-
Jemine newborec ty si nikdy nic nestiahol? ani pesnicku ani nic? tak si aj ty zlodej ak hej vvsetci sme =) ahej prospieva im to bo viem kupoval som hry na ps2 nedali sa zohnat inak v tedy a ceny ps2 hier boli 2000 az alebo 2500 korun a ked prislo stahovanie aj ps2jky tak zena klesla na 1000 a za take hry ktore b si si v zivote nekupil
-
Ono to ze herny priemysel pride kvoli piratom o peniaze je totalny nezmysel. Nepride o nic. A vysvetlenie je uplne jednoduche. Bud niekto ma tolko penazi ze si tu danu hru moze kupit tak si ju aj kupi...ved par korun, preco by sa mal obtazovat s torrentamy a tahat si do pc same trojany ze. No a clovek kto tie peniaze jednoducho nema si ju stiahne. Ale tym nevznika ziadna strata na strane vyrobcu. Preco? No lebo on by si ju nekupil tak ci tak aj keby chcel...kedze na nu nema. Takze herne spolocnosti prichadzaju mozno o dosloval par percent zo zisku vo finale.
-
bratranec si pres torrent stahnul bioshock a obalka mu prisla taky........bylo v ni anglicky popsano odkud co stahoval ceho se dopustil a kolik ho to bude stat.penize putovali nejaky firme ktera pusobi jako prostrednik (vyrizuje nelegalni stahovani).kdyby odmitl zaplatit pokutu 250 dolaru resilo by se to soudne a takhle na dalku bych to fakt resit nechtel.neumim si ani predstavit na kolik penez by to pak vyslo.od ty doby nikdo koho znam nic nestahne.S dokazovanim je to mozna slozty a mozna taky ne.Nehlida se jen zaklinac ale vlastne vsechno.Filmy,software,hry....proste se tim nekdo zabejva a upozornuje vyrobce na namatkou vybrany downloadery.Nektery spolecnosti si za to urcite nechavaj i platit na zakazku,nektery az potom co vas vyhmatnou z tech penez z pokuty.Uprime je nezajima odkud ses...
-
No tak si prostě vezmu program na změnu ip adresy presmeruju server virtualne pres nakej treba v shanghay a tezko mě čapnou. A navíc stejně je to ptákovina aby pomocí ip adresy hledaly viníky to by se hošánci dohledaly tak za pár desítek let s počtem internetovejch připojení a počtem dynamickejch ip adres se k normálnímu člověku zvlášt v ČR dohrabou až ve chvíli kdy už budem dávno všichni pod drnem :D A už vidim jak UPC nebo O2 podává informace o uživatelých když vtom maj bordel, že ani sami nevědi kdo je kdo.
-
delaj bububu na piraty, ale dokud system odbuguji bude to hodne dlouho a tehdy uz budou mit milovnici davno stazeno
-
sorry za pravopisný chyby doufám že přijmete omluvu že jsem to psal na telefonu a byl línej to posobě číst
-
tak jsme si to pročetl článek(ne komentaře) a úspěch na výhru žaloby u českých soudů nebo od OSA (ochraného svazu autorského) je takřka nulová protože pouhé podezření v české republice k obvinění nestačí a navíc zde platí presukce neviny jako můžou ti znepříjemnit život tahání po úřadech a po soudech( přestupkových soudech v extremních případech) ale to je maximálně všechno úspěch na vyhatelnosti pokuty je takřka nulová je to stejný jako by sis na svůj volně přístupný pozemek kde pěstuješ zeleninu a zlodeji ti jí kradou tak u záhnku si přibiješ ceduly vstup na pozemek je zakázan porušení vztahu pozemkového je trestáno pokutou 50 000,- takzvaně na svém pozemku si takovýchto cedulí můžeš zabít kolik chceš a psát si na ně co chceš ale jejic právní solidaritu či právní způsobilost pravní kůltuře už je věc jiná tedy pokvad ti popisuju tehle případ tak sice můžou dělat bububu ale podle ústavy a zákonů čr zmůžou akorád h****
a to ti říká čersvě vystudovaný student práv který měl svojí práci na téma liceční ujednání u softwaru a práva jsem nestudoval v plzni ;) PS: zajímalo by mě jak by chtěli prokazovat důkazní materiál když v ústavě platí ochrana soukromí atd... která se dá obejít pouze takzvanou státní licencí , dále na případné komentáře neodpovídám
dále bych chtěl říct pro znalce kteří chtějí hodnotit danou odpověd berte jí prosím s nadsázkou snažil jsem se to popsat věc tak aby to pochopil i zaměstnanec policejního útvaru zabývající se porušování autorských práv ;) -
hele normalne nechavam kazdeho at si dela co chce. ALe jen d ebil (pro tiscali to je normalni diagnoza) se chlubi na dizkusi tim ze krade a jeste z toho ma radost. Presne proto jde pc hrani do perdele protoze je na pc plno takovych retardu jako ty. Priste aspon mlc kdyz uz to krades chudacku. Hlavne ze na pivo beztak chodis obden a kazdy den vypalis pres 20 cigar.... Ale podporit kvalitni tvorbu jako ze witcher 2 kvalitni tvorba je to ne. Kazdopadne ti preji dostat se do prace kde bude nekdo takhle tvoji praci krast a ty kvuli toho nebudes mit vyplatu jako bys mohl mit abys pochopil co vlastne cinis.
