-
Nedelej si iluze, na xboxu se pirati uplne stejne nebo jen o trosicku min nez na pc....Mam ps3 i xko a na kazde konzole znam spoustu lidi, takze vim jak to chodi. Ja jen nechapu proc se zase bavime na tema konzole vs. pc. Evidentne diskuze zacala narazkami na konzole, jako temer v 90 procentech. Nechapu proc si musi porad nekdo neco dokazovat. Ja netvrdim, ze nektere veci nejsou pravda, ale proc bych to u kazde hry nekomu cpal? A je to vubec dulezite? Je snad jasne, ze pc komponenty jsou vykonnejsi, tudiz nabidnou lepsi vizualni zazitek, o tom se nikdo nepre. Dulezite je, ze hry nejsou jen o o tom vizualu a tudiz nemusi zajimat doslova kazdeho, tak jak zrejme zajima UPLNE kazdeho pc hrace. Za dalsi, ovladani gamepadem rade lidi vyhovuje, vcetne me. Ja jsem si ho zvolil dobrovolne, takze o tom porad nemluvte jakoby to byl nejaky trest. Kdyz danou vec nedokazete pouzivat, je to obvylkle vase chyba, ne chyba te veci. Ja treba nedokazu slozit rubikovu kostku do 10 sekund, to ale neznamena, ze budu porad vsude psat jak je to na hovno a ze piskvorky jsou lepsi pac furt vyhravam. Tema je, jake je xboxove demo, ne? Takze se vyjadrujte k nemu, vase naprosto stupidni mindraky si muzete lecit v psychologicke poradne, ne na hernim portalu....
-
PCčkáři nadávají konzolistům a naopak. Tak si tu rozbijte hubu a já osobně si myslím, že pravda je někde uprostřed. Kdo má obojí potvrdí, že jak stolní pc, tak konzole mají něco do sebe. Já třeba nejraději strategie, takže u mě vítězí bedna , což ale nic nemění na faktu, že rád zajdu zahrát si za kamarádem, co má xbox.
-
Az si konzole poradi s hrami jako je ArmA a gamepady s jejim ovladanim tak o tom zacnu uvazovat. Diky bohu ze neziju na tom civilizovanem zapade. *5*
Co se tyce Dead Space 2 zadne demo, zadne ceske titilky, takze ani moje korunky. Pockam na amaterskou cestinu a cenu cca. 300,- kč. Vic si EA se svym pristupem nezaslouzi. -
Kdyby všechny hry co vychází na konzole vycházely na Pc tak nevím jestli si někdo bude navíc kupovat konzoli když si to může zahrát na Pc.
-
Ale já si nechci každej den kupovat nový komponenty. A díky staršímu pc jsem za ty konzole ještě rád. *3*
-
Prosimtě, proč bych vyhazoval PC kvůli notebooku, vždyť je to stejný, a osobně si myslím že stolní pc je k hraní uzpůsobenej víc než noťas *5*
-
Rozjela se tu hádka konzole vs. pc :-)
nedivte se že na pc nechtěj výrobci dělat hry, míra pirátství na PC mnohokrát převyšuje konzole, ale na druhou stranu na pc můžou bejt mnohokrát hezčí hry, protože PC sou výkonnější než konzole, a jestli se hádáte o tom že konzole brzdí vývoj her, tak mírně souhlasím, PC komponenty se každým dnem zlepšují, ale konzole sou pořád stejné, vývojáři musí trošku brzdit, vemte si takový crysis :-), nebo spíš crysis 2, kvůli tomu že je na konzole má skoro stejnou grafiku jak jednička s pár upraveníma, ale konzole neodsuzuji, sám jednu mám :-) -
Na hraní jsou jednoznačně lepší konzole a to to tady jde. O hraní. Konzole se samozřejmě také vyvíjejí a i bez PC by byl neustálý pokrok zaručen.
-
tesil sem se jak si prectu jestli dead space 2 stoji za to (podle dema) a je to zas klasicky srackoidni flame... dik *10*
-
mas to zbytocne, to su primitivne nazory ludi co maju predsudky voci niecomu co v zivote osobne neskusili
-
Víte co je nejkrásnější? Že to tu zase flamujou ty PC hráči, zase tu nadávaj jak malí, posílaj do prdele, prostě uhrovatí lidičky s křečí v ruce z té klávesnice a myši :) Prominte, Váš pláč nikoho nezajimá, utíkejte zkoumat do hry kvalitu textur a honit triko nad FPS vámi nově koupené grafické karty, ja jdu stahovat demo..
-
Tí, ktorí mu dávate mínuska, zamyslite sa nad rozdielom slov vládnuť a byť lepší. PC je jednoznačne lepší, ale už len vydávaním niektorých skvelých titulov (Uncharted, HALO) výlučne na konzoly je jasné, že vývojári radšej uprednostňujú konzoly a tie takpovediac vládnu.
-
az budou konzole schopny drzet krok s nejnovejsimi technologiemi, tak mozna *6*
-
Nebýt PC, tak současné hry vypadají jak z roku 1995. Smiř se s tím, konzole mají nulový samostatný vývoj a nebýt nového HW na PC, tak si zase ty ani neškrtneš. *3*
-
PC neni věc uzpůsobená ke hraní her. Tak už proboha vyhoďte ty předražený bedny z voken kupte si nějakej noťas a KONZOLI, jak to dělaj ve všech civilizovaných zemích na západ od nás. Díky *7*
-
Za auto-heal můžou konzole? To myslíš, že neutáhnou lékárničky? Ovládání je fůrt stejný, alespoň já např. mezi současnými a deset let starými FPS rozdíl nevidím (pomineme-li ten auto-heal).
Jinak, hráls Assassins Creed 2, Fallout: New Vegas nebo Mass Effect? Tyhle hry rozhodně osekaný nejsou a je na nich jasně vidět to, že hry vypadají, tak jak vypadají pouze a jenom díky lenosti vývojářů nebo spíš diktatuře vydavatelů... -
s tymto pristupom potom hraj space invaders a nie dead space ... :)
a nejde len o grafiku. ide o degradaciu hier. auto heal napriklad. v kazdej hre pomaly teraz. primitivne ovladanie aby sa to dalo hrat na tupom gamepade. pozri si ako vyzerali hry ked malo pc prednost pred konzolami a ako vyzeraju teraz. jednoduche zle vyzerajuce sracky pre stupidne lamy. -
Co tím chtěl basník říct?
Btw kdyby nebylo PC tak by si konzole asi taky moc neškrtli . -
Bez dema na PC mi můžou.....At je hra jaká chce já si ji nekoupim .
-
no to ma ale Danny pravdu...