Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přes torrent sdílíš.to je trestný pokud to podléhá autorským právům.když stáhneš nesdílením tak si můžeš stáhnout co chceš ale nesmíš to poslat dál.
  • hudba, filmy, hry - když si něco z toho stáhnu a to jen pro sebe a nebudu to dál rozšiřovat a třeba se i tím finančně obohacovat tak to přece trestné není. Trestný čin činní v tomto pouze ti co zakoupí za účelem se do toho nabourat/hacknout a cracknout a uploadnout na net (samozřejmě že ty je téměř nemožné vysledovat neboť v tom umí chodit a tak je samozřejmě lehčí likvidovat nás co jsme pasivní a jen si to stáhnem - na to je ovšem celkem jednoduchá rada když hrajete cracklou hru tak odpojte internet a jste za vodou, systém jejich vyhledávání si dovede akorát spojit vaše IP s falešným kodem hry kterej právě beží ve vašich PC procesech,kdyby opravdu sledovaly torrenty za účelem sledování IP adres validátorů tak by museli zatknout asi každýho 3. člověka na světě).
  • tohle je uz asi rosku starsi clanek ale ja to stejnak napisu vite vubec kolik lidi hry jakykoliv stahuje crackuje a hackuje na cerno vic jak pres polovinu a to uz je sakra lidi jak to maj vsichni potom uhlidat kdyz hry stahuje 5 miliard lidi to aby potom pulku obyvatel zavreli to nejde bez tak takovejch lidi tu napsalo rikaj ze je to strasny a bez tak to delaj je to hold kruta realita
  • Foxtrot_cz: To, co píšete, se mi stalo s jedničkou. Koupil jsem, pak vyšla vylepšená verze, mávl jsem nad tím rukou. Před časem jsem ovšem narazil na v článku zmiňovaný gog.com, kde jsem narazil na možnost zadat klíč ze zakoupeného balení a získat tak zcela zdarma rozšířenou veri hry včetně všech jazykových mutací a bonusů. Pro Zaklínače 2 je tam ta možnost také, takže pokud chcete rozšířenou edici zdarma a legálně, zde máte odkaz: http://www.gog.com/en/witcher2/backup/
  • je to strašák, neudelají nic nemaji na to páky :-))
  • Foxtrot_cz
    Hru jsem si koupil, když byla nová. Pak jsem zjistil, že na mém PC se seká a vůbec si ji neužiju. Příští rok budu mít nové PC, ale mezitím vyšla rozšířená edice... Přeci nebudu platit za 1 hru 2x, když jsem ji ani nehrál... Takže rozšířenou edici si prostě stáhnu a nevidím na tom nic špatného...
  • Tak někteří si také hru stáhnou jenom taky, aby si jí vyzkoušeli jaká je a jak jim půjde dobře když není vydané demo
    • Ale dokaž to potom...
  • Jen taková jedna menší poznámka...dokud se v ČR nezmění zákony, tak se nic nestane....smutný? Každý má jiný názor.Jaký je Váš? ;)
  • Krom toho mi stejně přijde jako blbost někoho za to odsoudit, to přece nejde. Ty kradené soubory by musely u mě najít. Vždyť je to to samí jako kdybych já zažaloval souseda na základě toho, že jsem ho viděl krást moje boty. taky by ho mohli odsoudit až by je u něj našly. LOL... Já sice stahuju minimálně, ale takovýhle zprávy mě vždycky dostanou.
  • No mě spíš překvapuje, kdo je tak blbý v dnešní době a stáhne si přes torrent nezararovaný soubor a nezaheslovaný. Soudím tak dle toho, že když si stáhnu z různých serverů zararované a zaheslované soubory tak budou vědět kuloví. Krom toho IP adresa se dá měnit. A u soudu se dá operovat s tím, že když bylo vše zabaleno, nevěděl jsem co, že to stahuju, třeba jsem to stahoval na doporučení kamaráda, že je to dobrý. No prostě osobně tohle považuji za strašení a moc to asi fungovat nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit