Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda.U konzole nemusím mít strach,že hra nepojede,ale u PC?
  • A jak to chceš měřit, mě to ve vztahu k té poskytné zábavě třeba až tak nepříjde, ikdyž by bylo samozřejmě lepší, kdyby byly levnější.
  • a to cislo se bude pohybovat kolem pres 200 tisic uzivatelu p2p siti v cr
  • Nějakých dejme tomu 1.000,- za nové zmršené CoD,BO je zlodějina,naopak za Zaklínače ne!!!U jedničky jsem se bavil královsky a vůbec jsem nelitoval těch peněz.Mám "rozšířenou edici"a cena odpovídá obsahu a kvalitě.Ale všeobecně se dá říct,že ceny her a DVD(CD)jsou přemrštěné.
  • no a v každém případě to teď alepoŇ bude větší"vzrůšo" stahovat ;-)
  • vydajte demo a je po probleme ;-) ... myslim ze nikto nechce kupovat mačku vo vreci :-B
  • zlodějská cena? Kde ti dají dobrou zábau za cca litr na třeba 50 hodin? .. zloděj z právního hlediska, které je rozhodující a všudypřítomné v každém státě (nežiješ li teda třeba na jinné planetě), jseš každopádně ... a v každém případě, pokud na to nemáš, nebo se ti nezdá jenom něco na ceně, máš právo si to nekoupit.
  • tak si třeba vyžádají info od toho anonymizéru .. určitě je jistější toho sosat normálně z linků jednotlivých partů na nějaký hostinzích ..
  • Jj, taky si myslím .. ale přecejenom ještě někteří stále z torrentů stahují ..
  • No ještě že existuje možnost si změnit nebo zamaskovat IP a na to jsou krátcí.
  • protože nekradu, nemám na jejich zlodějské ceny za hry....tak si je hold nechám stáhnout... *3*
  • neresim, hry si kupuji, nekradu, nejsem sprosty zlodej ;)
  • nějak si z té hry udělaji Nezajimavou hru roku *1* *1*
  • prdel, a kdo to asi upne na rapid? nejdriv to nekdo sosne z torentu, ale pochybuju ze tihle vyhruzkari budou moci monitorovat vsechny sajty :DDD
  • No nevim ale torenty sou mrtve cesi stahuju jedine z Rapidu. No nevim ale rapid asi osobni informace neda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit