-
To je blbost, aby člověk zaplatil pokutu, protože si hru stáhl. Pokutu by měli dát těm, co jí dají ke stažení zadarmo neboli "cracknuli", ale to je pro ně nemožné, tak ty peníze berou zrovna od těch lidí, co si to stáhli.
-
-
Chlape, takle můžou vyhmátnout třeba jen malé procento těch, co si to stáhnou, ale kdyby šli po uploaderovi tak by si ani nikdo nic stáhnout nemohl ;) prostě se my, co "pirátíme" modlíme že karta nepadne zrovna nám :)
-
-
Ty voe nechápu nechápu nechápu stahuju kupuju stahuju kupuju a i kdybych jen stahoval, tak je všem co dělám na svim kompu do toho govno a kdyby se to mělo rozebírat do mrtě. Poskytovatel internetu by měl jít sedět, protože mi dává tu možnost a neupozorní mě. *1*
A kluci nebojte v čechách se řeší jen když někdo uploudne Kájínka na uloz *3*. Takže klídeček váneček. To tady zase někdo s hlavou jak meloun straší *11* -
-
Samosřejmě, vždy't věřím že jste nikdy neslyšel o tom, že pirátění je trestné.
Oni se vám s tim piplaj takovou dobu a během dvou hodin jim to čórnete a ještě si stěžovat... vám by se to asi nelíbilo být na jejich místě
-
-
Jsem sice ochoten zaplatit za hru, která bude stát za to, ale vzhledem k, mezi vývojáři typickému, ''za hodně peněz málo muziky'' přístupu je pirátství nasnadě. Chápu sice, že pirátit hry ''na vyzkoušení'' je pirátství jako každé jiné, ale jak můžu bez dema vědět, jestli se mi hra bude líbit a bude mi stát za to jí koupit? 500 za riziko koupení ''zajíce v pytli'' bych možná oželel, ale přece jenom, 1500 není částka, kterou bych jenom tak hodil do kanálu.
-
-
Že by podle gp hodnocení 95%?
-
-
Jemine newborec ty si nikdy nic nestiahol? ani pesnicku ani nic? tak si aj ty zlodej ak hej vvsetci sme =) ahej prospieva im to bo viem kupoval som hry na ps2 nedali sa zohnat inak v tedy a ceny ps2 hier boli 2000 az alebo 2500 korun a ked prislo stahovanie aj ps2jky tak zena klesla na 1000 a za take hry ktore b si si v zivote nekupil
-
Ono to ze herny priemysel pride kvoli piratom o peniaze je totalny nezmysel. Nepride o nic. A vysvetlenie je uplne jednoduche. Bud niekto ma tolko penazi ze si tu danu hru moze kupit tak si ju aj kupi...ved par korun, preco by sa mal obtazovat s torrentamy a tahat si do pc same trojany ze. No a clovek kto tie peniaze jednoducho nema si ju stiahne. Ale tym nevznika ziadna strata na strane vyrobcu. Preco? No lebo on by si ju nekupil tak ci tak aj keby chcel...kedze na nu nema. Takze herne spolocnosti prichadzaju mozno o dosloval par percent zo zisku vo finale.
-
bratranec si pres torrent stahnul bioshock a obalka mu prisla taky........bylo v ni anglicky popsano odkud co stahoval ceho se dopustil a kolik ho to bude stat.penize putovali nejaky firme ktera pusobi jako prostrednik (vyrizuje nelegalni stahovani).kdyby odmitl zaplatit pokutu 250 dolaru resilo by se to soudne a takhle na dalku bych to fakt resit nechtel.neumim si ani predstavit na kolik penez by to pak vyslo.od ty doby nikdo koho znam nic nestahne.S dokazovanim je to mozna slozty a mozna taky ne.Nehlida se jen zaklinac ale vlastne vsechno.Filmy,software,hry....proste se tim nekdo zabejva a upozornuje vyrobce na namatkou vybrany downloadery.Nektery spolecnosti si za to urcite nechavaj i platit na zakazku,nektery az potom co vas vyhmatnou z tech penez z pokuty.Uprime je nezajima odkud ses...
-
No tak si prostě vezmu program na změnu ip adresy presmeruju server virtualne pres nakej treba v shanghay a tezko mě čapnou. A navíc stejně je to ptákovina aby pomocí ip adresy hledaly viníky to by se hošánci dohledaly tak za pár desítek let s počtem internetovejch připojení a počtem dynamickejch ip adres se k normálnímu člověku zvlášt v ČR dohrabou až ve chvíli kdy už budem dávno všichni pod drnem :D A už vidim jak UPC nebo O2 podává informace o uživatelých když vtom maj bordel, že ani sami nevědi kdo je kdo.
-
delaj bububu na piraty, ale dokud system odbuguji bude to hodne dlouho a tehdy uz budou mit milovnici davno stazeno
-
sorry za pravopisný chyby doufám že přijmete omluvu že jsem to psal na telefonu a byl línej to posobě číst
-
tak jsme si to pročetl článek(ne komentaře) a úspěch na výhru žaloby u českých soudů nebo od OSA (ochraného svazu autorského) je takřka nulová protože pouhé podezření v české republice k obvinění nestačí a navíc zde platí presukce neviny jako můžou ti znepříjemnit život tahání po úřadech a po soudech( přestupkových soudech v extremních případech) ale to je maximálně všechno úspěch na vyhatelnosti pokuty je takřka nulová je to stejný jako by sis na svůj volně přístupný pozemek kde pěstuješ zeleninu a zlodeji ti jí kradou tak u záhnku si přibiješ ceduly vstup na pozemek je zakázan porušení vztahu pozemkového je trestáno pokutou 50 000,- takzvaně na svém pozemku si takovýchto cedulí můžeš zabít kolik chceš a psát si na ně co chceš ale jejic právní solidaritu či právní způsobilost pravní kůltuře už je věc jiná tedy pokvad ti popisuju tehle případ tak sice můžou dělat bububu ale podle ústavy a zákonů čr zmůžou akorád h****
a to ti říká čersvě vystudovaný student práv který měl svojí práci na téma liceční ujednání u softwaru a práva jsem nestudoval v plzni ;) PS: zajímalo by mě jak by chtěli prokazovat důkazní materiál když v ústavě platí ochrana soukromí atd... která se dá obejít pouze takzvanou státní licencí , dále na případné komentáře neodpovídám
dále bych chtěl říct pro znalce kteří chtějí hodnotit danou odpověd berte jí prosím s nadsázkou snažil jsem se to popsat věc tak aby to pochopil i zaměstnanec policejního útvaru zabývající se porušování autorských práv ;) -
-
ty, že jsi student práv??? no, to si asi děláš pr-el, ne?
co je to kupříkladu ta tvoje presukce neviny???
nějaké nové slovo ve slovníku nových právníčků???
jestli ty nejsi tak náhodou trošku kecka :)
-