-
nenííí to pravdaaa jeden kluk tu hru ZAKL9NA4 2 má už pres ROK
-
.. no dlouho jsem se takhle nepobavil ...
-
Jo a teď tu o Karkulce *3*
-
to mas taky recht a uz proto ze vyjde v cz titulkach moje volba je jasna a platit za to rozhodne nebudu:D
-
jak rikas tohle nevystopujou :D
-
No tak popravde by ta hra musela byt opravdu neco moc extra aby si kazdej koupil oroginal a nestahoval ;)
-
Kde je to zdražení? Přečti si laskavě můj post znovu. Máš to tam rozepsaný. Díky.
-
Cože? V jiné míře? Stahují a kradou to, jak je to levný. Jistě, hry za 50 Kč by se asi prodávaly v desetisících, když vezmu CZ trh, ale velké procento zlodejskejch šmejdů by si to stejně radši stáhlo.
S tou délkou hry ten HL2 byl doufám jen příklad. Zaprvé nestojí 1500 Kč, to stál asi před šesti lety, jestli vůbec, za druhé, i když je Machinarium dobrá hra, pořád se s HL2 nedá srovnávat. Čtvrt hodiny děje HL2 proti stovce hodiny Machinaria. Asi takhle :-D -
Já jednodušše říkám, že obecný pravidla jakýkoliv branže se nemůžou naroubovat na všechno. Tak jestli tohle sis uvědomil. Podle mě ani náhodou.
-
Každej to máme nějak, ty placky, já digitál. :-) Jak nedávno kdosi napsal, kromě naprostejch výjimek manuál dneska se rovná jedna malá tvrdá kartička s CD key, takže to abych Ti přál, aby ty instalace trvaly jenom opravdu chvilku :-)
S tím pubošem jsem to myslel jako příklad, většina pirátů je stejně mezi nima, ale to neznamená, že všichni náctiletí kradou... :-) -
Filipe, tty jsi takovej negramot a primitiv, že mi ani nijak obšírněji na Tebe nestojí reagovat. Jdi si prožívat ten svůj reálnej život a příště nereaguj.
-
Ty tam máš VOLE !!! Ty tam máš BEZVA !!! ........ jste oba debilove co se snazi tady vystupovat jako chytraci, ale vas realny zivot stoji za pi..... :P a Co se týká pirátsvi tak fandím piratum.... jen at krachuji spolecnosti aspon si uvedomi, ze o super grafiku jim nikdo dnes nestoji uz je dost dobra. Kazdej hrac chce hru kterou si treba i 3 zahraje ne ze si ji koupi a nechaji ji 20 let lezet. Takovej Tycoon Deluxe me bavi uz 10 let, Red Alert 1 taky a starej SPELLCROSS taky super hra..... a to jsou to hry co slapou na 80486. Tak jdite do prdele je pravda ze dnesni hry ktere nemaji multak stoji za picu... TAKZE PIRATI DO TOHO