-
nenííí to pravdaaa jeden kluk tu hru ZAKL9NA4 2 má už pres ROK
-
.. no dlouho jsem se takhle nepobavil ...
-
Jo a teď tu o Karkulce *3*
-
No tak popravde by ta hra musela byt opravdu neco moc extra aby si kazdej koupil oroginal a nestahoval ;)
-
-
to mas taky recht a uz proto ze vyjde v cz titulkach moje volba je jasna a platit za to rozhodne nebudu:D
-
-
hele normalne nechavam kazdeho at si dela co chce. ALe jen d ebil (pro tiscali to je normalni diagnoza) se chlubi na dizkusi tim ze krade a jeste z toho ma radost. Presne proto jde pc hrani do perdele protoze je na pc plno takovych retardu jako ty. Priste aspon mlc kdyz uz to krades chudacku. Hlavne ze na pivo beztak chodis obden a kazdy den vypalis pres 20 cigar.... Ale podporit kvalitni tvorbu jako ze witcher 2 kvalitni tvorba je to ne. Kazdopadne ti preji dostat se do prace kde bude nekdo takhle tvoji praci krast a ty kvuli toho nebudes mit vyplatu jako bys mohl mit abys pochopil co vlastne cinis.
-
-
-
dobra volovina, reálne dokázať takúto vec nie je možné, pretože tu máme net kaviarne, PC v práci a pod. A jedna vec je IP počítača a druhá, kto konkrétny za ním sedí a sťahuje. Nie som proti chytaniu pirátov, ale takto to určite nepôjde. *12*
-
-
Říká ti něco MAC adresa? I když, výmluva na nezabezpečenou wifi je neprůstřelná :D
Vidím to tak, že sám CD projekt pár dní před vydáním prdne na torrent The Witcher 2 bez DRM (verze, co se bude prodávat na GoG), a bude si logovat IP všech peerů. -
-
MAC sa da tiez naklonovat/zmenit
-
-
-
Za prve, hodne stastia dokazovat nieco niekomu kto je za NAT/LAN serverom, za druhe dnes sa sosa prevazne z hostingov ako je rapidshare/megaupload atd. a tam im taky prajem hodne stastia...
-
-
jak rikas tohle nevystopujou :D
-
-
2autor:
"Dle zákona ale leží odpovědnost na tom, kdo platí účet poskytovateli internetu, i když za ilegálním stáhnutím hry mohl být pochopitelně i někdo jiný. "
Vanze ? § ????
A nebo plka autor zcesty, ostatne jako vetsina pisalku. -
-
nezapomente ze je to clanek prebranej z britskyho eurogameru, a ze i tam je myslen dost obecne. zalezi na legislative jednotlivejch statu jak se tahle pravni klicka da prosadit a jak by uspela/neuspela u soudu. svou obecnosti clanek zadnym zpusobem neupresnuje situaci v CR. tenhle zpusob tahani penez z domnelych piratu je hodne rozsiren napr. v UK, USA ci nemecku a vsude funguje trochu jinak. doporucuji prolistovat o 3 stranky zpet moje prispevky na tema, obsahujici konstruktivni a fakticke informace a uvadejici velice uzitecne zdroje, pokud se chce clovek o tuto tematiku zajimat hloubeji.
-
-
Panove jsou skutecne vtipni, nebot u nas stahovani neni nelegalni. Pouze sdileni (sireni autorskeho dila). Takze si muzou akorat tak trhnout. Soudne to napadnutelne neni, pokud si hru stahnu na internetu.
-
-
stahovani audia a videa je zcela ok ovsem ne sw. kdyz uz si tu snazite hrat na pravnika tak si alespon nastudujte prislusny zakon chytraku. je lepsi mlcet a vypadat jako blb nez promluvit a potvrdit to.
-
-
I kdyby, tak při instalaci souhlasíš s licenčním ujednáním a tam určitě nějaký odstavec o ilegálních kopiích bude.
-
-
EULA má hodnotu asi jako toaletní papír, hlavní jsou zákony daný země a ne EULA.
-
-
-
-
Zaujímavá novinka ja už dlho rozmýšlam, že si túto hru kúpim lebo prvá časť bola vynikajúca. Ale zato 40 eur je dosť ked som študent a to čo si zarobím ide na školu. Keby dali tú cenu okolo 20 eur tak by som neváhal ale tých 40 eur je fakt príliš. Uvidí sa ako budem na to s financiami. A inak k pirátstvu prečítal som si diskusia je tu dosť názorov a ťažko sa tomu vyjadruje je síce pravda hry sú drahé pre väčšinu ale aj keby sa ceny zmenili ľudia by dalej nelegálne stahovali lebo je pohodlnejšie a jednoduché stiahnuť to tak načo to bude človek kupovať.
-
To newborec - o par stranek zpatky jsem reagoval na tvou odpoved na muj prispevek (konstruktivne, k tematu o kterym byla vcera rec nez se to tu stocilo na debatu pro/proti piratstvi)
-
-
Přečteno, zareagováno. Měj se!
-
-
tez reagovano, uz naposled at se nemusime porad proklikavat nekam zpatky kde to stejne nikdo dalsi necte :)
-
-
OK. Až bude čas, tak mrknu. Zatím tudy jen probíhám.
-