zas takova pecka nebude ... ale nebezpeci mozna bude stat za to vyzkouset !
-
-
avšak seedování u torrentů již ano
-
-
Myslim si ze tvuj seed neni nikdy funkcnim celkem. Ale samo ze nevim jestli to uz nemaj i toto osetrene.ze napisou jakekoliv casti :)
-
-
čistě teoreticky je to poskytování části soboru, takže by to napadnutelné být mohlo, ale sám netušim :)
-
-
Za sdileni torrentu, pokud ti neprokazou, ze to od tebe nekdo stahnul cely, ti muzou naparit maximalne spoluvinu. Stahovani u nas zatmi podle zakona trestne neni a zakon je nad nekamy blabolama o tom, co muzes nebo nemuzes delat bez svoleni autora, takze je mi jedno co pisou na krabici. BTW to co je na krabici uz neni o autorovi, ale o vydavateli.
-
Spekulanti se probudili. I v obyčejné knížce máte jasně napsáno, že ŽÁDNÁ Z JEJIÍCH ČÁSTÍ se nesmí kopírovat bez svolení autora, takže zcela logicky stahování (a uploadování) z torrentu je trestné a velmi snadno napadnutelné...
-
-
-
-
-
je hezké sledovat opět ty diskuze. jak se tady začnou lidé bránit, jak na ně nemůžou atd. přitom řešení je jednoduché, hry nestahovat, ale kupovat si je :) (jej, to bude zase mínusů a nadávek, a že si někdo nebude kupovat zajíce v pytli a podobné výmysly :D)
-
-
Ty zas píšeš nesmysly, někdo výmysly, pokud je tobě jedno kupovat hru přičemž nevíš co vlastně kupuješ protože nemáš šanci jí vyzkoušet, tvoje smůla, jsou lidé co opravdu chtějí vědět co kupují, pokud má daná hra demo, je to stejně na nic, jelikož demo slovy autorů "nereprezentuje finální produkt", tohle se píše snad u každýho dema, takže výsledek? zase stáhnout a vyzkoušet si plnou. Ty musíš být sen každýho obchodníka, nechceš ode mě koupit auto takhle po netu? pošlu ti obrázek to ti musí stačit, ne? : D
-
-
jak nevím, co kupuji. copak jsem retardovanej? všude po internetu bude kupa review, názorů lidí, gameplay videa. naprosto dostačující indicie pro rozhodnutí, zda mě to zaujme a zda nikoli. do kina jde taky člověk jen s tímhle a tak nějak ví, do čeho jde (ano, najdou se individua, co odchází hned po začátku filmu, ale to je tak nějak jejich blbost...)
ty musíš patřit mezi ty jednoduchá individua, co? :) -
-
chápu, že ty si schopnej koupit cokoli bez vyzkoušení jen na dobrý slovo od kamaráda, "nezaujatýho" recenzenta, někoho na foru apod., ale necpi tyhle svoje životní postoje ostatním ještě s dodatkem, že takovej člověk musí být jednoduchý. Jak říkám, ty si fakt sen každýho obchodíka, pro mě je naprosto nemyslitelné si kupovat např. auto nebo motorku jen tak podle videa nebo podle toho co řekne někdo na foru, stejně tak je pro mě naprosto nemyslitelné si kupovat hru když jsem jí nemohl vyzkoušet a viděl jí jen na videu, v recenzi nebo v demo verzi, která podle slov samotných autorů nereprezentuje finální hru. Takže já tě prosím necpi mi/nám to jak se máme chovat když něco nakupujem, díky ucho.
-
-
-
Kvalita her rok od roku klesá u některých ani nevychází dema. A dávat 1000kč za hru která ti vydrží pár hodin je celkem smutný. Víš pro vývojáře je jednoduší snažit se pořád proti něčemu bojovat než se nad sebou zamyslet a dělat kvalitní hry které by odpovídali ceně.
-
-
víš, možná kdybys vylezl z ulity a z těchto nepravd, viděl bys, že novinky na PC, které stojí 1000,- a více, se dají spočítat takřka na jedné ruce. a když nemáš potřebu hrát vše hned, do měsíce hru seženeš většinou za 600,-. za rok za 200,-. (budiž výjimkou EA tituly). tedy ceny už jsou dnes kapku jinde.
-
-
Vše se ale netočí jen kolem PC pokud to nevíš máme tu i konzole a tam jsou ceny kolem 1500kč. Takže jak jsem napsal cena her často neodpovídá jejich kvalitě.
-
-
-
-
a ja pak budu zase žalovat poskytovatele netu za nelegalni poskytování osobních udajů třetím stranám a kdo na tom vyděla? *5*
-
-
Jenze v pripade ze porusujes zakon (coz zatim asi ne) tak oni informace muzou poskytnout organum cinym v trestnim rizeni. treti strane jako je CD projekt by nemeli poskytovat zadne informace.Policii mohou.
