Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přes torrent sdílíš.to je trestný pokud to podléhá autorským právům.když stáhneš nesdílením tak si můžeš stáhnout co chceš ale nesmíš to poslat dál.
  • hudba, filmy, hry - když si něco z toho stáhnu a to jen pro sebe a nebudu to dál rozšiřovat a třeba se i tím finančně obohacovat tak to přece trestné není. Trestný čin činní v tomto pouze ti co zakoupí za účelem se do toho nabourat/hacknout a cracknout a uploadnout na net (samozřejmě že ty je téměř nemožné vysledovat neboť v tom umí chodit a tak je samozřejmě lehčí likvidovat nás co jsme pasivní a jen si to stáhnem - na to je ovšem celkem jednoduchá rada když hrajete cracklou hru tak odpojte internet a jste za vodou, systém jejich vyhledávání si dovede akorát spojit vaše IP s falešným kodem hry kterej právě beží ve vašich PC procesech,kdyby opravdu sledovaly torrenty za účelem sledování IP adres validátorů tak by museli zatknout asi každýho 3. člověka na světě).
  • dema neukážou všechno
    často taky mají jinou náročnost na HW, něco z dema ve hře ani není atp.
  • tohle je uz asi rosku starsi clanek ale ja to stejnak napisu vite vubec kolik lidi hry jakykoliv stahuje crackuje a hackuje na cerno vic jak pres polovinu a to uz je sakra lidi jak to maj vsichni potom uhlidat kdyz hry stahuje 5 miliard lidi to aby potom pulku obyvatel zavreli to nejde bez tak takovejch lidi tu napsalo rikaj ze je to strasny a bez tak to delaj je to hold kruta realita
  • Chlape, takle můžou vyhmátnout třeba jen malé procento těch, co si to stáhnou, ale kdyby šli po uploaderovi tak by si ani nikdo nic stáhnout nemohl ;) prostě se my, co "pirátíme" modlíme že karta nepadne zrovna nám :)
  • Ale dokaž to potom...
  • Foxtrot_cz: To, co píšete, se mi stalo s jedničkou. Koupil jsem, pak vyšla vylepšená verze, mávl jsem nad tím rukou. Před časem jsem ovšem narazil na v článku zmiňovaný gog.com, kde jsem narazil na možnost zadat klíč ze zakoupeného balení a získat tak zcela zdarma rozšířenou veri hry včetně všech jazykových mutací a bonusů. Pro Zaklínače 2 je tam ta možnost také, takže pokud chcete rozšířenou edici zdarma a legálně, zde máte odkaz: http://www.gog.com/en/witcher2/backup/
  • je to strašák, neudelají nic nemaji na to páky :-))
  • Foxtrot_cz
    Hru jsem si koupil, když byla nová. Pak jsem zjistil, že na mém PC se seká a vůbec si ji neužiju. Příští rok budu mít nové PC, ale mezitím vyšla rozšířená edice... Přeci nebudu platit za 1 hru 2x, když jsem ji ani nehrál... Takže rozšířenou edici si prostě stáhnu a nevidím na tom nic špatného...
  • Tak někteří si také hru stáhnou jenom taky, aby si jí vyzkoušeli jaká je a jak jim půjde dobře když není vydané demo
  • ty, že jsi student práv??? no, to si asi děláš pr-el, ne?
    co je to kupříkladu ta tvoje presukce neviny???
    nějaké nové slovo ve slovníku nových právníčků???
    jestli ty nejsi tak náhodou trošku kecka :)
  • Jen taková jedna menší poznámka...dokud se v ČR nezmění zákony, tak se nic nestane....smutný? Každý má jiný názor.Jaký je Váš? ;)
  • Krom toho mi stejně přijde jako blbost někoho za to odsoudit, to přece nejde. Ty kradené soubory by musely u mě najít. Vždyť je to to samí jako kdybych já zažaloval souseda na základě toho, že jsem ho viděl krást moje boty. taky by ho mohli odsoudit až by je u něj našly. LOL... Já sice stahuju minimálně, ale takovýhle zprávy mě vždycky dostanou.
  • No mě spíš překvapuje, kdo je tak blbý v dnešní době a stáhne si přes torrent nezararovaný soubor a nezaheslovaný. Soudím tak dle toho, že když si stáhnu z různých serverů zararované a zaheslované soubory tak budou vědět kuloví. Krom toho IP adresa se dá měnit. A u soudu se dá operovat s tím, že když bylo vše zabaleno, nevěděl jsem co, že to stahuju, třeba jsem to stahoval na doporučení kamaráda, že je to dobrý. No prostě osobně tohle považuji za strašení a moc to asi fungovat nebude.
  • To je blbost, aby člověk zaplatil pokutu, protože si hru stáhl. Pokutu by měli dát těm, co jí dají ke stažení zadarmo neboli "cracknuli", ale to je pro ně nemožné, tak ty peníze berou zrovna od těch lidí, co si to stáhli.
  • Samosřejmě, vždy't věřím že jste nikdy neslyšel o tom, že pirátění je trestné.
    Oni se vám s tim piplaj takovou dobu a během dvou hodin jim to čórnete a ještě si stěžovat... vám by se to asi nelíbilo být na jejich místě
  • Že by podle gp hodnocení 95%?
  • Kdyby tu hru neosekali, tak by nemuseli brečet :) Já osobně bych si jí koupil, takhle jim na to prdim.. radši podpořim Dana Vávru a doufám, že se ten jeho projekt podaří.. Ještě mám jedno přání a to, abys držel hubu :)
  • ALIENVIK
    Ty voe nechápu nechápu nechápu stahuju kupuju stahuju kupuju a i kdybych jen stahoval, tak je všem co dělám na svim kompu do toho govno a kdyby se to mělo rozebírat do mrtě. Poskytovatel internetu by měl jít sedět, protože mi dává tu možnost a neupozorní mě. *1*
    A kluci nebojte v čechách se řeší jen když někdo uploudne Kájínka na uloz *3*. Takže klídeček váneček. To tady zase někdo s hlavou jak meloun straší *11*
  • Jsem sice ochoten zaplatit za hru, která bude stát za to, ale vzhledem k, mezi vývojáři typickému, ''za hodně peněz málo muziky'' přístupu je pirátství nasnadě. Chápu sice, že pirátit hry ''na vyzkoušení'' je pirátství jako každé jiné, ale jak můžu bez dema vědět, jestli se mi hra bude líbit a bude mi stát za to jí koupit? 500 za riziko koupení ''zajíce v pytli'' bych možná oželel, ale přece jenom, 1500 není částka, kterou bych jenom tak hodil do kanálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit