-
Pěkná grafika. Hra se mi líbí, ale protože je můj rozpočet omezený, zůstanu tedy u mw2. Až pak plynule přejdu na bf3, far cry 3, mw3 :) Bude to pěknej rok!
-
NAPROSTÁ BOMBA, ale jen do té doby než tady bude BATTLEFIELD 3. Pak už bude král roku jasný. Jinak na CRYSIS nedám dopustit, dvojka je a bude do příchodu BF3 hrou roku.
-
ja jsem docela překvapen,že na me sestavě jede hra na hardcore 1920*1080 v průměru okolo 60FPS,grafiku mam GTX 275
-
škoda že v deme je maximálni level 10 :/ a mate hned xD
-
Tak jako velke zklamani ... je to hrozna hra apson teda multiplayer... chaos...smrt prichazi odevsad nevidena prijde mi ze ostatnim maskovani funguje super ale me vsichni videj jak na dlani .... je to rychle a zbesile nevyhovuje me to ... mam GTX 580 a hra bezi plynule ale je takova divna rozmazana zadny super detaily. proste FAIL hra. *11*
-
-
Mel jsem stejne pocity, navic bych si troufnul tvrdit ze jsem narazil i na jednoho hnupa s autoaimem (ostatne u MP bety MoH byly hacky taky par hodin po vydani) ale postupne s vyssim levelem a vylepsim uz mi zbran konecne strili celkem obstojne a posledni hodka (dnes jsem odehral tak 4h) me bavila. Chce to dat hre vic casu, uvidime jak to bude zitra slapat :)
-
no zatím tam nemužeš nastavit všechny detaily apod. je to jen demo.
-
-
wth jaký je nejmenší nastavení ? já si to dal na 800x600 a stejně to mám tak 15 FPS , přitom crysis 1 rozjedu slušně .. jak se jmenuje to nejmenší ? advanced, gamer nebo hardcore ?
-
-
no gamer je slabsi grafika nez hardcore, advanced sem nezkousel, takze bud je advanced nejvyzsi nebo stredni
-
Když to dám na Hardcore, tak je obraz takový neostrý, jakoby rozmazaný, sice to jede v pohodě, ale ten blur se mi nelíbí, takže jsem to dal na Gamer a je to v pohodě a grafika vypadá snad úplně stejně jako na Hardcore s tím rozdílem, že je to bez toho rozmazání.
-
-
Panebože, že to bude taková sračka, to sem vážně nečekal. Jedním slovem.. F.A.I.L.
-
-
tvoje vyjádření je F.A.I.L.....
-
-
Cauec toto demo je port z xboxu..nectelo se jim delat demo pro kazdeho zvlast no usudte sami strata casu... nechci tu chytracit ale takto to vypada hral jsem to 12 dni na xsrotu a PC hraci nemusite hazet flintu do zita budete mit podporu D11 . Toto demo vam o PC verzi nic nerekne je to pouze demo portovane z Xboxu360 , a na xko docela dobry ne????
-
-
Podle poslednich informaic bohuzel DX11 v den vydani soucasti Crysis2 nebude.. Pry bude podpora dodana az patchem, takze asi vsichni tusime, k cemu tam ten DX11 bude, nechci byt prostej...
-
-
heh..... a ja blahove cekal ze na PC budou mit nativni DX10/11
-
-
doufejme ze mas pravdu, i kdyz to skutecne vypada jak konzolovy port . tak snad ta pc verze bude o dost lepsi, tohle vypada jak fear 2 i stim prapodivnym zrnitym filtrem . ted sem mnel moznost vydet bulletstorm na pc a to teda vypalo o hodne lip na to ze je to de fakto takovy b titul a s grafikou tam nejaky obzlast velky mahry nehazeli .
-
-
Bulletstorm opravdu vypadá lépe než demo Crysis? Ale to snad ne. Včera jsem hrál zrovna bulletstorm a ten jejich archaicky UE 3.5, který dokáže vykouzlit pouze pěkně modely postav, je už hodně za zenite. Se koukni na textury materiálu,modely objektů či stíny. Nesrovnatelné s Cryengine 3.
-
-
-
Rozhodne zabavny, i kdyz zatim pro me chaos, ale s kamosema a trochou taktiky to musi bejt supr.
-
no hoši nevim co za hru jste hrali Vy, ale imho je to gr8 f***ing game :))))
-
-
nevim co si hral ty, ale ja hral shit s grafikou horsi jak jeho predchozi dil, s predpotopnim ovladanim...
-
-
Crysis bylo o nádherný grafice,což se o druhém dílu říci nedá
-
-