-
-
a to cislo se bude pohybovat kolem pres 200 tisic uzivatelu p2p siti v cr
-
vydajte demo a je po probleme ;-) ... myslim ze nikto nechce kupovat mačku vo vreci :-B
-
-
To je pravda.U konzole nemusím mít strach,že hra nepojede,ale u PC?
-
-
No ještě že existuje možnost si změnit nebo zamaskovat IP a na to jsou krátcí.
-
-
tak si třeba vyžádají info od toho anonymizéru .. určitě je jistější toho sosat normálně z linků jednotlivých partů na nějaký hostinzích ..
-
-
neresim, hry si kupuji, nekradu, nejsem sprosty zlodej ;)
-
-
protože nekradu, nemám na jejich zlodějské ceny za hry....tak si je hold nechám stáhnout... *3*
-
-
Souhlasím, na to jak malé jsou platy v ČR, jsou ceny her až moc vysoké. Potom se nemůžou divit, že hodně hráču stahuje místo kupování.
-
zlodějská cena? Kde ti dají dobrou zábau za cca litr na třeba 50 hodin? .. zloděj z právního hlediska, které je rozhodující a všudypřítomné v každém státě (nežiješ li teda třeba na jinné planetě), jseš každopádně ... a v každém případě, pokud na to nemáš, nebo se ti nezdá jenom něco na ceně, máš právo si to nekoupit.
-
-
50 hodin? rekni mi kdy jsi naposledy hral hru, ktera by byla na 50 hodin kvalitni zabavy.
dale software se nekrade, ten se pouze nelegalne rozsiruje. = jinej zakon, jina sazba..
hlavne ten clanek je totalni kravina
1. stahovani dat je trestny jen v USA
2. ano sice pres torent sdilite, ale to je problematicke protoze jde pouze o castecky a vetsina torrent siti ma zakazany monitoring takze pokud firma bude nejaka monitorovat IP adresy, bude stim mit sama problem ze porusila Terms of Use te urcite sluzby (serveru)
3. provider nesmi sdelit vase udaje nejake takoveto firme = ta nemuze zajit na policii a rici ze chtej nejake stihani protoze nemaj info (zase rozdil oproti usa kde obcan = nula)
Pro milovniky rapidshare apod - samozrejme pro stahovace je to bezpecne, ale pro uploadery je to past. pokud jednou zacnou provozovatele sharerapid/rapidshare zverejnovat info o uploaderech, bude to konec tohohle systemu. -
-
add 2) vůbec to není problematické. prostě sdílíš. je vůbec nebude zajímat, zda od tebe odlezlo 100% či nikoli, i kdyby jeden byte, už budou psát psaníčko (někteří studenti VUT s tím mají jistě zkušenosti, když stahovali z veřejných trackerů, tam to klepnutí přes prsty přijde hned :D). tady to třeba dotáhnou do konce. já jim držím palce :D
-
-
Nějakých dejme tomu 1.000,- za nové zmršené CoD,BO je zlodějina,naopak za Zaklínače ne!!!U jedničky jsem se bavil královsky a vůbec jsem nelitoval těch peněz.Mám "rozšířenou edici"a cena odpovídá obsahu a kvalitě.Ale všeobecně se dá říct,že ceny her a DVD(CD)jsou přemrštěné.
-
-
A jak to chceš měřit, mě to ve vztahu k té poskytné zábavě třeba až tak nepříjde, ikdyž by bylo samozřejmě lepší, kdyby byly levnější.
-
-
no a v každém případě to teď alepoŇ bude větší"vzrůšo" stahovat ;-)
-
-
-
-
nějak si z té hry udělaji Nezajimavou hru roku *1* *1*
-
prdel, a kdo to asi upne na rapid? nejdriv to nekdo sosne z torentu, ale pochybuju ze tihle vyhruzkari budou moci monitorovat vsechny sajty :DDD
-
-
rapid je mrtvý, za chvíli to balí.
-
-
No nevim ale torenty sou mrtve cesi stahuju jedine z Rapidu. No nevim ale rapid asi osobni informace neda.
-
-
Co to je za blábol? I v česku plno lidí stahuje skrz torrenty. Je to mnohem rychlejší a pohodlnější než úložné servery. Stačí vědět, kde co hledat...
-
tak si přečti ty změněné podmínky. rapid bude dávat osobní informace i lidí, kteří jen stahují. teď už musí jet na ruku těm, co to hlídají, jinak by dávno skončil a tedy ani to stahování u něj již není moc košer...
-
Ale tady jde spis o to, ze nez to da nekdo na Rapid aj., tak to musi nekdo stahnout z torrentu. Ptz v cizine jsou vetsinou prvni crackly verze prave na torrentech ;)
p.s.-to ze cesi stahuji JEDINE z Rapidu si myslel i ze z jinejch serveru vid? :P ptz je pravda ze na Rapidu je temer vse, a kdyz mas premium tak jede rychle ale nikdy jsem ho nerozjel tak rychle jako premium Sharerapid napr., proto stahuju jen z nej + nove Dataport :) -
Jj, taky si myslím .. ale přecejenom ještě někteří stále z torrentů stahují ..
-